Sport

Fatih Terim, impresionat de Alex Cicâldău: „E omul cel mai important!” + Ce spune presa turcă despre Olimpiu Moruțan

Kasimpasa și Galatasaray au remizat, 2-2, în etapa 3 din prima ligă turcă. La finalul meciului, Fatih Terim, antrenorul celor de la Galatasaray, a avut cuvinte de laudă pentru Alex Cicâldău.
29.08.2021 | 22:35
Fatih Terim impresionat de Alex Cicaldau E omul cel mai important  Ce spune presa turca despre Olimpiu Morutan
ADVERTISEMENT

În meciul contra celor de Kasimpasa, Alex Cicâldău a marcat un gol din pasa splendidă a lui Olimpiu Moruțan, care s-a aflat la primul meci în tricoul celor de la Galatasaray.

Fatih Terim, impresionat de Alex Cicâldău

La finalul partidei, Fatih Terim a declarat faptul că Alex Cicâldău este cel mai important jucători al echipei sale, din zona de mijloc.

ADVERTISEMENT

„În prima repriză, când am fost mai bine din punct de vedere fizic, 2-0 a fost un rezultat prea mic. Puteam să avem 4-0 sau 5-0.

Am avut ocazii foarte clare de a marca, dar asta nu s-a întâmplat și am primit noi gol înainte de pauză. În prima repriză, Galatasaray a jucat foarte bine.

ADVERTISEMENT

La 2-1, adversarul mereu speră. Apoi am făcut o greșeală clasică și am primit din nou gol. Meciul nu ar fi trebuit să ajungă aici.

După prima repriză, după șansele avute, trebuia să mai înscriem un gol și să fim liniștiți. Trebuia să luăm 3 puncte.

ADVERTISEMENT

Cicâldău e omul cel mai important al nostru care face legătură cu ofensiva. L-am înlocuit pentru că avea probleme cu stomacul”, a spus Fatih Terim, citat de Fotomac.

Presa din Turcia, cuvinte de laudă pentru Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan

În același timp, presa din Turcia a lăudat transferurile lui Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, despre care spune că sunt jucători talentați.

ADVERTISEMENT

„Au cumpărat jucători brilianți. Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt jucători talentați”, au scris turcii de la fanatik.com.tr.

Alex Cicâldău (24 de ani) a fost transferat de la Galatasaray, pentru 6.5 milioane de euro, de la Universitatea Craiova.

În timp ce Olimpiu Moruțan (22 de ani) a fost adus de la FCSB, pentru 5.7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT