Sport

Fază controversată în Rapid – Farul! Horațiu Feșnic a dictat penalty pentru giuleșteni, însă a schimbat decizia după verificarea VAR

Horațiu Feșnic a oferit o fază controversată în duelul dintre Farul și Rapid din Cupa României Betano, la o incursiune a lui Albu în careu.
09.11.2022 | 22:19
Faza controversata in Rapid  Farul Horatiu Fesnic a dictat penalty pentru giulesteni insa a schimbat decizia dupa verificarea VAR
Fază controversată în Rapid - Farul
ADVERTISEMENT

Alexandru Albu a reușit să pătrundă cu mingea la picior în careul Farului, iar un adversar a părut că l-a faultat din spate, moment în care Horațiu Feșnic a dictat penalty pentru giuleșteni.

Fază controversată în Rapid – Farul

Jucătorii Farului au protestat după decizia luată de Horațiu Feșnic, însă acesta le-a făcut semn să aștepte să primească și confirmarea VAR, care a venit și care a schimbat decizia acestuia.

ADVERTISEMENT

Astfel, Rapid nu a mai beneficiat de un penalty în duelul cu Farul, spre surprinderea băncii tehnice a giuleștenilor.

Sistemul VAR este folosit în Cupa României Betano doar la confruntările dintre două formații din prima ligă, altfel nu este utilizat pentru echipe din eșaloanele inferioare.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

„Nu o să le fie ușor cu noi!”

Gică Hagi a vorbit înaintea partidei cu Rapid și le-a transmis adversarilor să nu se gândească la un meci ușor împotriva elevilor săi: Abia aștept să treacă aceste două meciuri și să vină pauza competițională. În cupă și în campionat.

Sper să facem două meciuri bune și să le câștigăm. (n.r. – despre meciul din Cupă cu Rapid și cel din campionat cu Chindia) Am tineri foarte buni și o să îi vedeți acolo. Ușor nu o să le fie cu noi, 100%”.

ADVERTISEMENT

„Rapidul joacă meci acasă, noi mergem 400 de km. Pentru unii ceva, pentru alții altceva. Am venit la meci, n-am văzut copii de mingi. E Cupa României, oficial și n-am văzut copii de mingi. Dacă avem pretenții, trebuie să avem pretenții, dar nu se poate așa ceva.

Să nu existe copii de mingi. După aceea, ce s-a văzut și pe teren. Scuzați-mă. Penalty foarte clar, dacă ăla nu e penalty atunci. Gol valabil prima repriză, la fel, offside. Asta e, mergem înainte. Nu comentez.

ADVERTISEMENT

Eu doar vă spun că am făcut 400 de km și nu erau copii de mingi, în meci oficial, televizat. Ce să înțeleg? Ăsta e nivelul, unde suntem.

Nu știu ce organizare a fost, cum s-a organizat meciul, dar nu se poate. Din punctul meu de vedere, ce-am văzut, suntem prea departe”, spunea Gică Hagi după primul meci din Cupa României Betano, cu Alexandria, scor 2-2.

ADVERTISEMENT