Sport

Farul – FC Voluntari 4-1, etapa 2 din SuperLiga. Trei penalty-uri transformate de Larie

Farul a câștigat cu scorul de 4-1 meciul din a doua etapă din SuperLiga împotriva celor de la FC Voluntari. Larie a marcat de trei ori din penalty.
22.07.2023 | 20:20
Farul  FC Voluntari 41 etapa 2 din SuperLiga Trei penaltyuri transformate de Larie
Farul a câștigat cu scorul de 4-1 meciul cu FC Voluntari din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
22-07-2023
13:59

Farul - FC Voluntari 4-1 (Larie 30, 54, 90+6 pen., Vînă 65 / Merloi 9)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Farul a obținut o victorie clară pe teren propriu, scor 4-1 cu FC Voluntari în a doua etapă din SuperLiga. Ilfovenii au lovit de mai multe ori bara, iar „marinarii” au răzbunat ocaziile. Echipa antrenată de Gică Hagi a obținut a doua victorie din tot atâtea meciuri și se clasează temporar pe primul loc în SuperLiga. 

Clasament SuperLiga

Min. 90+6: GOOOL Farul! Ionuț Larie transformă în gol și al treilea penalty. 

Min. 90+4: Ionuț Vînă este faultat în careu de Vadim Rață, iar Farul va beneficia de al treilea penalty din acest meci. 

Min. 85: Florea șutează din careu, însă Buzbuchi respinge spectaculos. 

Min. 72: Nemec îi pasează excelent pe culoar lui Merloi. Jucătorul ilfovenilor trimite departe de poartă. 

Min. 65: GOOOL Farul! Ionuț Vînă șutează din prima din interiorul careului și trimite spectaculos la vinclu. 

Min. 63: Doru Andrei șutează violent de la distanță, iar mingea zguduie bara transversală. 

Min. 59: Rivaldinho interceptează cu capul o centrare venită de la un coechipier, însă mingea se duce în corner. 

Min. 54: GOOL Farul! Ricardinho face un fault în careu, iar arbitrul acordă lovitură de pedeapsă. Ionuț Larie a înscris din nou fără probleme. 

Min. 47: Șut excelent prins de Adam Nemec din afara careului. Execuția atacantului a lovit bara. 

Min. 30: GOOOL Farul! 1-1. Larie transformă fără emoții lovitura de pedeapsă.

Min. 29: Ionuț Coza dictează lovitură de pedeapsă pentru Farul după un contact între Armaș și Carnat.

Min. 9: GOOOL FC Voluntari! 0-1. Merloi deschide scorul după o acțiune frumoasă, din pasa lui Nemec. 

Min. 3: Queiros are prima ocazie, intervine Vâlceanu.

Min. 1: A început partida.

Farul: A. Buzbuchi – Sîrbu, Larie, Queiros, Vianna – Bassong, Băluță, Vînă – Mateus, Carnat, Sali. Rezerve: Aioani, Marins, Kiki, Artean, Grameni, Popescu, Dussaut, Benchaib, Rivaldinho. Antrenor: Gică Hagi. 

FC Voluntari: Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaș, Aliji – Rață, Crepulja – Merloi, Răduț, Andrei – Nemec. Rezerve: Fernandez, Boboc, Cocian, Dumiter, Florea, Lopes, Munteanu, Paz, Voican. Antrenor: Marin Dună.

Meciul Farul – FC Voluntari are loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 18:15, în cadrul etapei 2 din SuperLiga. Dobrogenii vin după eliminarea din turul 1 preliminar din Champions League, în fața lui Sheriff Tiraspol și se află înaintea primului joc din turul 2 preliminar al Conference League, de joi, 27 iulie, cu Urartu Erevan pe teren propriu. Campioana României nu a fost eliminată de tot din Europa, ci trimisă în preliminariile celei de-a treia competiții europene intercluburi.

Unde se joacă meciul Farul – FC Voluntari

Întâlnirea Farul – FC Voluntari se  dispută sâmbătă, 22 iulie, de la ora 18:15, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, în etapa 2 din SuperLiga. Cum campioana României nu a ieșit din cursa europeană, fiind doar retrogradată din Champions League în turul 2 preliminar al Conference League, este foarte probabil, următorul meci fiind joi, 27 iulie, acasă cu Urartu Erevan, ca Gică Hagi să trimită din nou o formație cu multe rezerve și maixim trei-patru titulari.

ADVERTISEMENT

De regulâ, la meciurile cu FC Voluntari suporterii marinarilor nu s-au înghesuit să se afle pe stadionul de 4.500 de locuri, fiind o echipă oaspete foarte puțin atractivă prin stilul ei defensiv binecunoscut. Așa încât oficialii clubului dobrogean se așteaptă ca în tribune să fie în jur de maxim 2500 de spectatori, dacă nu și mai puțin. Cu rezervele a jucat Farul și prima etapă, la Sibiu și a învins pe FC Hermannstadt cu 1-0.

Cine transmite la TV Farul – FC Voluntari

PartidaFarul – FC Voluntari se joacă sâmbătă, 22 iulie, de la ora 18:15, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu în etapa a 2-a din SuperLiga și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți urmări în direct și dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

După zilele de caniculă care i-au făcut să se prăjească la propriu pe turiștii de pe Litoral sâmbătă, 22 iulie, meteorologii anunță că se schimbă foaia radical, în sensul în care va fi și soare și vot fi și tempetaturi înalte, ajungând până la 34 de grade, dar vor fi și ploi în rafale, posibil cel puțin de două ori în cursul zilei. Aceste ploi au mari șanse să aibă ca supliment și descărcări electrice. Arbitrul paridei este Ionuț Coza din Cernica.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Farul – FC Voluntari

Gică Hagi nu mai procedează la del ca înaintea meciului retur cu Sheriff Tiraspol, adică să introducă pe teren majoritatea rezervelor și anunță că vor fi pe teren jucătorii care sunt în cea mai bună formă fizică. Sută la sută vor lipsi Alibec, Nedelcu, Mateus iar Benchaib, care încă nu a apucat să debuteze la Farul, ar putea lua loc pe banca de rezervă.

ADVERTISEMENT

La FC Voluntari nu sunt probleme de lot, dar tensiunile au crescut mult din punct de vedere al faptului că există luni de restanțe financiare iar acum explozivele dezvăluiri despre căminele groazei de la Voluntari pun serios în pericol nu doar un nou mandat de primar pentru Florin Pandele ci chiar libertatea acestuia.

Cote la pariuri la jocul Farul – FC Voluntari

Casele de pariuri sunt foarte atente la ce decizii ia Gică Hagi cu privire la jucătorii pe care îi introduce pe teren și acum existând mari premise să fie odihniți o parte dintre titulari, dincolo de absenții care sunt accidentați. De aceea și cota neobișnuit de mare, 2,20 primită de dobrogeni la victorie în acest meci iar ilfovenii au 3,30. Șansă dublă 1X are cotă 1,35 iar X2 are cotă de 1,65. Gol marcat Farul e cotat la 1,28, golul oaspeților la 1,40.

ADVERTISEMENT

De când echipa de la malul Mării a fost rebrenduită, după fuziunea Farul – Viitorul s-au jucat trei meciuri la Ovidiu și am înregistrat două succese ale gazdelor, unul mai strâns cu 2-1, sezonul trecut și altul mai categoric, 3-0, acum trei ani. La mijloc avem și singurul rezultat de egalitate, un 1-1, ilfovenii fiind o echipă mai degrabă defensivă în ADN-ul ei.

ADVERTISEMENT