Life

Farfuria unei concurente de la Chefi la Cuțite a dus la replici acide între jurați: ”E o prostie…”

Schimb de replici acide între doi jurați de la Chefi la Cuțite, după ce au gustat din farfuria unei concurente. De la ce a pornit totul, mai exact?
11.04.2024 | 00:22
Farfuria unei concurente de la Chefi la Cutite a dus la replici acide intre jurati E o prostie
Noi controverse la Chefi la Cuțite. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Farfuria unei concurente de la Chefi la Cuțite a creat divergențe, în ediția de marți seară, 10 aprilie. Doi dintre cei patru jurați ai competiției culinare și-au aruncat vorbe acide. ”E o prostie…”, a precizat unul dintre ei.

Cum au apărut noi controverse la Chefi la Cuțite. Ce s-a întâmplat în ediția din 10 aprilie

Chef Richard Abou Zaki, chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu și chef Orlando Zaharia sunt cei patru jurați ai emisiunii de pe Atena 1, iar de la o ediție la alta ei simt tot mai mult tensiunea concursului. Chiar dacă sunt prieteni în spatele camerelor de filmat, când vine vorba de a-și demonstra măiestria culinară nu ezită în a pune punctul pe ”i”.

ADVERTISEMENT

Geanina Crăciun, o scriitoare și reporter TV, în vârstă de 30 de ani, dar și participantă în sezonul 13 al Chefi la Cuțite, a reușit marți seară să-i facă pe chefi să se certe. Un schimb de vorbe dure a avut loc între Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki.

Cel care a început discuția aprinsă a fost Alexandru Sautner, după ce a degustat preparatul Geaninei Crăciun. Un steak cu foiță de aur a dus la controverse destul de tăioase între maeștrii bucătari menționați. Iată cum a decurs dialogul!

ADVERTISEMENT

”Sosul ăsta cu ketchup mă jignește”, a punctat Richard Abou Zaki, după care Alexandru Sautner a intervenit și i-a spus: Pot să fac abstracție de sos. Ce este greșit în ăsta?!”, a fost reacția lui Alexandru Sautner, care i-a atras atenția colegului său și că nu se poate aștepta ca participanții să facă preparate corecte într-o singură oră.

”Asta e o prostie! Poate vine medicul acum”, a continuat Richard Abou Zaki, în apărarea sa, după care a pășit concurenta în platou, iar chef Orlando Zaharia i-a spus: ”Nu-ți imaginezi ce controverse ai stârnit”.

ADVERTISEMENT

Cine este Geanina Crăciun

Geanina este o tânără din București, născută și crescută în cartierul Ferentari. Nu s-a sfiit să recunoască asta și chiar a scris o carte despre copilăria pe care a avut-o în zona considerată cea mai periculoasă din Capitală.

”De mică am avut un apetit către bârfă și trebuia să știu întotdeauna tot ce se întâmplă, care este adevărul, ce s-a întâmplat. Este locul unde eu am crescut și nu l-aș da pentru nimic (…).

ADVERTISEMENT

Stăteam în fața blocului și a venit cineva la mine plângând că nu îl iau și pe el la furat în Anglia. L-am întrebat de ce și mi-a zis că e surd de o ureche și că nu va auzi când i se spune să fugă”, a declarat tânăra, care și-a prezentat și cartea, intitulată ”Amintiri din Ferentari”.

La final, Geanina a primit trei cuțite pentru modul cum a gătit. Singurul care nu a fost mulțumit de ceea ce a făcut tânăra a fost chef Richard Abou Zaki. El și-a exprimat refuzul de a-i oferi un cuțit prin faptul că steak-ul nu a fost asortat corespunzător.

ADVERTISEMENT