Sport

Farul Constanța, misiune grea cu Helsinki! Atacantul nordicilor a marcat un hattrick în ultimul meci

Farul Constanța trebuie să fie atentă la atacantul celor de la HJK Helsinki. Fotbalistul a marcat un hattrick în campionat și este golgheter.
20.08.2023 | 17:41
Farul Constanta misiune grea cu Helsinki Atacantul nordicilor a marcat un hattrick in ultimul meci
Farul Constanța trebuie să fie atentă la atacantul celor de la HJK Helsinki. Fotbalistul a marcat un hattrick în campionat și este golgheter.
ADVERTISEMENT

Farul Constanța se va întâlni cu HJK Helsinki în play-off-ul Conference League. Partida din tur va avea loc la Constanța, joi, 24 august, de la ora 20:00. Echipa lui Hagi vine cu mare încredere, după ce a obținut 5-0 (la general) cu Flora Talinn.

Adversara celor de la Farul este în formă maximă

Finlandezii vor veni la meciul de joi cu moralul ridicat și încrezători, după un 3-1 cu Inter Turku în campionat. Jucătorii lui Gică Hagi trebuie să fie foarte atentă la atacantul celor de la HJK Helsinki, care a marcat un hattrik și este într-o formă maximă.

ADVERTISEMENT

Sârbul cu origini spaniole, Bojan Radulovic, are 14 goluri marcate pentru finlandezi, după 30 de meciuri. Atacantul de 23 de ani este cotat la doar 450.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Radulovic a reușit să își aducă echipa pe prima poziție în Veikkausliiga, la 2 puncte de locul secund, KuPS.

HJK Helsinki va disputa meciul din play-off-ul Conference League după 2 eliminări în Champions League și Europa League. Finlandezii își joacă și ultima șansă, iar Farul trebuie să fie pregătită pentru jocul fizic de care aceștia dau dovadă.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu: “Este un meci mare”

Președintele celor de la Farul a oferit câteva declarații înainte meciului cu finlandezii. Gică Popescu consideră că este gel mai greu meci al constănțenilor de până acum, în Europa. Popescu rămâne, totuși, încrezător în forțele echipei antrenate de Gică Hagi.

“Sunt convins că după meciul cu Rapid, Gică o să analizeze cu staff-ul său meciurile pe care HJK le-a avut până acum în competițiile internaționale. 

ADVERTISEMENT

Cu siguranță că va fi cel mai greu adversar de până acum în tot acest parcurs pe care l-am avut. Din punctul nostru de vedere am avut un parcurs excelent: 5 victorii din 6 partide. 

Suntem încrezătorii. Chiar dacă era altul adversarul tot încrezători eram, este un meci mare pentru noi, pentru jucători, pentru club, dar va fi un meci complicat. 

ADVERTISEMENT

Cei de la Flora Tallinn au avut o dinamică pe care nu a avut-o vreo altă echipă cu care am jucat în Europa până acum”, a spus Gică Popescu, pentru Digisport.

Duminică seară, pe 20 august, de la ora 18:15, Farul va avea meci cu Rapid București. În etapa cu numărul 6 din SuperLiga, constănțenii vor veni pe Giulești, acolo unde se vor întâlni cu Andrei Borza. Fundașul a ajuns zilele trecute la Rapid și la meciul cu fosta sa echipă își va face debutul pentru alb-vișinii.

ADVERTISEMENT