Sport

Fatih Terim a pus ochii pe încă un jucător român. ”Dacă nu ne mișcăm repede ne vor cere 10 milioane de euro pentru băiat”

Galatasaray va face o ofertă pentru unul dintre cei mai promițători fotbaliști români. Antrenorul Fatih Terim le-a cerut oficialilor să  urgenteze procedurile.
12.08.2021 | 18:01
Fatih Terim a pus ochii pe inca un jucator roman Daca nu ne miscam repede ne vor cere 10 milioane de euro pentru baiat
CFR Cluj, gol controversat la Mioveni! Campioana a cerut și două penalty-uri. Video. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray Istanbul, a pus ochii e puștiul minune de la CFR Cluj, Claudiu Petrila. Tehnicianul turc le-a transmis șefilor să se grăbească, să facă o ofertă.

La Galatasaray a ajuns recent și Alexandru Cicâldău, de la Universitatea Craiova, pentru 6,5 milioane de euro, iar Olimpiu Moruțan este și el pe lista de achiziții.

ADVERTISEMENT

Fatih Terim este sigur că prețul pentru Petrila va exploda în scurt timp

Tehnicianul supranumit ”Împăratul” continuă să fie cu ochii pe campionatul din România. După ce a plătit Universității Craiova 6,5 milioane de euro pentru a-și asigura serviciile internaționalului Alex Cicâldău, Fatih Terim mai vrea un român.

Conform cotidianului Fotomac, Terim le-a cerut șefilor grupării Cim-Bum să demareze urgent negocierile cu oficialii campioanei României, pentru transferul lui Claudiu Petrila.

ADVERTISEMENT

”Dacă realizăm transferul acum, vom face profit. Dacă nu ne mișcăm repede, ei ne vor cere 10 milioane de euro pentru băiat în câțiva ani”, a spus Terim, citat de Fotomac.

Sursa amintită notează că jucătorul nu va fi păstrat în lotul lui Galatasaray, acesta urmând să fie împrumutat tot la CFR unde are șanse mult mai mari să joace.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 20 de ani, Claudiu Petrila este pariul antrenorului Marius Șumudică. Acesta a declarat recent că îi va da tot mai multe minute tânărului fotbalist și că CFR va încasa multe milioane de euro pe el.

Cine este Claudiu Petrila

Evaluat la 550.000 de euro, Claudiu Petrila este unul dintre cei mai talentați tineri jucători din România. A debutat în Liga 1, în 2018, la 18 ani în partida CFR Cluj – Gaz Metan 2-2.

ADVERTISEMENT

Petrila l-a înlocuit la pauza meciului amintit pe George Țucudean, golgheterul ardelenilor în acel moment. A impresionat la debut, reușind câteva faze importante pentru echipa condusă la acea vreme de Antonio Conceicao.

Odată cu reinstalarea lui Dan Petrescu pe banca feroviarilor, șansele lui Petrila de a juca au scăzut considerabil. Se știe că tehnicianul care a cucerit trei titluri consecutive cu CFR miza doar pe fotbaliști cu experiență.

În acest sezon Claudiu Petrila a evoluat în toate partidele, în Liga 1, și a înscris deja 3 goluri, fiind principalul marcator al vișiniilor.

ADVERTISEMENT