Sport

Cristina Neagu, out de la Campionatul Mondial! Nu va mai juca deloc la turneul final! Update exclusiv

Cristina Neagu şi-a încheiat aventura la Campionatul Mondial. Din informaţiile FANATIK, starul naţionalei a anunţat staff-ul tehnic că nu va mai putea evolua în meciurile cu Japonia şi Polonia.
09.12.2023 | 17:37
Cristina Neagu out de la Campionatul Mondial Nu va mai juca deloc la turneul final Update exclusiv
Fără Cristina Neagu cu Japonia! Starul naţionalei României s-a antrenat separat şi va fi în afara lotului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-12-2023
16:41

Cristina Neagu nu va mai juca la Campionatul Mondial din Danemarca

Cristina Neagu nu a jucat deloc în partida România – Japonia 32-28, așa cum FANATIK anunțase în exclusivitate. Jucătoarea de la CSM București continuă să aibă probleme medicale și a ales să nu mai forțeze.

La fel se va întâmpla și în partida cu Polonia, care ar putea fi ultima pentru “tricolore” la Campionatul Mondial. Practic, Neagu a decis, după ce s-a chinuit contra Germaniei, că nu mai poate intra pe teren la turneul final din Danemarca.

09-12-2023
13:09

Cristina Neagu nu va juca împotriva Japoniei, așa cum a anunțat FANATIK

Cristina Neagu nu este pe foaia de joc și nu va intra în partida cu Japonia, așa cum a anunțat FANATIK. “Tricolorele” au nevoie de victorie pentru a mai spera la o calificare miraculoasă în sferturile de finală.

Cristina Neagu a venit la turneul din Danemarca având unele probleme medicale. A intrat contra Germaniei, dar s-a văzut că este departe de cea mai bună formă fizică. FANATIK  a aflat că Gogârlă și Dumanska nu sunt nici ele pe foaie.

Cristina Neagu, Iulia Dumanska şi Alicia Gogîrlă nu sunt în lot pentru meciul cu Japonia. Sursa: Fanatik
Cristina Neagu, Iulia Dumanska şi Alicia Gogîrlă nu sunt în lot pentru meciul cu Japonia. Sursa: Fanatik

Naţionala României mai are doar şanse teoretice de a prinde un loc la turneul preolimpic după înfrângerea cu Germania, scor 22-24. “Tricolorele” mai au două meciuri de jucat la Mondiale, cu Japonia şi Polonia, mai mult pentru blazon şi un loc superior în clasamentul final.

Fără Cristina Neagu cu Japonia! Starul naţionalei României s-a antrenat separat

Din informaţiile FANATIK, la meciul cu Japonia nu va evolua şi Cristina Neagu. Interul stânga s-a pregătit separat de echipă şi, cel mai probabil, va rămâne în afara lotului pentru confruntarea de sâmbătă, care va avea loc de la ora 16:30.

ADVERTISEMENT

La ultimul antrenament înaintea partidei cu niponele, Cristina Neagu s-a pregătit separat de colegele sale şi nici nu avea un bandaj pe genunchi, semn că nu a intrat în antrenamentul de intensitate.

Meciul cu Germania, ultimul din cariera internaţională a Cristinei Neagu?!

Astfel, meciul cu Germania ar putea fi ultimul al Cristinei Neagu în tricoul naţionalei României. Interul stânga spera să îşi poată încheia cariera internaţională la Jocurile Olimpice, dar “tricolorele” mai au o şansă infimă de a ajunge acolo, prin jocul rezultatelor.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă interul stânga va putea evolua măcar în ultimul meci de la turneul final, cu Polonia, programat luni, de la ora 19:00. După înfrângerea cu Germania, “tricolorele” au nevoie de o minune pentru a ajunge în sferturi. Şi asta înseamnă să câştige ambele meciuri şi Danemarca să scoată doar un punct cu Polonia şi Germania.

Moral zdruncinat după două înfrângeri consecutive! Florentin Pera le-a cerut handbalistelor să lupte până la ultima secundă

Cristina Neagu a intrat în prima repriză împotriva Germaniei şi a marcat trei goluri în meci. Din păcate, lipsa antrenamentelor s-a văzut în repriza secundă când a făcut câteva greşeli şi nu a mai rezistat din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

După două înfrângeri consecutive, moralul jucătoarelor a fost serios zdruncinat. În câteva zile, atmosfera de la antrenament s-a schimbat foarte mult şi, cu siguranţă, după înfrângerea cu Germania, tonul discuţiilor nu a fost cel mai calm.

Însă, înaintea confruntării cu Japonia, selecţionerul Florentin Pera le-a cerut handbalistelor să arate caracter, să lupte pentru fiecare minge pentru că încă există o speranţă pentru Jocurile Olimpice. Şi chiar dacă nu va mai fi, jucătoarele să lupte pentru echipa naţională.

ADVERTISEMENT
Florentin Pera le-a încurajat pe handbaliste la şedinţa de pregătire. Sursa: Fanatik
Florentin Pera le-a încurajat pe handbaliste la şedinţa de pregătire. Sursa: Fanatik

FANATIK este la Campionatul Mondial de handbal feminin. Pe site-ul nostru puteţi citi zilnic cele mai noi ştiri, informaţii şi reportaje de la Herning.

  • 35 de ani are Cristina Neagu
  • 2007 este anul în care Neagu a debutat la echipa naţională
ADVERTISEMENT