Sport

UTA, golul etapei cu Petrolul! Din nou VAR-ul a intervenit. Mircea Rednic a explodat pe bancă: „La așa gol n-ai voie”

UTA a reușit unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon din SuperLiga. Reușita lui Omonde a fost anulat de VAR. Mircea Rednic a contestat decizia
22.04.2024 | 21:42
UTA golul etapei cu Petrolul Din nou VARul a intervenit Mircea Rednic a explodat pe banca La asa gol nai voie
UTA rămâne pe locul 9 în clasament după 1-1 la Petrolul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

UTA reușise să o egaleze pe Petrolul în minutul 58, însă jucătorii lui Mircea Rednic s-au bucurat degeaba timp de câteva zeci de secunde. După aproximativ două minute, arbitrul a întors decizia.

UTA, gol de poveste anulat de VAR. Decizia luată de Horia Mladinovici

UTA a restabilit egalitatea la Ploiești cu un gol extrem de spectaculos. Eric Omondi a marcat cu un șut de la peste 20 de metri care s-a oprit în vinclul porții lui Zima.

ADVERTISEMENT

Așa cum s-a întâmplat în această etapă la mai multe meciuri, VAR-ul a intervenit din nou spre disperarea jucătorilor lui Mircea Rednic și a antrenorului bineînțeles. Horia Mladinovici s-a consultat cu arbitrii din camera VAR și a decis să meargă să revadă faza pe monitor.

După circa două minute, centralul partidei a luat decizia să anuleze golul după ce extrema stângă din Kenya a jucat mingea în prealabil cu mâna. O decizie corectă a arbitrului. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Decizia l-a nemulțumit foarte mult însă pe Mircea Rednic, care a declarat la finalul meciului: „La aşa gol, n-ai voie… Acum le fluierăm pe toate? La câte dueluri au fost, trebuia să fluiere tot timpul”. 

UTA a reușit în cele din urmă să egaleze pe final de meci

Golul egalizator a venit în cele din urmă în minutul 83, când Claudiu Micovschi a împins în plasă o centrare în fața careului mic și partida se încheie indecisă.

ADVERTISEMENT

Jucătorul împrumutat de Rapid la Arad a ajuns la nouă goluri și 5 pase decisive iar Mircea Rednic a declarat că va primi o primă din partea sa.

Astfel, UTA se menține pe locul 9 în clasamente, cu 28 de puncte după 5 etape, la egalitate cu Hermannstadt, echipa care se află în acest moment pe loc de baraj pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT

VAR, etapă grea în SuperLiga

Scandal din cauza sistemului de arbitraj video în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLiga. Primele probleme au apărut la derby-ul dintre FCSB și Rapid. Giuleștenii au avut un gol anulat pentru ofsaid în minutul 23 prin Hasani.

O altă fază litigioasă a avut loc la golul al doilea marcat de FCSB, când mingea centrată de Darius Olaru ar fi părăsit spațiul de joc. Marcel Bîrsan a validat însă reușita.

Probleme au fost și la meciul dintre Sepsi și Universitatea Craiova unde VAR a intervenit în patru momente și a verificat nu mai puțin de trei goluri.

ADVERTISEMENT
Tags: