Sport

Fault criminal în Premier League, nevăzut de arbitru! A fost eliminat după intervenția VAR. Video

Mason Holgate a fost eliminat direct după doar 13 minute de la startul meciului Sheffield - Brighton, din etapa 25 din Premier League.
18.02.2024 | 17:15
Fault criminal in Premier League nevazut de arbitru A fost eliminat dupa interventia VAR Video
Mason Holgate, fault criminal în Sheffield - Brighton. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mason Holgate a produs cea mai rapidă eliminare din acest sezon de Premier League. Fundașul Sheffield a avut o intrare extrem de dură asupra lui Kaoru Mitoma. Inițial, arbitrul i-a acordat doar cartonaș galben, dar a fost atenționat din camera VAR să revadă faza.

Fault criminal în Sheffield – Brighton!

După ce a mers să revadă faultul la monitorul VAR, centralul Stuart Attwell i-a arătat cartonașul roșu, iar gazdele au continuat în inferioritate numerică. Practic, greșeala uriașă a lui Mason Holgate le-a compromis misiunea coechipierilor pentru restul partidei.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Mitoma a putut continua meciul. Brighton a deschis scorul în minutul 21 prin Facundo Buonanotte, în urma unui corner. După doar 3 minute, oaspeții au mărit avantajul prin Danny Welbeck, care a reluat în plasă din 6 metri.

Brighton are un sezon excelent, fiind în luptă pentru top 5 în Premier League. În schimb, Sheffield e ultima clasată, cu doar 13 puncte și pare condamnată la retrogradare, alături de Burnley.

ADVERTISEMENT

Roberto De Zerbi face minuni la Brighton

Roberto De Zerbi a transformat-o fantastic pe Brighton în una dintre cele mai spectaculoase echipe din Premier League. Parcursul excelent avut cu echipa sa a atras atenția marilor forțe și a intrat pe lista scurtă pentru înlocuirea lui Xavi la Barcelona.

Potrivit presei catalane, Joan Laporta a cerut mai multe detalii despre Roberto De Zerbi, impresionat de rezultatele sale. Italianul mai are contract cu gruparea engleză până în 2026, dar pare favorit să-i ia locul lui Xavi din vară.

ADVERTISEMENT

Laporta a fost impresionat de modul în care De Zerbi reușește să-i facă pe jucătorii săi să progrsese, dar și de stilul spectaculos pe care îl imprimă echipei. Deco, fostul mijlocaș al Barcelonei, este omul cheie în ceea ce privește recrutarea noului antrenor al Barcelonei.

De Zerbi, care e foarte aproape de a reuși cu Brighton prima calificare în cupele europene din istoria clubului, ar putea intra în negocieri cu echipa catalană pentru a prelua echipa la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Totuși, cei de la Barcelona vor avea concurență serioasă. Și alte mari echipe din Europa sunt interesate de serviciile fostului jucător al celor de la CFR Cluj. Liverpool, care va rămâne fără Jurgen Klopp la finalul acestui sezon, dar și Manchester United se numără printre echipele care și l-ar dori pe De Zerbi.

ADVERTISEMENT