Sport

Fanii FCSB, reacție dură după ce s-a anunțat echipa de start pentru meciul cu Anderlecht: „Bravo, nea Gigi!”

Fanii FCSB-ului s-au revoltat pe internet după ce au văzut echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Anderlecht.
15.09.2022 | 22:14
Fanii FCSB reactie dura dupa ce sa anuntat echipa de start pentru meciul cu Anderlecht Bravo nea Gigi
Fanii FCSB-ului, revoltă pe internet după ce au văzut echipa trimisă de Dică în teren cu Anderlecht. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Suporterii au fost deranjați de faptul că Nicolae Dică a făcut patru schimbări în echipa de start, lăsând mai mulți titulari pe banca de rezerve.

Fanii FCSB-ului, revoltă pe internet după ce au văzut echipa trimisă de Dică în teren cu Anderlecht

Fanii FCSB-ului s-au revoltat pe internet după ce au văzut echipa de start aleasă de Nicolae Dică, care a lăsat patru titulari pe banca de rezervă: „Bine că ați postat atât de devreme ca să știm să luăm 2 solist!”.

ADVERTISEMENT

„Vlad în poartă și era tot tacâmul!”, „Bravo, nea Gigi!” și „Mi-e milă de cei care au cumpărat bilete la meciul ăsta”, au fost alte trei comentarii dure primite pe pagina oficială de Facebook a FCSB-ului.

„Sper să fie o glumă!”, a fost reacția unui alt suporter deranjat de formula gândită de Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

„Ne uimiți pe zi ce trece! Messi la 35 de ani joacă din 3 în 3 zile”

Reacțiile vehemente au continuat în secțiunea de comentarii a postării de pe pagina oficială de Facebook a FCSB-ului„Ne uimiți pe zi ce trece!”.

„Jucăm cu rezervele că e greu din 3 în 3 zile. Messi la 35 de ani joacă din 3 în 3 zile și are și Mondialul la iarnă, dar Coman și Cordea obosesc dacă joacă din 3 în 3 zile”, a mai scris un alt suporter al „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Căutați scuze pentru înfrângerea ce era previzibilă, băgând jucători care nici în cupa României nu ar fi titulari?

Să iei între 10-30 mii euro lunar, dar nu poți evolua din 3 în 3 zile, asta este fotbalistul român ce se visează într-o zi jucând pe marile arene. Când ajunge acolo, ocazional prinde rolul de rezervă, în rest spectator”, a mai scris un alt fan.

ADVERTISEMENT

„Vă bateți joc de suporteri cu echipa asta! Dăm o grămadă de bani pe bilete să îl văd pe Rusu, Crețu și Pantea…”, a scris un alt fan.

„M-a surprins alcătuirea echipei, mi se pare un lux prea mare să-ți permiți să nu joci cu cei mai buni jucători împotriva unei echipe de renume, care a rămas doar cu numele… dar măcar pentru fanii veniți la stadion să joci cu echipa bună.

Noi nu ne permitem să facem rotații cum fac cei din Anglia sau alte campionate mai puternice. CFR are un lot mai echilibrat decât cel al FCSB-ului.

Meciul e echilibrat, adică ambele joacă prost. Anderlecht are o dinamică mai bună în atac, dar nici ei nu au trasee bine definite de joc”, a spus și Gabi Balint, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru ”2 solist” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT