Sport

Sorin Cârțu, replică devastatoare pentru Mihai Stoica: „Se uită dintr-o cutie de carton! Are o muscă pe căciulă!”. Exclusiv

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a avut o replică devastatoare pentru Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei României, FCSB.
24.11.2021 | 10:45
Sorin Cartu replica devastatoare pentru Mihai Stoica Se uita dintro cutie de carton Are o musca pe caciula Exclusiv
Sorin Cârțu și Mihai Stoica au avut un schimb de replici pe instagram
ADVERTISEMENT

FCSB a învins-o pe FC Botoșani, 3-1, în etapa a 16-a din Liga 1. După acest meci, Sorin Cârțu a declarat faptul că nu mai urmărește partidele dintre FCSB și FC Botoșani, insinuând că între cele două echipe ar exista anumite legături.

Ulterior, Mihai Stoica l-a ironizat pe președintele Universității Craiova, spunând despre acesta că în general nu se uită la meciuri.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, replică devastatoare pentru Mihai Stoica

Oficialul din Bănie a lansat atacuri dure la adresa lui Mihai Stoica și susține că ar reprezenta o problemă, dacă amândoi ar avea aceeași viziune despre fotbal.

„Păi, pe mine mă interesează ce spune Stoica? Aș avea o problemă dacă analizele le-am face amândoi la fel. Înseamnă că am eu o problemă, dacă avem aceeași viziune la fotbal.

ADVERTISEMENT

Eu n-o să încerc să pun zoaie pe mine așa cum face el. Nu sunt obligat să mă uit la aceste partide. Dacă 22 de partide s-au terminat toate în același mod, de ce trebuia să mă uit la a 23-a?

E o chestie și de intuiție, și de experiență. Păi, la sutele de meciuri pe care le-am antrenat, trebuie să mă uit mult la un meci? Eu n-am făcut niciun fel de interpretare. N-am spus nici de una, nici de alta.

ADVERTISEMENT

Doar am spus că nu mă uit la partidele FCSB cu Botoșani. Interpretările sunt făcute de el, care probabil că are ceva pe căciulă, vreo muscă”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Sorin Cârțu: „Se uită dintr-o cutie de carton!”

„Plus că, dacă aș fi rău, cum e el în declarații, aș putea să spun că el n-are cum să-i analizeze bine pe ai lui, pentru că se uită dintr-o cutie de carton. În rest, să fie sănătos.

ADVERTISEMENT

La statistici, are dreptate, pentru că nu pot să le contrazic. Nu mă interesează să fac statistici, pentru că eu văd o partidă de fotbal dintr-un alt unghi, din partea aia a specialistului care l-a jucat, care l-a antrenat”, a mai spus Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu și Mihai Stoica nu se află la primul conflict de acest gen. În urmă cu un an, cei doi s-au contrat, în spațiul public, după ce managerul general de la FCSB a declarat faptul că formația patronată de Adrian Mititelu este adevărata Universitatea Craiova și nu cea la care finanțator este Mihai Rotaru.

Sorin Cârțu: „Trebuie să câștigăm!”

Cât despre partida Universitatea Craiova – FCSB, de duminică, Sorin Cârțu spune că trupa lui Laurențiu Reghecampf este obligată să o câștige.

„Trebuie să câștigăm. Nu vreau să fac niciun comentariu prolog, pentru că e un meci în care putem să câștigăm și noi, pot să câștige și ei, că așa se întâmplă când joacă două echipe de tipul acesta.

Problema meciului e exclusiv a lui Reghecampf și a jucătorilor. Ei pregătesc această partidă. Au totul la dispoziție să aibă comportarea cea mai bună în așa fel încât să creeze o satisfacție suporterilor Universității”, a încheiat Sorin Cârțu.

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,25 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT