Sport

Rapid – Farul 0-2, în etapa 2 din grupele Cupei României Betano. Giuleștenii dezamăgesc din nou, Hagi e lider și aici

Rapid nu a reușit să treacă peste înfrângerea dură suferită în derby-ul cu FCSB și a pierdut un nou meci important, 0-2 cu Farul în grupele Cupei României Betano.
09.11.2022 | 22:59
Rapid  Farul 02 in etapa 2 din grupele Cupei Romaniei Betano Giulestenii dezamagesc din nou Hagi e lider si aici
Roberto Carlo Casap in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, contand pentru Cupa Romaniei, desfasurat pe Stadionul Rapid Giulesti din Bucuresti, miercuri 9 noiembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
09-11-2022
20:07

FINAL: Rapid - Farul 0-2 (Casap 45+4 pen., Mazilu 90+6). Hagi a dat lovitura în Giulești

Min. 90+7: Fluier final. Victorie meritată a Farului, care e noul lider al grupei C.

grupa C
Clasament Grupa C

Min. 90+6: GOOOL FARUL! Mazilu pătrunde în careu pe dreapta și înscrie cu un șut plasat, la colțul lung.

Min. 90: De la margine se arată 7 minute de prelungire.

Min. 79: Casap șutează superb din marginea careului, Drăghia respinge spectaculos de sub bară în corner.

Min. 64: Doukoure șutează din careu la colțul scurt, mingea trece peste poarta lui Drăghia.

Min. 47: Albu este faultat la limita careului de Borza și arbitrul Horațiu Feșnic dictează penalty. Atenționat din camera VAR, revede faza pe monitor și revine asupra deciziei.

Min. 46: A început repriza secundă.

09-11-2022
19:03

PAUZĂ: Rapid - Farul 0-1 (Casap 45+4 pen.). „Marinarii” înscriu la ultima fază

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 45+4: GOOOL FARUL! Casap transformă impecabil lovitura de pedeapsă.

Min. 45+2: Kait îl faultează în careu pe Andronache și arbiyrul Horațiu Feșnic dictează penalty.

Min. 39: Kait recentrează în fața porții, de unde Dugandzic, talonat de Corinus, nu reușește să introducă mingea în plasă dintr-o jumătate de metru. Balonul a lovit întâi bara, apoi s-a scurs în corner.

Min. 31: Florin Ștefan trimite un șut-centrare din marginea careului, Buzbuchi respinge în corner.

Min. 19: Crepulja este blocat în ultima clipă de defensiva constănțeană.

Min. 14: Drăghia intervine bine la o centrare periculoasă a lui Artean.

Min. 10: Onea pătrunde pe partea dreaptă în careu, dar șutează la colțul scurt, în plasa laterală.

Min. 8: Florin Ștefan șutează din afara careului, în blocaj.

Min. 1: A început partida.

Spre deosebire de meciurile disputate până acum de Rapid pe teren propriu, de data aceasta asistența este mult mai redusă. Stadionul din Giulești este pe jumătate gol, sunt undeva la 5-6.000 de spectatori. Puțin, față de cei 13-14.000 cu care eram obișnuiți.

stadion rapid - farul79977009256_n
Suporterii Rapidului nu au mai umplut stadionul din Giulești la meciul din Cupa României Betano cu Farul
09-11-2022
17:43

Echipele de start la Rapid - Farul

Au apărut echipele de start la meciul Rapid – Farul, care va începe la ora 21:00.

Rapid: Drăghia – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Fl. Ștefan – Kait, Crepulja, Ciobanu – Pănoiu, Dugandzic, Vojtus. Rezerve: H. Moldovan – Belu-Iordache, D. Grigore, Ignat, Albu, Al. Ioniță II, Marzouk, Sefer, Luckassen. Antrenor: Adrian Mutu

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Corinus, M. Popescu, Borza – Doukoure, Artean, Casap – L. Andronache, R. Moldoveanu, Sali. Rezerve: Aioani – Mboko, Kiki, Grameni, Băluță, Mazilu, I. Cojocaru, R. Ion, V. Morar. Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul Rapid – Farul are loc miercuri, 9 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul grupei C a Cupei României Betano. În prima etapă, Rapid a trecut lejer în Giulești, deși meciul era programat în de deplasare, de divizionara secundă CSC Dumbrăvița, în timp Farul a fost, neașteptat, ținut în șah la Alexandria de echipa din Liga 3.

