Sport

Fanii lui Dinamo văd meciul cu Petrolul în Sala Polivalentă din „Ștefan cel Mare”. Foto

Având în vedere supendarea pe care o au ”câinii” la meciul cu Petrolul, fanii urmăresc partida din Sala Polivalentă a lui Dinamo.
01.04.2024 | 20:46
Fanii lui Dinamo vad meciul cu Petrolul in Sala Polivalenta din Stefan cel Mare Foto
Suporterii lui Dinamo văd meciul cu Petrolul din Sala Polivalentă. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo primește vizita lui Petrolul Ploiești, în etapa cu numărul 2 a SuperLigii. Gazdele au stadionul suspendat după incidentele petrecute la partida cu UTA Arad, pe ”Arcul de Triumf”, în ultima etapa a sezonului regulat.

Suporterii lui Dinamo văd meciul cu Petrolul din Sala Polivalentă

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a suspendat dreptul dinamoviștilor de a participa pe stadion la meciurile disputate acasă de elevii lui Zeljko Kopic timp de patru etape, după cele întâmplate la duelul cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Conducerii clubului a găsit o soluție inedită ca jucătorii să simtă că sunt încurajați de galerie. Aceștia au publicat un mesaj pe pagina de Facebook prin care i-au anunțat pe suporteri că îi pot suține pe fotbaliști, în mod organizat la meciul cu Petrolul, din Sala Polivalentă de la stadionul din ”Ștefan cel Mare”.

dinamo petrolul
Fanii lui Dinamo urmăresc meciul cu Petrolul în Sala Polivalentă. sursa foto: gsp.ro

Așa cum FANATIK  a anunțat în exclusivitate, imaginile cu suporterii lui Dinamo adunați în tribunele sălii polivalente s-au transmits în direct pe stadionul ”Arcul de Triumf” înaintea partidei împotriva formației ploieștene.

ADVERTISEMENT
  • 20 de lei costa biletul în Sala Polivalentă Dinamo la meciul cu Petrolul

Dinamo, suținută de copii sub 14 ani la partida cu Petrolul Ploiești

După suspendarea dată de Comisia de Disciplină, doar copiii de sub 14 ani au avut acces în tribunele arenei ”Arcul de Triumf”. Câteva sute de copii au mers să îi suțină pe elevii lui Zeljko Kopic.

Regulamentul spune că la fiecare zece copii care intră pe stadion, este necesar un responsabil care să îi aibă sub supraveghere.

ADVERTISEMENT

dinamo petrolul

Dinamo a preluat modelul lui Rapid

Dinamo a ales o soluție ingenioasă în urma suspendării primite, așa cum galeria Rapidului a refuzat să se prezinte la derby-ul cu „câinii” și a urmărit partida de pe stadionului Giulești.

Dinamoviștii au mare nevoie de victorie în fața „lupilor-galbeni”, după ce FC Botoșani și FC Voluntari au obținut victorii importante în această etapă.

ADVERTISEMENT

Dinamo se află pe locul 15 în clasament cu 15 puncte, având unul peste Botoșani și cu unul mai puțin decât FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT