Life

Favorita maneliștilor și-a petrecut noaptea la Poliție! Update! Ce spune bărbatul acuzat de hărțuire

Denisa Despa, una dintre cele mai cunoscute dansatoare de muzică de petrecere, trece prin momente cumplite.
14.12.2023 | 11:00
Favorita manelistilor sia petrecut noaptea la Politie Update Ce spune barbatul acuzat de hartuire
Denisa Despa, amenințată cu moartea de fostul iubit și antrenor din galele RXF / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
14-12-2023
12:49

Denisa Despa a obținut ordinul de protecție

Cu puțin timp în urmă, Denisa Despa a reușit să obțină un ordin de protecție, temporar, împotriva fostului ei iubit. 

Denisa Despa a ajuns la Poliție, în noaptea de miercuri spre joi. Vedeta este disperată pentru că un bărbat o hărțuiește, i-a spart ușa de la casă și o amenință că o va ucide.

Denisa Despa, o noapte la Poliție

Denisa Despa a decis că nu mai poate trăi în teroarea pe care i-a dat-o fostul ei iubit. Acesta, susține dansatoarea favorită a maneliștilor și, totodată, una dintre campioanele din cușca RXF, i-ar fi spart ușa apartamentului în care locuia și ar fi încercat să o bată.

ADVERTISEMENT

”Vreau să obțin un ordin de restricție împotriva lui. Mi-a spart ușa pentru că nu mai voiam să am niciun fel de legătură cu el. Și după două săptămâni în care s-a jelit, efectiv, la mine la ușă să îl iert și să ne împăcăm a decis să își măsoare forța cu mine. Mi-a spart ușa crezând că o să stau de frică cu el.

A vrut să mă și bată, m-am ferit, dar tot a apucat să îmi dea o palmă. Există și filmări. Dar vreau să mă lase în pace”, spune, înlăcrimată, Denisa Despa, în exclusivitate pentru FANATIK. Acesta a și fost motivul pentru care, în noapte de 13 spre 14 decembrie 2023, dansatoarea a mers la Poliție.

ADVERTISEMENT

A stat acolo până la 3 dimineața, completând hârtii și dând declarații cu privire la bărbatul pe care îl acuză de agresiune. Și, ne-a dezvăluit ea, Denisa Despa este decisă să își caute dreptatea în tribunale.

”O să îl dau în judecată să îi facă dosar penal pentru violare de domiciliu după ce mi-a spart ușa și a intrat peste mine în casă”, ne-a mai spus femeia, disperată de situația în care a ajuns.

ADVERTISEMENT

Denisa Despa, relație cu năbădăi cu fostul ei antrenor

Denisa Despa și bărbatul pe care acum îl acuză că ar fi agresat-o au fost, acum ceva vreme, iubiți. Ei se cunoșteau de mai mulți ani, dar, odată cu momentul în care dansatoarea a intrat în lumea sporturilor de contact, s-au cunoscut mai bine. El o antrena pentru galele RXF.

”Am fost împreună, dar mi-am dat seama că nu pot sta cu asemenea oameni. M-a și înșelat. Am vrut să pun capăt relației și s-a ajuns aici. Acum stau și mă amenință că dacă spun ceva de el va spune și el lucruri urâte despre mine. Că are nu știu ce filmări cu mine. Dar eu mă tem pentru viața mea. A spus că va băga cuțitul în mine”, ne-a mai spus, înlăcrimată, Denisa Despa.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, bărbatul acuzat de Denisa Despa că ar fi agresat-o, neagă totul. ”Situația nu este așa. Nu există mesaje de amenințare. Pentru treaba asta ea va răspunde în fața legii. Își dă mesaje singură, probabil. Cum să dau eu asemenea mesaje?”, susține Alex.

Denisa Despa, campioană în cușcă

Denisa Despa este una dintre cele mai cunoscute dansatoare de manele de la noi din țară. Cu ceva timp însă, blondina a decis să încerce să ”reprofileze”. Așa că a dat curs invitației de a apărea în galele RXF, să lupte în cușca MMA. S-a antrenat din greu cu Marius Tiță și Alex, acesta din urmă fiind bărbatul care, acum, ar fi amenințat-o.

Cu ceva timp în urmă, ne spunea Denisa Despa, este nerăbdătoare să intre a treia oară în cușca MMA. Și, spunea ea, își dorea un adversar pe măsură. ”Mi-aș dori următorul meci cu o fată cu bun simț, educată. Să putem face un adevărat spectacol și să îndrumăm cât mai multă lume în latura sportivă. Să fie cel puțin la fel de cunoscută ca mine! Cu `Puterea Dragostei` am încheiat-o, deja am avut-o pe cea mai bună din acea competiție!”, ne-a mărturisit Denisa Despa.

ADVERTISEMENT