Sport

Gică Hagi, probleme de lot înainte de Farul – UTA: ”Accidentarea a recidivat”

Gică Hagi se pregătește de meciul Farul - UTA Arad, însă a mărturisit că are probleme de lot din cauza numeroaselor accidentări.
25.10.2023 | 18:18
Gica Hagi probleme de lot inainte de Farul  UTA Accidentarea a recidivat
Gică Hagi se pregătește de meciul Farul - UTA Arad, însă a mărturisit că are probleme de lot din cauza numeroaselor accidentări. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Regele” a făcut un pas important în misiunea de a transforma clubul constănțean într-o forță a fotbalului din România. Managerul campioanei a adus un sponsor important pentru Academia care îi poartă numele.

Ce probleme de lot are Gică Hagi înainte de Farul – UTA

Într-o conferință de presă susținută înaintea partidei Farul – UTA, restanță din etapa a 5-a din SuperLiga, Gică Hagi a vorbit despre problemele de lot cu care se confruntă, însă nu a făcut o tragedie din cauza acestor absențe.

ADVERTISEMENT

”Jucăm împotriva unui bun prieten (n.r. – Mircea Rednic) și un coleg cu care am jucat și crescut împreună. Sperăm ca la acest meci să fim mult mai inspirați în ultimii 30 de metri, pentru că la U Cluj am făcut un meci bun și ne-am impus la posesie, dar și la mai multe capitole.

Ca și jucători, accidentarea lui Nedelcu a recidivat la meciul cu U Cluj. Mai avem jucători ca Larie, care a ieșit la pauză și nu știm dacă va juca. Louis Munteanu are și el o mică problemă, dar încercăm să le gestionăm.

ADVERTISEMENT

Cojocaru, Androanche și Vînă sunt și ei accidentați, dar și Benchaib de care știți deja cu toții. Avem ceilalți băieți și suntem optimiști că vom face un meci mare și să luăm cele trei puncte pentru că avem mare nevoie”, a declarat Hagi.

Avertisment pentru Mircea Rednic

Managerul campioanei Farul, care după remiza cu Universitatea Cluj a fost extrem de supărat pe atacanții săi, a anunțat că a venit vremea ca jucători tineri din academie să fie promovați și să prindă minute la prima echipă.

ADVERTISEMENT

”UTA a crescut de la meci la meci, sunt convins că Mircea Rednic știe ce face, practic a demonstrat. O echipă destul de puternică, față de U Cluj este mult mai puternică și verticală. Cu siguranță ne așteaptă un meci de luptă și foarte greu. I-am analizat, am văzut ce calități și defecte au.

Fiecare echipă care vine la Constanța e obligată să se apere, deci sunt obligate prin jocul pe care îl facem și prin mentalitate. Important e să fim noi și să avem capacitatea să înscriem. Degeaba domini dacă nu marchezi. Trebuie să fii inspirat în ultimii 30 de metri. Cu U Cluj nu am fost fini în ultima treime.

ADVERTISEMENT

Începe o perioadă cu multe meciuri, dar avem un lot numeros. Și cei tineri vor apărea, cei din academie sunt în formă, iar unii dintre ei merită să primească o șansă la prima echipă”, a spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT