Sport

Fanii FCSB vor să-l convingă pe Florinel Coman să mai rămână 6 luni: „E vorba de familie”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a declarat că ar fi foarte bine pentru FCSB dacă Florinel Coman ar mai rămâne şase luni din vară, dar va fi foarte dificil de păstrat.
11.04.2024 | 00:11
Fanii FCSB vor sal convinga pe Florinel Coman sa mai ramana 6 luni E vorba de familie
Fanii FCSB vor să-l convingă pe Florinel Coman să mai rămână 6 luni: „E vorba de familie”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost din nou decisiv pentru FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-0. Atacantul a marcat o “dublă” şi a adus a treia victorie consecutivă în play-off pentru roş-albaştri.

Fanii FCSB vor să-l convingă pe Florinel Coman să mai rămână 6 luni: „E vorba de familie”

Atacantul are şanse mici să rămână din vară la FCSB, având oferte importante de afară. Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că ar fi foarte bine să mai rămână măcar şase luni, dar fanii nu au cum să îi ceară să refuze un salariu de câteva milioane de euro:

ADVERTISEMENT

“Deocamdată, să luăm campionatul. După aceea vom vedea, aveţi în platou foşti jucători profesionişti, iar ei pot să spună ce se întâmplă când ai o ofertă dintr-un campionat puternic, ai un salariu bun pentru a-ţi întreţine familia.

Tot ce faci, faci pentru familie. Nu ştiu dacă am putea să mergem să îi spunem lui Florinel Coman: «Nu pleca la un salariu de 2-3 milioane, rămâi la 60.000 de euro pentru noi, suporterii!».

ADVERTISEMENT

Hotărârea va fi a lui, nu putem să mergem noi să facem lucrul ăsta pentru că e vorba de familia lui şi el trebuie să îşi întreţină familia. Ne-am bucura să ajungă într-un campionat tare. El trebuie să ajungă acolo.

Are familie şi mi se pare corect ca tot ceea ce facem şi muncim în viaţă, o facem pentru familie şi copii”, a spus Gheorghe Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman: “Îmi doresc să schimb, este normal”

Florinel Coman a dezvăluit la finalul meciului cu Universitatea Craiova că îşi doreşte să schimbe echipa în vară, fiind în cea mai bună formă din cariera sa:

„Am primit oferta de 60.000, o am pe masă? Cred că voi pleca la vară. Îmi doresc să schimb, este normal. Dar sunt angrenat aici, cu echipa, îmi dau viața pentru echipă pe teren, până la ultima picătură de sânge.

ADVERTISEMENT

Obiectivul este câștigarea campionatului, nu am niciunul cu această echipă și acesta este visul meu”, a spus Florinel Coman la FANATIK SUPERLIGA.

Fanii FCSB vor să-l convingă pe Florinel Coman să mai rămână 6 luni: „E vorba de familie”

ADVERTISEMENT