Sport

Farul, lovitură pe piaţa transferurilor! Gică Hagi a luat un campion european cu Portugalia

Farul Constanţa a dat o lovitură pe piaţa transferurilor. A anunţat transferul lui Diogo Queiros, jucător care a câştigat Youth League şi Campionatul European.
21.06.2023 | 12:50
Farul lovitura pe piata transferurilor Gica Hagi a luat un campion european cu Portugalia
Diogo Queiros, în tricoul Portugaliei. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa are o campanie masivă de transferuri după ce a câştigat SuperLiga. Gică Hagi a mizat din nou pe multe repatrieri şi pe jucători de la echipele de plan secund din România, dar iată că aduce şi fotbalişti cu CV interesant.

Farul, lovitură pe piaţa transferurilor! A transferat un campion european cu Portugalia

Iar unul dintre aceste nume este Diogo Queiros, un jucător portughez în vârstă de 24 de ani, care a strălucit la echipele de juniori şi tineret ale Portugaliei, dar şi ale cluburilor importante din peninsulă.

ADVERTISEMENT

Fundaşul central este dublu campion european cu Portugalia, la categoriile U-17 (titlu obţinut în 2016) şi U-19 (titlu obţinut în anul 2018). Mai mult, ca jucător al lui Porto, Queiros a câştigat Youth League în 2019.

“Cine nu vrea să joace pentru campioană? Sper să luăm un alt trofeu în acest sezon”

Cariera de senior a lui Queiros nu se apropie de strălucirea de la tineret, el evoluând în ultimii 4 ani la Mouscron, la Famalicao şi Real Valladolid. El a explicat într-un interviu de ce a ales să semneze cu Farul:

ADVERTISEMENT

“Este un club care a crescut enorm în ultimii ani şi mă identific cu această echipă. Avem aceeaşi mentalitate şi este o oportunitate foarte bună pentru mine. A contat că este campioana României.

Cine nu vrea să joace pentru campioană? Sper să luăm un alt trofeu în acest sezon. Ştiu că Gică Hagi a fost un mare jucător, foarte tehnic, cu o pasiune şi o determinare dusă la extrem.

ADVERTISEMENT

“Avem meciuri şi în Champions League şi vreau să mergem cât mai departe în Europa”

Este excelent să fiu antrenat de el. Este fantastic că avem un grup tânăr. Mă bucur că se dă oportunitatea jucătorilor tineri. Vârsta este doar un număr. Obiectivul meu aici este clar.

Vreau să ajut echipa să fie de două ori campioană a României. Îmi doresc să câştigăm cât mai multe meciuri posibil şi să luăm cât mai multe trofee. Avem meciuri şi în Champions League şi vreau să mergem cât mai departe în Europa”, a spus Queiros.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Farul Constanţa va juca în primul tur preliminar din UEFA Champions League cu Sheriff Tiraspol. Formaţia antrenată de Gică Hagi va avea o misiune dificilă în faţa unei echipe mai bine cotate, care a mai evoluat în grupele Ligii Campionilor.

  • 24 de ani are Diogo Queiros
  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Queiros

 

ADVERTISEMENT