Sport

Fanii lui Dinamo, prezenți la ultimul antrenament al „dulăilor”! Suporterii i-au încurajat înaintea meciului cu Sporting. VIDEO

28.02.2020 | 20:36
Fanii lui Dinamo prezenti la ultimul antrenament al dulailor Suporterii iau incurajat inaintea meciului cu Sporting VIDEO
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo au avut parte de o surpriză la ultimul antrenament înaintea meciului cu Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor. Aproximativ 60 de suporteri ai „dulăilor” au fost prezenți la antrenament și au cântat alături de jucători pentru a-i încuraja.

Surpriza făcută de fanii lui Dinamo înaintea meciului cu Sporting

Fanii lui Dinamo s-au făcut remarcați la ultimul antrenament al „dulăilor” înaintea meciului cu Sporting. Aceștia au cântat și și-au încurajat jucătorii, care sunt aproape de o performanță unică, după ce au câștigat partida din Portugalia cu 26-25.

ADVERTISEMENT

Alireza Mousavi, pivotul dinamoviștilor, a vorbit despre importanța meciului cu Sporting și crede în victorie: „Trebuie să demonstrăm valoarea lui Dinamo în Champions League. Trebuie să batem Sporting, să mergem mai departe, să ne calificăm în ultimele 16. Este targetul nostru.

Altfel, se poate împrăștia echipa asta frumoasă… Anul trecut ne-a lipsit puțin, dar e handbal, totul se poate decide la ultima fază. În acest sezon mergem să dăm 100% pe parchet, până la sânge. Vom face tot ce ne stă în putință”.

ADVERTISEMENT

HANDBAL. Surpriză la antrenament: 60 de fani dinamoviști i-au încurajat pe campionii noștri înainte de meciul cu Sporting! Dacă așa rasună 60 de voci, gândiți-vă ce va fi duminică la partida cu Sporting, când in sală vor fi 2000 de fani!

Posted by Dinamo on Friday, February 28, 2020

„Dulăii” sunt supărați pe Alexandru Dedu

Dinamoviștii au luat foc după decizia luată de Federația Română de Handbal, conform căreia echipele vor fi obligate să aibă maxim trei jucători extracomunitari în lot. „Dulăii” îl învinovățesc pe Alexandru Dedu pentru regulile drastice impuse:

„E o decizie premeditată, suntem singura echipă care aveam un număr mare de extracomunitari, în speță opt. Totul s-a discutat în urma unei minute, noi am vrut să redevenim la vechiile criterii, eu o văd ca pe un atac direct la clubul Dinamo, la persoana mea pentru că eu sunt în spatele acestei echipe.

ADVERTISEMENT

Am reușit să strâng civilizat 14 cluburi la masă, am invitat și președintele, el a refuzat să vină. Având 27 de cluburi în unanimitate, ce au vrut să facă, să înăbușe răscoala ucigând capul răscoalei”.

„Dinamo a demonstrat în EHF că e o echipă care în 11 meciuri n-a găsit înfrângere, e respectată afară și hulită de către FRH. E un atac la persoana mea, dacă ei cred că se răzbună pe Georgescu greșesc.

ADVERTISEMENT

Ei se răzbună pe Dinamo, pe spiritul dinamovist. Președintele mi-a transmis mesaje că i-au scris fanii, ca și cum eu i-am pus. A declanșat un scandal oripilant”, a declarat Daniel Georgescu, președintele lui Dinamo.

  • 1 martie este data la care Dinamo va juca împotriva lui Sporting
ADVERTISEMENT