Unde se joacă meciul Rapid – Farul, în etapa 2 din grupele Cupei României Betano

Jocul Rapid – Farul se dispută miercuri, 9 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul din cartierul Giulești, în etapa 2 din grupa C a Cupei României Betano. Este clar capul de afiș al acestei runde dintre toate partidele de Cupă, o repetare a egalului care a avut loc cu puțin timp în urmă în campionat pe același stadion.

ADVERTISEMENT

Vor fi din nou față în față ca rivali de pe băncile tehnice ale echipelor lor, finul Adrian Mutu și nașul Gică Hagi, dornici fiecare ca acum să obțină victoria. Care pe Rapid ar ajuta-o enorm să obțină calificarea în sferturile de finală. Farul ar fi cu spatele la zid în caz de înfrângere, deoarece are doar un egal în primul joc, 2-2 pe terenul echipei de Liga 3, CS Alexandria. Deși e meci de Cupă, fanii giuleșteni au anunțat că vor fi prezenți la fel ca la partidele din campionat, în număr mare, existând premisele pentru a se disputa și această partidă cu casa închisă.

Cine transmite la TV partida Rapid – Farul

Partida Rapid – Farul se joacă miercuri, 9 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Giulești din Capitală, în etapa 2 din grupa C a Cupei României Betano. Ea va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București, am avut o zi de miercuri, 9 noiembrie, destul de agreabilă, cu un cer senin pe tot parcursul celor 24 de ore, ceea ce exclude orice amenințare de ploaie. Maxima a urcat la amiază până la 17 grade, dar la ora meciului, jucându-se de la 21:00, nu vor mai fi decât 10-11 grade. Deși în Cupă au fost desemnați în general arbitri din lotul 2 valoric, această partidă a fost încredințată unui arbitru din lotul de prim rang, Horațiu Feșnic din Cluj.

Ce jucători lipsesc din meciul Rapid – Farul

În mod normal, de la Rapid ar lipsi doar accidentatul Papeau, mijlocașul ofensiv francez urmând a reveni pe teren abia la începutul viitorului an, iar de la Farul Benzar și Nedelcu, jucătorii accidentați. Însă deși e capul de afiș al etapei a 2-a din grupele Cupei României Betano, atât Adrian Mutu cât și Gică Hagi vor face schimbări masive în formula de start.

ADVERTISEMENT

Astfel, sunt șanse mari ca la Rapid Drăghia să îi ia locul în poartă lui Moldovan, pe linia de fund să apară Dussaut fundaș dreapta și Iacob în centru, la mijloc să îi vedem pe Emmers și Crepulja, iar în atac pe slovacul Vojtus. Și Farul merge pe Buzbuchi în poartă, iar pe teren vor mai fi Dokoure, Corinus, puștii Borza în apărare și Sali la mijloc.

Cote la pariuri la jocul Rapid – Farul

Farul este liderul detașat din SuperLiga, dar casele de pariuri acordă prima șansă celor de la Rapid, influențați poate și de egalul nescontat din prima rundă dintre CSM Alexandria și echipa dobrogeană. Cota la victorie a gazdelor este de 3,25, la șansă dublă 1X avem 1,40 iar la gol marcat tot 1,40. Oaspeții au primit cotă de 3,25 la victorie, 1,55 la șansă dublă X2 și la 1,50 pentru gol marcat.

ADVERTISEMENT

Pentru dobrogeni, meciurile cu Rapid la București nu aduc prea mult entuziasm, pentru că o singură dată, în 2004, cu scorul de 3-2, au reușit să câștige în Capitală. În rest, avem 11 victorii giuleștene și șase egaluri din 1998 încoace. Poate fi și aceasta o explicație pentru statutul de favorit al Rapidului pentru bookmakeri.

ADVERTISEMENT