Sport

Faza care l-a scos din sărite pe Sorin Cârțu la Craiova – CFR 1-1: „Debeljuh îl calcă intenționat!”. Cât lipsește Ștefan Baiaram, după ce a primit diagnosticul. Exclusiv

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după remiza înregistrată de olteni în fața campioanei CFR Cluj, scor 1-1.
06.02.2022 | 11:26
Faza care la scos din sarite pe Sorin Cartu la Craiova  CFR 11 Debeljuh il calca intentionat Cat lipseste Stefan Baiaram dupa ce a primit diagnosticul Exclusiv
Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după remiza înregistrată de olteni în fața campioanei CFR Cluj, scor 1-1
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reușit să obțină o remiză în fața campioanei CFR Cluj, 1-1, în minutele de prelungiri ale partidei din Bănie. Pentru olteni, a marcat Gustavo, în timp ce golul ardelenilor a fost înscris de Petrila.

Faza care l-a scos din sărite pe Sorin Cârțu la Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Sorin Cârțu s-a declarat indignat de faultul pe care Debeljuh l-a comis asupra lui Baiaram, deoarece, în opinia sa, lovitura atacantului de la CFR Cluj a fost intenționată. Acesta susține că Baiaram a suferit o entorsă și că va sta cel puțin zece zile pe „bară”.

ADVERTISEMENT

Totodată, oficialul din Bănie consideră că Universitatea Craiova nu va avea emoții pentru calificarea în play-off, dacă va evolua în continuare cum a făcut-o în repriza a doua din meciul cu CFR.

Sorin Cârțu: „Acest egal o să fie un declic!”

Domnule Cârțu, cum vi s-a părut meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj?

– A fost bună a doua repriză. Până la urmă, cât de cât s-a făcut dreptate. La cum s-a jucat repriza a doua, trebuia să și câștigăm. Dacă intrau ocaziile alea… au scos mingea de vreo trei ori de pe linia porții. Dacă ar fi intrat mai devreme, probabil că ar fi venit și golul doi sau trei. Până la urmă, suntem mulțumiți, deși ne-am fi dorit o victorie. Mergem înainte.

ADVERTISEMENT

Credeți că acest egal în fața campioanei României o să producă o schimbare la Universitatea Craiova?

– Acest egal o să fie un declic, pentru că modul în care au jucat în repriza a doua ar trebui să le dea multă încredere la următoarele meciuri. Super reacția jucătorilor. în repriza a doua. Am mai văzut reacția asta și la partida cu FCSB, dar atunci, din păcate, s-a terminat cu o înfrângere. Poate că punctul de atunci ni s-a dat acum.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu: „Debeljuh îl calcă intenționat pe Baiaram!”

Din păcate, pentru Universitatea Craiova, s-au accidentat Koljic și Baiaram.

– La un meci de tipul ăsta există riscul să se întâmple evenimente neplăcute ca acesta. Dar, în momentul în care ai reacția și atitudinea aceasta, este plauzibil să se întâmple așa ceva. Le primești cu altă stare de spirit. E o normalitate, la ce atacuri au fost…

Cum vi s-a părut faultul lui Debeljuh la Baiaram?

– Mie mi s-a părut un fault intenționat acolo la Debeljuh, apropo de toate comentariile astea că ei au avut penalty. Debeljuh îl calcă intenționat pe Baiaram, pentru că el văzuse că pierde balonul. Uitați-vă pe reluări, că văd că se tot comentează că au avut nu știu ce penalty. Acolo e o ținere reciprocă. Primul care ține e Debeljuh.

ADVERTISEMENT

Care este diagnosticul lui Baiaram?

Baiaram are entorsă, la primul verdict. Va sta cel puțin zece zile.

Sorin Cârțu: „Nu știu dacă «Pufi» i-a înjurat pe suporteri sau pe arbitru!”

Gustavo a declarat, la finalul meciului, faptul că Bălgrădean i-a înjurat pe suporterii olteni.

– Nu știu și cu „Pufi”, că a avut așa o reacție… Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Nu știu dacă i-a înjurat pe suporteri sau pe arbitru. În orice caz, îmi pare rău de „Pufi” că a avut reacția asta. Sigur, nu că e normală, dar se poate întâmpla pe teren să primești golul în ultimele secunde.

Mai aveți emoții pentru calificarea în play-off, având în vedere evoluția Universității Craiova de aseară?

– Cu prestația din repriza a doua, nu ne stă nimeni în față. Multe se pot întâmpla, multe echipe pot să cedeze. Situația, care ni s-a întâmplat, e și consecința acestor accidentări ale unor jucători pe care noi ne bazam.

  • 5 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT