Sport

Fanii lui Dinamo, desant pe stadionul Ghencea înainte de meciul cu CSA Steaua. ”Câinii”, înjurături la adresa rivalilor. Video

Fanii lui Dinamo au ajuns în număr mare în Ghencea pentru derby-ul cu CSA Steaua și au intrat în stadion sub ochii vigilenți ai forțelor de ordine.
18.04.2023 | 18:50
Fanii lui Dinamo au ajuns în număr mare în Ghencea pentru derby-ul cu CSA Steaua și au intrat în stadion sub ochii vigilenți ai forțelor de ordine. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Suporterii dinamoviști au mărșăluit prin București spre arena marii rivale, au cântat pentru favoriți, au scandat împotriva adversarei din această seară și au aprins torțe și fumigene când au trecut prin pasajul Lujerului.

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt stadionul din Ghencea

Fanii lui Dinamo au promis că vor crea o atmosferă de vis la derby-ul cu CSA Steaua din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor și par a se ține de cuvânt, sosind în număr mare la stadionul din Ghencea.

ADVERTISEMENT

După ce au parcurs însoțiți de jandarmi drumul de la stația de metrou Petrache Poenaru și până la arena din Ghencea, suporterii ”câinilor” au fost așteptați la stadion de alte numeroase forțe de ordine.

Jandarmii, ajutați și de câini antrenați special pentru astfel de evenimente, s-au asigurat că nu există incidente între ultrașii celor două formații, iar oaspeții vor intra în arenă fără să creeze panică.

ADVERTISEMENT

În momentul în care numeroasa galerie a lui Dinamo a intrat în stadion a lansat o serie de injurii la adresa rivalilor. În toate aceste scandări triviale s-a folosit numele CSA, semn că ultrașii din PCH consideră că FCSB este adevărata continuatoare a Stelei.

Incidente între ultrași de la primele ore ale dimineții

În timp ce oficialii clubului CSA Steaua au anunțat în weekend că s-au vândut peste 18.000 de bilete, fanii dinamoviști au precizat că vor lua cu asalt stadionul din Ghencea și vor fi în număr de peste 10.000.

ADVERTISEMENT

Derby-ul a început încă de la primele ore ale zilei, după ce Peluza Sud Steaua a fost pe stadionul lui Dinamo pentru a-i provoca pe ”câini”. PCH a răspuns și a avut loc un conflict între ultrașii celor două formații.

În întreaga zonă din jurul stadionului Ghencea este plină de forțe ale poliției și jandarmeriei, care au reușit să oprească acest conflict, mai mulți suporteri din Peluza Sud Steaua fiind reținuți.

ADVERTISEMENT

Meciul CSA Steaua – Dinamo are loc marți, 18 aprilie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei 4 din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor. Apele au fost agitate recent de inițiativa prezentată de Vasile Dîncu în scopul de a ajuta CSA Steaua să poată promova chiar de acum, echipa militară ocupând locul 2 în play-off, loc promovabil direct, dacă va rămâne acolo la final. ”Câinii” sunt pe locul 4, cu 38 de puncte, unul mai puțin decât Oțelul Galați, care ar promova direct de pe locul 3 dacă nu ar primi acest drept CSA Steaua.

ADVERTISEMENT
Tags: