Life

“Favorita lui Cătălin Scărlătescu” s-a combinat cu fostul concurent de la Insula Iubirii 2023. Cine e noua iubită a lui Bogdan Cîrlan

“Favorita lui Cătălin Scărlătescu” este noua iubită a lui Bogdan Cîrlan, fostul concurent de la Insula Iubirii. Cei doi nu sunt împreună de mult timp.
03.09.2023 | 09:57
Favorita lui Catalin Scarlatescu sa combinat cu fostul concurent de la Insula Iubirii 2023 Cine e noua iubita a lui Bogdan Cirlan
Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, noua iubită a lui Bogdan Cîrlan. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bad Angie sau Angie Moisescu, cunoscută ca “favorita lui Cătălin Scărlătescu”, care a participat la Chefi la Cuțite, este noua iubită a lui Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii.

“Favorita lui Cătălin Scărlătescu”, relație cu Bogdan Cîrlan, fostul concurent de la Insula Iubirii

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan au părăsit Insula Iubirii împreună,. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat la câteva luni de la finala emisiunii. Cei doi s-au logodit în ultima ediție a reality show-ului, însă lucrurile s-au schimbat odată cu întoarcerea acasă.

ADVERTISEMENT

Bogdan Cîrlan a trecut printr-o perioadă mai grea după ce s-a întors acasă. Acesta a renunțat la job, a suferit o cădere și a fost părăsit de parteneră, în cele din urmă.

După despărțire, cei doi au rămas în relații bune, iar Claudia chiar l-a mai ajutat financiar pe bărbatul cu care a avut o relație atâta timp. În prezent, Bogdan Cîrlan are o altă parteneră.

ADVERTISEMENT

Recent, fostul concurent a precizat că are o iubită, însă nu a dezvăluit numele acesteia. Acesta a ținut să precizeze că noua parteneră îi este alături și îl susține pe toate planurile, dar nu și financiar.

“Noua mea iubită mă susține din toate punctele de vedere, dar nu financiar, așa cum poate crede foarte multă lume. Noua mea iubită, sau cum vreți voi să-i spuneți, mă acceptă fix așa cum sunt eu, a spus că ea nu vrea să mă schimbe cu absolut nimic, că ea s-a îndrăgostit de mine fix așa cum sunt eu. Ea mă respectă și mă acceptă fix așa cum sunt eu”, a spus Bogdan Cîrlan în mediul online.

ADVERTISEMENT

Potrivit Cancan.ro, Bad Angie este noua iubită a lui Bogdan Cîrlan. Aceasta ar fi refuzat să-l ajute pe acesta din punct de vedere financiar, după cum mai precizează sursa citată.

Bogdan Cîrlan încă nu s-a afișat public alături de actuala iubită. În cadrul unui live, acesta a precizat că femeia este o persoană publică și că nu poate pune poze cu ea, cel puțin pentru moment.

ADVERTISEMENT

Angie Moisescu a participat la sezonul 4 Chefi la Cuțite, acolo unde i-a impresionat pe jurați cu talentul ei culinar. De altfel, fosta concurentă a făcut senzație și cu apariția ei.

ADVERTISEMENT