Sport

Farul Constanța – Universitatea Craiova 3-2, în etapa 3 din play-off-ul SuperLigii. Hagi, pas mare spre titlu după un meci superb! Cum arată clasamentul. Video

Farul s-a impus în derby-ul cu Universitatea Craiova după un joc spectaculos, cu cinci goluri, scor 3-2, și face un pas mare spre titlu în SuperLiga.
08.04.2023 | 18:37
Farul Constanta  Universitatea Craiova 32 in etapa 3 din playofful SuperLigii Hagi pas mare spre titlu dupa un meci superb Cum arata clasamentul Video
Farul - Universitatea Craiova, în etapa 3 din play-off în SuperLiga. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
08-04-2023
16:27

Farul - Universitatea Craiova 3-2 (L. Munteanu 17, Grameni 54, Larie 83 pen. / Koljic 9, Cîmpanu 48). Video

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei.

Clasament

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 83. GOOOL Farul! 3-2! Gazdele obțin o nouă lovitură de pedeapsă, iar Larie nu ratează ținta!

Min. 68: Șutul lui Alibec, la colțul lung, trece puțin pe lângă poartă.

Min. 54: GOOOL Farul! 2-2! Grameni egalează cu un șut excelent plasat de la marginea careului.

Min. 48: GOOOL Universitatea Craiova! 1-2! Excelentă a acțiune a lui Cîmpanu, care îi readuce pe olteni în avantaj.

Min. 45+5: Șutul lui Artean este reținut de Popescu.

Min. 45+2: Șutul lui Crețu, de la 20 de metri, este respins în corner de Aioani.

Min. 42: Alibec ratează o nouă ocazie uriașă. Laurențiu Popescu, încă o super intervenție.

Min. 39: Lovitura de pedeapsă executată de Alibec este parată de Laurențiu Popescu.

Min. 37: Cojocaru dă penalty pentru Farul!

Min. 35. Ratare uriașă a Farului. Mazilu șutează peste din doar șase metri. Dar a fost călcat de Ndong, iar gazdele cer penalty.

Min. 17: GOOOL Farul! 1-1. Louis Munteanu aduce egalarea după ce îi ia fața fundașului la centrarea lui Mazilu.

Min. 9: GOOOL Universitatea Craiova. 0-1. Elvir Koljic preia în careu și îl învinge pe Aioani. Centrarea i-a aparținut lui Crețu.

Min. 1: A început partida.

Farul: Aioani – Boli, Larie, Kiki, Borza – Artean, Nedelcu, Grameni – Alibec, L. Munteanu, Ad. Mazilu. Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, Baravykas, Gustavo Henrique, Doukoure, Casap, Barbosa, Sali, V. Morar. Antrenor: Gheorghe Hagi 

Universitatea Craiova: I. Popescu – Șt. Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Ndong – Al. Crețu, Mateiu, Căpățînă – Baiaram, Koljic, A. Ivan. Rezerve: Lazar – Mitrea, Badelj, V. Găman, Sala, Cîmpanu, Roguljic, Rivaldhinho, Markovic 
Antrenor: Eugen Neagoe

Meciul Farul Constanța – Universitatea Craiova are loc sâmbătă, 8 aprilie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei 3 din play-off-ul SuperLigii. Dobrogenii sunt lideri, cu 36 de puncte, craiovenii ocupă locul 5, cu 29 de puncte și ambele echipe vin după rezultate de egalitate în runda precedentă.

Unde se joacă meciul Farul Constanța – Universitatea Craiova

Întâlnirea Farul Constanța – Universitatea Craiova se dispută sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, din apropierea Constanței în etapa 3 din play-off-ul SuperLigii. Este o partidă cu caracter decisiv pentru olteni dacă vor să mai spere la titlu, deși va fi foarte greu, ținând cont câ la această oră sunt șapte puncte.

ADVERTISEMENT

Va fi din nou un meci cu tribunele pline, istoricul partidelor directe jucate la Ovidiu dovedind acest lucru, fiind anunțată și prezența a cel puțin o sută de suporteri olteni. Conducerea Farului a precizat că va fi repartizată oaspeților strict cota de bilete posibilă în procentaj cu numărul de locuri de pe stadion.

Cine transmite la TV partida Farul Constanța – Universitatea Craiova

Partida Farul Constanța – Universitatea Craiova  se joacă sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu , în etapa 3din play-off-ul SuperLigii și va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ovidiu, la malul mării, sâmbătă, 8 aprilie, va fi o zi frumoasă, ultima înainte de un nou șir de zile mohorâte, cu precipitații, soarele stând destul de mult pe cer față de zilele anterioare și de cele ce vor urma. Totuși, maxima de la amiază nu va sări de 13 grade iar la ora partidei vor fi în jur de 8-9 grade. Gălăţeanul Adrian Cojocaru conduce acest meci.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Farul Constanța – Universitatea Craiova

Ambii antrenori, Gică Hagi şi Eugen Neagoe se confruntă cu probleme de lot destul de serioase înaintea acestui meci. Farul nu poate conta pe serviciile lui Mihai Popescu în apărare, înlocuit de francezul Boli iar la mijloc lipseşte unul dintre cei mai în formă jucători, Tudor Băluţă, accidentat în meciul România + Belarus.

ADVERTISEMENT

La olteni remarcăm absenţa în continuare a căpitanul Nicuşor Bancu, suplinit cu succes de Ndong pe partea stângă a apărării, dar şi pe cea lui Vladimir Screciu. Cuplul de fundaşi centrali va fi probabil Zajkov – Raul Silva, ultimul putând fi eroul Craiovei cu CFR Cluj, când a trimis mingea în bară pe final de meci. Altă absenţă importantă este mijlocaşul ofensiv Istfan.

Cote la pariuri la jocul Farul Constanța – Universitatea Craiova

Pentru casele de pariuri Farul este echipa care trebuie creditată cu prima șansă, având și un parcurs foarte bun pe teren propriu. Dobrogenii au acasă 16 victorii, două egaluri și au fost învinși doar o o dată și de aceea au primit 2,20 la victorie și 1,30 pentru șansă dublă 1X. Victoria oltenilor are cotă de 3,40 iar șansă dublă X2 ajunge la 1,70. Gol marcat Farul are cotă 1,35, gol pentru Universitatea cotă 1,55.

ADVERTISEMENT

Sub noua denumire de Farul craiovenii au jucat doar trei partide la Ovidiu. De două ori, în acest sezon și acum doi ani s-au impus cei din Constanța, la limită, 2-1 și 1-0. Craiova a reuăit însă acum doi ani un joc minunat și a câștigat la scor de neprezentare, goluri ale lui Markovic de două ori și Bairam.

ADVERTISEMENT