News

Accident cumplit în Satu Mare. Mama, fiul și bunica, morți după ce mașina lor a ajuns într-un șanț plin cu apă

Tragedie pentru o familie din Satu Mare, în urma unui accident cumplit, care a avut loc sâmbătă. Mama, fiul și bunica au murit.
23.12.2023 | 11:21
Accident cumplit in Satu Mare Mama fiul si bunica morti dupa ce masina lor a ajuns intrun sant plin cu apa
Accident cumplit în Satu Mare. colaj Fanatik/ Foto portalsm.ro
ADVERTISEMENT

Accident cumplit în Satu Mare, în urma căruia o familie a fost decimată, în prag de sărbători. Tragedia s-a produs sâmbătă dimineață, în localitatea Băbești din județul Satu Mare. Trei persoane și-au pierdut viața.

Accident cumplit în Satu Mare. Trei oameni au murit

Conform primelor informații, un autoturism în care se aflau o șoferiță de 40 de ani, împreună cu cei doi copii ai săi și bunica acestora, s-a răsturnat într-un șanț plin cu apă. Deocamdată, nu se cunosc circumstanțele în care a avut loc evenimentul rutier.

ADVERTISEMENT

Cert este că, la un moment dat, femeia a pierdut controlul asupra mașinii, ajungând cu autoturismul în șanțu. Din nefericire, mama, fiul în vârstă de 13 ani și bunica au murit înecați, potrivit presei locale.

Singura care a reușit să se autoevacueze a fost fiica șoferiței, în vârstă de 17 ani, ea fiind găsită de echipajele de intervenție. La fața locului au ajuns pompierii din Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și unul de terapie intensivă mobilă.

ADVERTISEMENT

Însă, pentru cele trei victime nu s-a putut face nimic, ele fiind găsite fără viață. „La sosirea pompierilor la fața locului, autoturismul implicat în accident se afla aproape integral sub apă, o singura persoană din cei patru pasageri, reușind să se autoevacueze”, a informat ISU Satu Mare.

La locul evenimentului au sosit și polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare. Urmează ca o anchetă să stabilească, cu exactitate, cum s-a produs această tragedie, care a dus la moartea celor trei oameni.

ADVERTISEMENT

Familie implicată într-un accident grav, în Argeș

Un alt accident grav s-a petrecut, acum câteva zile, în localitatea Țițești din județul Argeș, în care au fost implicate două mașini. În una dintre acestea se afla o familie, iar tatăl șoferului și-a pierdut viața.

Alte patru persoane au fost încarcerate, fiind nevoie de intervenția salvatorilor pentru a fi scoase dintre fiarele autoturismelor. Ulterior, acestea au fost transportate la spital, suferind răni grave.

ADVERTISEMENT

„Cinci persoane au rămas încarcerate în interiorul vehiculelor, iar una dintre acestea nu prezintă semne vitale. Din păcate, victima de sex masculin, fără funcții vitale a fost declarată decedată”, informa ISU Argeș, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT