Fotbal intern

Fanii olteni nu l-au iertat pe Nistor la anunţul oficial al transferului la Craiova: „Acum o să mănânci numai ceapă şi praz!”. VIDEO

05.01.2020 | 19:48
Fanii olteni nu lau iertat pe Nistor la anuntul oficial al transferului la Craiova Acum o sa mananci numai ceapa si praz VIDEO
ADVERTISEMENT

Dan Nistor a semnat cu Universitatea Craiova și va fi prezentat oficial de olteni, luni (6 ianuarie) la ora 12:00. Totuși, fanii din Bănie nu uită când fostul mijlocaș al lui Dinamo i-a jignit după înfrângerea „câinilor” cu 1-4.

Fanii nu l-au iertat pe Dan Nistor

Dan Nistor este noul jucător al Universității Craiova, însă fanii oltenilor l-au ironizat în comentariile de la fotografia postată pe contul oficial de facebook al Craiovei.

ADVERTISEMENT

„Unul dintre cei mai valoroși jucători din România vine să pună umărul la ceea ce ne dorim cu toții. Conferința de prezentare va avea loc luni la ora 12:00”, a fost mesajul postat pe facebook-ul Craiovei.

Aceștia i-au adus aminte fostului dinamovist de un moment tensionat petrecut la finalul meciului în care „câinii” au pierdut cu 1-4 la Severin, împotriva Universității Craiova. Atunci, Nistor l-a ironizat pe un suporter și l-a jignit spunându-i: Mănâncă ceapă şi taci din gură!”.

ADVERTISEMENT

Acum, a venit rândul fanilor olteni să fie ironici la adresa lui Dan Nistor și mai mulți suporteri au făcut referire la glume cu praz și cu ceapă: Nistor bine ai venit acum o sa
Mănânci numai ceapa și praz”.

„Bun venit, ia și tu “ceapă” oltenească! Bun venit în PRAZILIA!”, a fost un alt mesaj postat de un suporter al Științei.

ADVERTISEMENT
  • 31 de ani a împlinit Dan Nistor pe 6 mai

Florin Prunea, supărat pentru pierderea lui Dan Nistor

Florin Prunea a fost extrem de supărat pentru plecarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova și consideră că este jenant în cazul în care Dinamo nu a luat bani pe transfer: „Îi doresc multă baftă lui Dan la Craiova. Eu nu am fost implicat în această tranzacție. Dacă nu a crescut suma de 300 de mii e jenant pentru Dinamo”.

„Sunt mândru ca am avut un jucător ca Nistor. Cum tratează fotbalul e incredibil. Felicit Craiova pentru că a luat așa jucător, a făcut o afacere incredibilă”,  a încheiat președintele lui Dinamo.

ADVERTISEMENT
  • 1.100.000 de euro este cota de piață a lui Dan Nistor, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2.02 este cota pentru o victorie a gazdelor. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT