Sport

Fanii Universității Craiova iau cu asalt stadionul din Ploiești. Finala Cupei României se va disputa cu casa închisă

Universitatea Craiova are parte de vești bune înaintea finalei Cupei României. Suporterii au cumpărat toate biletele puse la dispoziția lor de FRF.
21.05.2021 | 16:27
Fanii Universitatii Craiova iau cu asalt stadionul din Ploiesti Finala Cupei Romaniei se va disputa cu casa inchisa
ADVERTISEMENT

Nerăbdători să-și urmărească favoriții din tribune după mai bine de un an de pauză forțată, suporterii Universității Craiova vor lua cu asalt arena „Ilie Oană” din Ploiești. Cu alte cuvinte, au fost achiziționate toate cele 1.750 de bilete puse la dispoziția lor de Federația Română de Fotbal.

În plus, fostul mare jucător al „juveților” Gică Craioveanu a promis că va respecta tradiția începută în zilele în care lupta pentru trofeu direct de la „firul ierbii”.

ADVERTISEMENT

Zi lungă la Lido. Nimeni nu rămâne acasă”, este mesajul Peluzei Nord înaintea meciului împotriva Astrei, programat sâmbătă, 22 mai, la ora 20:30. În tribune vor avea acces atât persoanele vaccinate, cât și cele care pot face dovada unui test PCR sau antigen negativ.

Suporterii Universității Craiova au cumpărat toate biletele pentru finala Cupei României

Concret, înaintea unor astfel de meciuri, Gică Craioveanu mergea în fața galeriei și arunca o păpușă alb-albastră, în timp ce suporterii scandau cu foc: „Gică! Gică! Gică Craioveneeeeee!”. Așa se va proceda și de această dată, dar nu cu o păpușă, ci cu simbolul echipei patronate de Mihai Rotaru, un leu alb-albastru.

ADVERTISEMENT

Astăzi avem program de la 12:00 la 00:00. Au venit toate tricourile! Organizăm în continuare deplasarea, comanda de bilete și testarea rapidă.

De la ora 14:00 se pot rezerva bilete și pentru cei care vor să meargă la meci cu test rapid. Testul trebuie efectuat după ora 20:30 și încărcat în rezervarea de bilete.

ADVERTISEMENT

Cine întâmpină dificultăți în orice ține de deplasare este așteptat la Lido pentru rezolvare”, au anunțat suporterii din Peluza Sud pe pagina de Facebook. Lido este hotelul pe care aceștia l-au transformat în cartier general.

„Juveții” vor intra în luptă pentru Ilie Balaci

Nu mai puțin de șapte Cupe ale României are în palmares Universitatea Craiova, în sezoanele 1976-1977, 1977-1978, 1980-1981, 1982-1983, 1990-1991, 1992-1993 și 2017-2018. Cucerirea celei de-a opta ar fi un omagiu pentru Ilie Balaci, legendarul purtător al tricoului cu numărului „8”.

ADVERTISEMENT

În schimb, Marinos Ouzounidis nu este deloc mulțumit de jocul elevilor săi. Aceștia au obținut o victorie chinuită, 0-1, împotriva FCSB-ului, deși Toni Petrea a introdus o echipă formată numai din rezerve.

Astra a retrogradat, dar e o finală şi ambele formaţii vor încerca să câştige trofeul. Dacă se juca în urmă cu două săptămâni aş fi spus că putem câştiga meciul, acum, lucrurile sunt diferite.

Să vedem ce putem face în finala Cupei, mai ales că nu am avut rezultate bune în ultimele meciuri. Unii jucători sunt supăraţi. În fotbal, lucrurile se schimbă. Sper că vom juca bine în finală. Avem nevoie să câştigăm Cupa!”, a declarat tehnicianul grec.


(P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 2,05 este cota pentru „Ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT