Sport

Fanii lui Liverpool, decizie radicală după umilința cu Atalanta. Cererile au fost trimise la UEFA

Liverpool a pierdut categoric meciul cu Atalanta, iar acest lucru i-a dezamăgit teribil pe fani care au luat o decizie fermă.
14.04.2024 | 08:30
Fanii lui Liverpool decizie radicala dupa umilinta cu Atalanta Cererile au fost trimise la UEFA
Liverpool a pierdut categoric meciul cu Atalanta, iar acest lucru i-a dezamăgit teribil pe fani care au luat o decizie fermă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mari favoriți la câștigarea Europa League, ”cormoranii” au fost învinși chiar pe Anfield Road, scor 0-3, de formația italiană, în prima manșă a sferturilor de finală, astfel că șansele de calificare au devenit infime.

Rușinea cu Atalanta i-a făcut pe fanii lui Liverpool să ceară înapoi banii pe bilete

Fanii lui Liverpool au trăit o adevărată dramă la partida cu Atalanta, deoarece visau cu ochii deschiși că vor putea să-și ia la revederea de la managerul Jurgen Klopp cu un succes într-o competiție europeană.

ADVERTISEMENT

Înainte de turul cu italienii, suporterii de pe Anfield Road s-au arătat dezamăgiți că nu vor primi mai mult de 12.000 de bilete pentru finala Europa League de la Dublin, mai exact 25% din capacitatea stadionului.

Cealaltă finalistă va primi același număr de tichete, iar restul biletelor vor fi vândute pentru publicul larg. Însă, se pare că pentru susținătorii lui Liverpool această problemă a dispărut după umilința trăită cu Atalanta.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre cei care își acontaseră biletele pentru finala din 22 mai, de pe Aviva Stadium din Dublin, au început să-și ceară banii înapoi, convinși fiind că favoriții nu mai au cum să ajungă în ultimul act după dezastrul din sferturi.

Liverpool, maestra revenirilor

Au mai rămas și suporteri încrezători că Liverpool va reuși să întoarcă soarta calificării în returul de la Bergamo, programat joi, 18 aprilie, de la ora 22:00. Iar aceștia se bazează pe revenirile spectaculoase pe care ”cormoranii” le-au avut în trecut.

ADVERTISEMENT

Poate cea mai spectaculoasă ”remontada” din istorie este cea reușită de englezi în finala Champions League din 2005. Conduși la Istanbul cu 3-0 la pauză de AC Milan, Liverpool a egalat în partea secundă și a câștigat trofeul la loviturile de departajare.

În semifinalele Champions League din 2019, trupa lui Jurgen Klopp se întorcea cu un 0-3 de la Barcelona și nimeni nu mai credea în calificare. Dar ”cormoranii” au produs o nouă minune și s-au impus cu un neverosimil 4-0.

ADVERTISEMENT

Pentru managerul german, returul de la Bergamo ar putea însemna ultimul meci european pe banca lui Liverpool. El va părăsi echipa la finalul sezonului, iar presa britanică a anunțat că succesorul său va fi portughezul Ruben Amorim de la Sporting Lisabona.

ADVERTISEMENT
Tags: