Life

Fanii români, revoltați de ultima apariție a Iuliei Vântur: „Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”

Fanii români, revoltați. Aceștia sunt extrem de nemulțumiți de ultima apariție a Iuliei Vântur, la un concert în America. Iată ce a făcut vedeta să atragă atâtea comentarii negative!
14.08.2022 | 23:01
Fanii romani revoltati de ultima aparitie a Iuliei Vantur Nu pot sa cred ca unii au dat bani sa vada asa ceva
Iulia Vântur, aspru criticată pentru ultima ei apariție. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a atras o adevărată revoltă din partea fanilor români, după un concert pe care l-a susținut în America. Iată ce acuzații i s-au adus artistei!

Iulia Vântur, aspru criticată pentru ultima ei apariție

Iulia Vântur este foarte faimoasă în India, dar aceasta începe, încet-încet, să aibă succes internațional. Astfel, fosta prezentatoare de televiziune a avut un concert în New Jersey, iar sala a fost aproape plină!

ADVERTISEMENT

Pentru acest concert, Iulia Vântur a ales o ținută care este inspirată dintr-un saree, costum tradițional indian, de culoare albastră. Dar nu ținuta a fost cea care i-a revoltat de-a dreptul pe fani, ci prestația vedetei de pe scenă.

Iulia Vântur a cântat un colind în limba indiană, La Betleem colo-n jos, lucru care li s-a părut absolut revoltător mai multor fani, care nu s-au ferit să își scrie părerea pe Youtube, acolo unde a fost postat clipul video cu vedeta cântând.

ADVERTISEMENT

Ce au avut de spus fanii. Critici dure pentru Iulia Vântur

„Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”, a scris o fană revoltată, care a criticat și prestația artistică a vedetei, nu numai alegerea sa de cântec.

O urmăritoare a scris chiar că Iulia Vântur ia în derâdere religia ortodoxă și colindele sale, pe care le-a transformat într-o „mascarada grotescă”.

ADVERTISEMENT

„Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine!”, a mai scris altcineva, la fel de revoltat.

Mulți au fost deranjați și de faptul că Iulia Vântur a dansat provocator pe acest colind tradus în indiană.

ADVERTISEMENT

„Ce păcat! A transformat un colind creștin ortodox în melodie indiana păgână pe care dansează lasciv!”, a mai adăugat cineva.

Un fan chiar spunea că spectatorii ar fi trebuit să ceară banii înapoi, iar un altul a numit o blasfemie concertul Iuliei Vântur.

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Asta-i spectacol?”, se întreba cineva, retoric.

„Blasfemie totală! Dacă ai fi știut cine este Maica Domnului n-ai fi ajuns să faci așa ceva. Vai de capul tău, femeie!”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT
Tags: