Sport

Fanii lui Dinamo Zagreb se tem de CFR Cluj: ”Este cel mai greu adversar posibil”

10.08.2020 | 15:53
Fanii lui Dinamo Zagreb se tem de CFR Cluj Este cel mai greu adversar posibil
ADVERTISEMENT

CFR Cluj o va întâlni pe Dinamo Zagreb în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, dacă se va impune în confruntarea contra echipei Floriana FC, din Malta.

După ce au aflat că echipa lor este posibil să joace cu CFR Cluj, fanii croaților au reacționat pe rețelele de socializare. Suporterilor lui Dinamo nu le place că echipa lor favorită a picat cu CFR Cluj și o consideră un adversar dificil.

ADVERTISEMENT

”Tragere grea. Putea fi mai ușor, dar putem trece de ei”/ ”Părerea mea este că ieșim din competiție chiar acum”/ ”Dezastru, sper să trecem de ei. Este cel mai greu adversar pe care îl puteam avea”, sunt o parte dintre mesajele postate de fanii croaților.

Bilașco spune că Boli și Djokovic nu vor pleca la FCSB

FCSB îi dorește pe apărătorul Kevin Boli și pe mijlocașul Damjan Djokovic. Ținând cont de problemele financiare de la ardeleni, patronul FCSB-ului vrea să îi transfere în această vară pe cei doi fotbaliști. Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting de la campioană, este de părere că cei doi jucători nu vor ajunge la echipa lui Becali.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Boli și Djokovic mai au contract cu CFR Cluj, primul și-a depus memoriu și vrea să plece liber din cauza problemelor cu salariile. Mai mult decât atât, croatul a vorbit despre salariile neplătite de gruparea ardeleană, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Marius Bilașco spune că Djokovic nu o va părăsi pe CFR pentru că mijlocașul mai are contract până în 2022 cu campioana. În ceea ce îl privește pe Boli, clujenii zic că l-au cumpărat definitiv de la Guizhou și că nu știu de ce e nemulțumit.

ADVERTISEMENT

”Există o datorie la jucători, o întârziere de 10-12 zile, care cred că se va achita în această săptămână”

Bilașco spune că CFR-ul a întârziat cu plata salariilor doar 10-12 zile și este de părere că se va rezolva în această săptămână.

Djokovic e un caz aparte. A fost o datorie către el, care a fost achitată, din ce știu. Nu e în pericol să devină liber de contract sau să plece la FCSB. Mai are doi ani cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Kevin Boli e jucătorul nostru, am plătit bani pe el. Am activat clauza de cumpărare. Nu văd ce probleme ar fi cu el.

Există o datorie la jucători, o întârziere de 10-12 zile, care cred că se va achita în această săptămână. Primele de meci trebuie achitate până la 30 octombrie 2020, conform contractelor. Dacă patronul a dorit să dea o parte din bonusuri la finalul anumitor luni, a fost doar dorința lui. A vrut el să facă asta. Sunt șase sau șapte prime neplătite către jucători.

Toți jucătorii și-au luat mereu toate bonusurile, de trei ani de zile, de când sunt eu la CFR Cluj. Pe luna aprilie se va lua în condițiile în care echipa se va califica în grupele unei competiții europene. A fost o înțelegere cu fotbaliștii, împreună cu conducerea. Majoritatea jucătorilor au fost la întrunire și au fost de acord. Restul lunilor sunt achitate, inclusiv mai”, a spus Bilașco pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT