Sport

Fanii lui FC U Craiova 1948, ironii după demiterea lui Dică: „Şi-a terminat Napoli concediul?”

Suporterii lui FC U Craiova 1948 au reacționat dur după ce Adrian Mititelu l-a dat afară pe Nicolae Dică. Îl așteaptă pe Nicolo Napoli.
19.08.2023 | 13:58
Fanii lui FC U Craiova 1948 ironii dupa demiterea lui Dica Sia terminat Napoli concediul
Nicolo Napoli a antrenat-o de 10 ori pe FC U Craiova 1948. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a anunțat oficial că Nicolae Dică nu mai este antrenorul echipei, deși a stat pe banca oltenilor doar cinci meciuri. Suporterilor nu le-a picat deloc bine vestea și l-au contestat din nou pe Adrian Mititelu.

FC U Craiova 1948, pe un butoi de pulbere! Fanii furioși pe Mititelu după ce l-a schimbat pe Dică. Revine Napoli?!

Fanii lui FC U Craiova fac haz de necaz după ce echipa lor a rămas din nou fără antrenor: „Club de amatori”, „Gata vine toamna, vine Napoli”, „Asa patron.. asa club”, „Incredibil!”, “Şi-a terminat Napoli concediul?”, sunt doar câteva din zecile de comentarii critice la adresa patronului.

ADVERTISEMENT

Suporterii își doresc ca doi jucători să părăsească echipa: „Cea mai bună veste suna așa: ‘Clubul nostru a încheiat de comun acord contractul cu Dragoș Albu și Robert Popa’”.

FC U Craiova 1948 are două victorii și trei înfrângeri în acest început de sezon și se află pe locul 9 în clasament. Rămâne de văzut dacă Mititelu va numi un antrenor cu licență sau va merge pe un interimat format dintr-o „conducere colectivă”, cum a fost la startul sezonului. Suporterii nu exclud nici revenirea lui Nicolo Napoli pentru a 11-a oară.

ADVERTISEMENT

Fanii lui FC U Craiova 1948 îl cer pe Marius Șumudică antrenor: „Să vină cu staff-ul lui”

Unii suporteri l-au cerut pe Marius Șumudică: „Să vină Șumudică cu staff-ul său și lucrurile se vor liniști, altfel ne afundăm în mediocritate. Dică nu merita să fie demis, echipa juca fotbal”, „L-aș vrea pe Șumudică sincer”, „Șumudică nu vine, că nu vrea ordine de la Vasilache”, „Subscriu”, „Să vină Șumudică să le bage mințile în cap”.

Nu toți fanii agreează însă această variantă: „S-ar potrivi în peisaj, nu?”, „Un alt măscărici”. În scurt timp de la publicarea postării de pe pagina oficială de Facebook a clubului, sute de fani și-au arătat nemulțumirea în comentarii.

ADVERTISEMENT


FC U Craiova 1948 a publicat un mesaj sec prin care a fost anunțată despărțirea de Nicolae Dică: „Clubul nostru și antrenorii Nicolae Dică și George Cotigă au încheiat de comun acord contractul de colaborare. Mulțumim pentru efortul depus și mult succes în continuare!”.

Adrian Mititelu, nervos după Petrolul – FC U Craiova 1948 4-3: „Mai multe întrebați-l pe Dică”

Demiterea lui Dică nu e o surpriză după declarațiile lui Mititelu de la finalul meciului cu Petrolul: „A fost un meci frumos pentru cei de la Ploiești, au câștigat împotriva unei echipe cu care se luptă la play-off. Noi suntem la a 4-a înfrângere, am primit foarte multe goluri… mai multe întrebări trebuie să-i puneți lui Dică. 

ADVERTISEMENT

Eu aveam alte așteptări de la echipă, de fapt am alte așteptări în continuare. Nu s-au diminuat șansele (n.r. – la play-off), deși pierdem teren în fața celor cu care ne batem pentru primele 6 locuri. Arătăm bine, la fel ca anul trecut, dar suntem naivi în apărare.

Vedeam altfel jocul ăsta, dar mă rog, nu mai contează… Trebuie să accepți, să respecți antrenorii, să le dai șansa să-și pună ideile în practică. Din păcate, noi, patronii, suntem sub influența rezultatelor, a presiunii publicului. Dacă n-avem rezultate, afacerea e și mai proastă. 

Dacă nu-i asculți pe antrenori și vrei să te bagi peste ei, ești considerat neprofesionist și faci ceva incorect. Eu am încredere în Dică, dar trebuie să mai câștigăm niște puncte, sunt prea puține puncte. Nu pot nici să accept înfrângeri după înfrângeri cu un lot foarte bun. Avem jucători cu calitate, se vede, dar trebuie să jucăm mai pragmatic, suntem prea poeți, știm doar să atacăm”.

  • 5 etape a rezistat Nicolae Dică pe banca lui FC U Craiova 1948
ADVERTISEMENT