Sport

Moment amuzant în derby-ul U Cluj – CFR Cluj! Bîrligea s-a bucurat cu galeria, deși golul era anulat

Emil Boc, primarul Clujului, este prezent în tribunele de pe „Cluj Arena”, înaintea confruntării dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj.
21.08.2023 | 23:03
Moment amuzant in derbyul U Cluj  CFR Cluj Birligea sa bucurat cu galeria desi golul era anulat
Moment amuzant în derby-ul U Cluj - CFR Cluj! Bîrligea s-a bucurat cu galeria, deși golul era anulat
ADVERTISEMENT
21-08-2023
20:02

Bîrligea s-a bucurat mult timp, deși golul era anulat

Daniel Bîrligea a oferit un moment amuzant în timpul meciului dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj, el marcând în minutul 64 al confruntării, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Totuși, Bîrligea nu a auzit fluierul lui Sebastian Colțescu și a continuat bucuria, alergând spre galerie, alături de care s-a bucurat câteva momente, singur, până când s-a întors și a văzut că toată lumea îl aștepta înapoi în teren, pentru a continua jocul, golul fiind anulat corect pe motiv de ofsaid.

21-08-2023
18:26

Emil Boc, prezent pe stadion la derby-ul U Cluj - CFR Cluj

Emil Boc este prezent pe „Cluj Arena” pentru derby-ul dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj, primarul orașului Cluj fiind un susținător al „șepcilor roșii”.

Fanii CFR-ului l-au apostrofat pe primar și au continuat să scandeze împotriva rivalilor, moment în care și suporterii „șepcilor roșii” au început să strige împotriva lui U Cluj.

21-08-2023
18:00

U Cluj, gest frumos pentru juniorii U17 înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Universitatea Cluj a făcut un gest frumos pentru juniorii U17 ai „șepcilor roșii” chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj, puștii fiind invitați la tribuna 1 pe „Cluj Arena”.

Juniorii U17 a celor de la Universitatea Cluj sunt campioni în Liga Elitelor și au venit la stadion cu trofeul pe care l-au ridicat în sezonul trecut, fiind mândri de reușita lor.

21-08-2023
17:35

Probleme în trafic pentru autocarul lui U Cluj înaintea derby-ului cu CFR

Autocarul Universității Cluj a avut probleme în trafic înaintea derby-ului cu CFR Cluj, și anume că a stat la trecerea de pietoni din preajma stadionului, deși avea antemergător.

În cele din urmă, autocarul „șepcilor roșii” a ajuns la stadion, iar fanii au continuat să vină în număr mic, spre arenă, dar este sold out la tribune, biletele mai fiind disponibile doar la peluză.

Mai mult decât atât, cu mai puțin de 2 ore înaintea confruntării, la „Cluj Arena” erau mai mulți stewarzi decât fani, în condițiile în care la ora 8 s-au deschis porțile de acces.

Liniște surprinzătoare la derby-ul U Cluj – CFR Cluj

Este o liniște surprinzătoarea înainte cu două ore de disputarea derby-ului dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj, fanii venind liniștiți, însă în număr mic, spre stadion, atmosfera dinaintea confruntării nu anunță un iureș în tribune, cum s-a întâmplat în alte dueluri dintre cele două.

ADVERTISEMENT

Suporterii nu se înghesuiau nici la casele de bilete, atmosfera fiind una relaxată, nicidecum una care să anunțe un derby în adevăratul sens al cuvântului. Stewarzii verifică bețele de steaguri, iar lumea intră liniștită în arenă.

Cu toate acestea, partida se anunță a fi una vie, la casele de bilete se mai vând doar tichete pentru peluză, în timp ce la tribune este sold out. Forțele de ordine sunt pregătite, în afară de stewarzii de la stadion, este plin de jandarmi în jurul arenei.

ADVERTISEMENT

Șansa primită de Toni Petrea din partea conducerii

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că situația lui Toni Petrea a fost discutată de conducerea „șepcilor roșii”, iar antrenorul a mai primit credit, deși rezultatele echipei nu sunt cele așteptate.

„Ne așteaptă o partidă dificilă, cu un adversar bun, schimbat față de sezonul trecut. Jucăm acasă în sfârșit și, cu sprijinul suporterilor, sper să facem un meci bun și să câștigăm. Pentru noi, pentru toată lumea e foarte importantă victoria.

ADVERTISEMENT

Am avut sprijinul suporterilor la Mediaș, dar nu ne simțeam ca acasă. Băieții ziceau că de abia așteaptă să intre pe arenă și să joace mult mai bine. E rivalitate și cred că fiecare jucător, chiar dacă e venit de curând, e conștient ce înseamnă acest meci. CFR practică un fotbal interesant, au schimbat sistemul.

Noi ne-am pregătit, sper să dăm o replică bună și să îi punem în dificultate. Forța echipei e periculoasă. Am încercat în această săptămână să nu îi încarc prea mult. Se știe rivalitatea și importanța acestui meci.

ADVERTISEMENT

oți trebuie să se gândească doar la joc și să joace cu plăcere. Sunt niște trăiri înaintea unui meci, dar odată cu apropierea de ora jocului dispar emoțiile.

Sper să fie cât mai multă lume și să încurajeze echipa. De când am venit prima oară pe Cluj Arena mi-a plăcut. Mă bucur că în sfârșit putem juca acasă”, a mai spus Toni Petrea înaintea confruntării cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT