Sport

Fanii FCSB, iritați de scandările din Peluza Sud în Ghencea: „Steaua înseamnă CSA!”

Fanii FCSB au huiduit copios scandările venite din Peluza Sud la meciul cu CFR Cluj. Li s-a strigat „Steaua înseamnă CSA!”.
06.08.2023 | 22:43
Fanii FCSB iritati de scandarile din Peluza Sud in Ghencea Steaua inseamna CSA
28.519 de fani au fost prezenți la FCSB - CFR Cluj în Ghencea. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fanii FCSB-ului s-au bucurat de revenirea în Ghencea și au pregătit o scenografie pentru a marca acest moment. Suporterii vicecampioanei au fost însă iritați de scandările ultrașilor lui CFR Cluj.

Fanii FCSB-ului, ironizați în Ghencea de galeria lui CFR Cluj

CFR Cluj a fost susținută pe stadionul Ghencea de doar câteva zeci de fani. Aceștia însă s-au făcut auziți în unele momente și au avut un mesaj clar pentru rivalii lor: „Ole ole, ole ola/ Steaua înseamnă CSA” și „Voi nu sunteți acasă!”.

ADVERTISEMENT
Galeria lui CFR Cluj în Ghencea la meciul cu FCSB
50 de fani a avut CFR Cluj în Ghencea la meciul cu FCSB.

Peluza Nord FCSB a scandat în nenumărate rânduri și în drum spre stadion și pe arenă, cântecele Stelei: „Suntem noi, Steaua suntem noi!”. Unii fani au venit cu tricouri cu mesajul „FCSB = Steaua”.

Crainicul stadionului a atras și el atenția: „Bună seara și bine ați venit la meciul dintre roș-albaștri și CFR Cluj Napoca”. Interesant e că nu a rostit nici „FCSB”, nici „Steaua”.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord, scenografie cu subînțeles pe Ghencea la meciul cu CFR Cluj: „Din 1995 alături de o singură echipă”

Peluza Nord FCSB a pregătit și o coregrafie întinsă pe două inele: „Din 1995 alături de o singură echipă”. Ultrașii fac referire la anul în care Peluza Nord Steaua s-a înființat și la faptul că FCSB este continuatoarea Stelei.

Scenografia Peluzei Nord la meciul din Ghencea cu CFR Cluj
Scenografia Peluzei Nord la meciul din Ghencea cu CFR Cluj.

Fanii Stelei, protest înainte de FCSB – CFR Cluj: „Jandarmeria, la picioarele lui Becali”

Asociația Steliștilor 1947, care susține CSA Steaua București, a protestat înainte de FCSB – CFR Cluj: „Oficial, statul a cheltuit mai mulți bani pentru a păzi infractorii decât va încasa pe chiria stadionului.

ADVERTISEMENT


Aceasta este politica PSD, dorința absurdă a unui premier, de aici apare cu adevărat deficitul bugetar. Numărați câte echipaje păzesc de 2 săptămâni Stadionul Steaua şi suporterii unei echipe ce spune că “joacă acasă”. Oare corpul de control va ancheta şi acest lucru?

Este primul meci din istoria fotbalului unde forțele de ordine protejează suporterii “echipei gazdă”. Prin desfăşurarea de forțe, jandarmeria confirmă că este la picioarele lui becali, cum însuşi acesta declara. #înGhenceadoarSteaua #CeiCareNUauTrădat #spiritdeluptă #aicieSteaua #vremSteauaînA”.

ADVERTISEMENT

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru ”2” în meciul FCSB – Nordsjaelland