Sport

Faultul criminal care îl putea distruge pe Mbappe: “La închisoare!”. Video

PSG a trecut mai departe în Cupa Franței, după meciul cu Brest, însă după faultul criminal din repriza a doua, gazdele au fost aproape să îl piardă pe Mbappe.
08.02.2024 | 10:08
Faultul criminal la Mbappe, putea să îi oprească cariera atacantulul. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

PSG s-a impus în fața celor de la Brest, scor 3-1, în Cupa Franței. Astfel, formația de pe Parc des Princes a trecut de faza optimilor și va merge mai departe în competiție. În duelul de acasă, gazdele au fost aproape să îl piardă pe Mbappe după faultul criminal din repriza secundă.

Faultul criminal care îl putea distruge pe Mbappe

Faultul criminal din repriza secundă făcut de Lilian Brassier la Mbappe putea să îi termine cariera atacantului de la PSG. Fundașul celor de la Brest a vrut să îl oprească cu orice preț pe Kylian. Astfel, când atacantul gazdelor se pregătea să fugă cu mingea, Brassier a intrat dur și i-a pus talpa pe gleznă.

ADVERTISEMENT

Imaginile ne arată că Mbappe a fost călcat extrem de tare, dar după intervenția medicilor, acesta și-a revenit și a intrat din nou pe teren. Faultul comis de Lilian Brassier în minutul 69 i-a adus fundașului al doilea galben, astfel și eliminarea din teren. Lilian luase primul cartonaș cu 10 minute de faultul criminal pe care l-a făcut la Mbappe.

După faultul comis de Brassier, cei de la Marca au publicat o reacție instantă. Spaniolii au crezut că intrarea dură a fundașului i-a pus în pericol cariera de fotbalist a lui Mbappe: “La închisoare! Faultul care-i putea încheia cariera lui Mbappe”.

ADVERTISEMENT

Finalul meciului i-a dus pe cei de la PSG cu un pas mai aproape de un nou trofeu. Pentru gazde a deschis scorul în minutul 34 Kylian Mbappe, iar trei minute mai târziu Danilo Pereira a mărit avantajul.

În repriza secundă, Mounie a redus din diferență pentru Brest, în minutul 65, scor 2-1, însă după eliminarea lui Lilian Brassier, formația de pe Parc des Princes a profitat, iar Goncalo Ramos a închis tabela.

ADVERTISEMENT

Le Parisien anunţă: Mbappe a ales Real Madrid!

Kylian Mbappe a ales Real Madrid. Anunţul a fost făcut de Le Parisien care scrie că superstarul francez a ales să părăsească PSG în vară şi să semneze cu cel mai mare club din lume din postura de jucător liber.

Francezii au precizat că înţelegerea nu a fost semnată deocamdată, dar despărţirea lui Mbappe de PSG este inevitabilă, iar în acest moment superstarul şi Real Madrid negociază termenii contractului.

Salariul colosal pe care-l cere francezul

Potrivit informațiilor provenite de la revista germană Sport Bild, atacantul în vârstă de 25 de ani a solicitat un salariu anual de 70 de milioane de euro. Ba, mai mult, campionul mondial a solicitat și o primă de instalare de 125 de milioane de euro. Pretențiile lui Kylian Mbappe vin în condițiile în care francezul ar ajunge la Real Madrid din postura de jucător liber de contract.

Cu toate acestea, Real Madrid este de acord cu prima, dar propune un salariu de doar 25 de milioane de euro pe sezon. Mbappe a decis să nu prelungească înțelegerea cu Paris Saint-Germain, care expiră în vară, și a atras atenția clubului spaniol Real Madrid.