Sport

Fanii lui U Cluj, show la derby-ul cu CFR. Scenografie spectaculoasă

Suporterii lui „U” au pregătit o scenografie spectaculoasă la derby-ul cu CFR. Imagini superbe de pe Cluj Arena.
21.08.2023 | 21:49
Fanii lui U Cluj show la derbyul cu CFR Scenografie spectaculoasa
Peluza Șepcile Roșii, spectacol la derby-ul cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Galeria Universității Craiova s-a ridicat la înălțimea așteptărilor în „derby-ul orașului Cluj”, cu rivalii de la CFR. Ultrașii au avut o coreografie și au aprins zeci de torțe care au făcut atmosfera irespirabilă.

Ultrașii lui U Cluj au creat o atmosferă incendiară la derby-ul împotriva rivalei CFR Cluj

Chiar dacă stadionul nu a fost arhiplin, „studenții” s-au pregătit exemplar pentru meciul sezonului, așa cum este perceput de clujeni acest duel. FANATIK a imortalizat momentul în care „șepcile roșii” și-au etalat arsenalul pregătit cu zile bune în înainte de meci.

ADVERTISEMENT

Cele două tabere s-au tachinat și înainte de meci, iar pe stadion galeria lui „U” a dominat clar fondul sonor, așa cum era de așteptat, însă și cei 1.500 de fani ai lui CFR Cluj și-au făcut simțită prezența.

Fanii lui U Cluj, spectacol la derby-ul împotriva CFR-ului
Fanii lui U Cluj, spectacol la derby-ul împotriva CFR-ului

Interesant e că fanii Universității Cluj au afișat o scenografie atât la tribuna a doua, unde a apărut litera „U” din plăcuțe în culorile clubului, iar la peluză a fost afișată o altă piesă de recuzită, cu celebrul personaj „Hannibal Lector”.

ADVERTISEMENT
Galeria lui „U” la derby-ul cu CFR Cluj
Galeria lui „U” la derby-ul cu CFR Cluj.

Sute de torțe și petarde au fost aruncate pe pista de atletism și care ar putea atrage cel puțin o amendă din partea Ligii Profesioniste de Fotbal. Mesajul ultrașilor pentru marii rivali? „Arde Gruia de durere / Palpitații… și apoi tăcere”.

Ultrașii din Gruia au răspuns de asemenea și și-au pus în valoare „muniția de război”, iar calitatea imaginii de pe transmisia TV a fost opturată pentru câteva momente din cauza fumului gros.

ADVERTISEMENT

Nebunia s-a declanșat pe Cluj Arena după ce Ianis Stoica a reușit să marcheze primul gol în SuperLiga după plecarea de la FCSB, în urma unei erori a lui Mario Camora.

Emil Boc, prezent la derby-ul Clujului

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, nu putea rata duelul dintre Universitatea și CFR Cluj, fiind cunoscut drept un mare fan al „șepcilor roșii”. De cealaltă parte, echipa lui Neluțu Varga a fost susținută de aproximativ 1.500 de suporteri.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă mai erau locuri libere la cele două peluze, atmosfera a fost una senzațională, pe Cluj Arena fiind prezenți aproximativ 20.000 de suporteri, record pentru gazde în acest debut de sezon.

ADVERTISEMENT