Sport

Mircea Rednic, mulțumit după UTA – Rapid 2-2: „A fost foarte bine! Îmi pare rău că n-am câștigat”

Mircea Rednic a fost mulțumit după remiza obținută de UTA în duelul de pe teren propriu cu Rapid, scor 2-2, lăudându-și jucătorii.
20.10.2023 | 23:40
Mircea Rednic multumit dupa UTA  Rapid 22 A fost foarte bine Imi pare rau ca nam castigat
Mircea Rednic, mulțumit după UTA - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul arădenilor a fost deranjat de faptul că nu s-a validat un gol al arădenilor, după o fază controversată, la care mingea a părut că depășește linia porții lui Horațiu Moldovan.

Mircea Rednic, mulțumit după UTA – Rapid

Mircea Rednic a fost mulțumit de jucătorii săi după remiza obținută de UTA în duelul cu Rapid: „Cred că nu s-a văzut de la nocturnă, e mai proastă aici. A fost gol, am pus stop cadru și mi s-a părut că a trecut linia porții mingea, dar nu mai contează asta acum.

ADVERTISEMENT

A fost un meci bun făcut de echipa noastră cu toate problemele noastre, cu toți jucătorii care ne-au lipsit. Nu știu dacă mă mulțumesc cu un punct, pentru că noi am avut ocazii, ei au avut situații.

Îmi pare rău pentru că am vorbit înaintea meciului să avem grijă la pătrunderile lui Petrila. Știam că are aceste pătrunderi în viteză și trebuia să fim mai atenți.

ADVERTISEMENT

Nu aveam voie să fim surprinși, dar mă bucur că am revenit, mă bucur că Kevin a ținut 75 de minute și că a înscris, el fiind venit la echipă doar de opt zile”.

„A fost foarte bine!”

„A fost foarte bine, chiar dacă mi-aș fi dorit să câștigăm. Jocul pe care l-am prestat astăzi a fost unul foarte bun! Abeid a venit ieri dimineață, s-a antrenat abia la prânz.â

ADVERTISEMENT

Dar asta este, știam că va fi așa, nu i-am avut pe toți la dispoziție, dar totuși ne-am descurcat foarte bine împotriva unui adversar dificil. 

Urmează un meci de foc joi, urmează o deplasare mai lungă, dar acum avem lot. Sunt sigur că lucrurile vor fi mult mai bine decât înainte. Am început cu 8 român și lucrurile merg din ce în ce mai bine la UTA”, a continuat Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

„Ne-am simțit foarte bine la Oradea, știu că suporterii au făcut multe eforturi ca să vină la meci, este și vineri seară, dar eu spun că este de bun augur tot ce se întâmplă”, a mai spus antrenorul arădenilor.

ADVERTISEMENT