Sport

Gică Hagi i-a pus gând rău Rapidului înainte de meciul din Cupa României Betano: „Nu o să le fie ușor cu noi, 100%”. Video

Farul o înfruntă pe Rapid, în Giulești, în a doua etapă a grupelor Cupei României Betano, miercuri, 9 noiembrie, ora 21:00, iar Gică Hagi le-a pus gând rău „alb-vișiniilor”.
09.11.2022 | 18:28
Gica Hagi ia pus gand rau Rapidului inainte de meciul din Cupa Romaniei Betano Nu o sa le fie usor cu noi 100 Video
Gică Hagi a vorbit despre duelul cu Rapid din grupele Cupei României Betano. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid și Farul reeditează prima etapă a returului din SuperLiga. Cele două formații se vor întâlni miercuri, 9 noiembrie ora 21:00, în etapa a doua a grupelor Cupei României Betano. Gică Hagi a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului despre duelul cu giuleștenii.

Gică Hagi, avertisment pentru rapidiști înaintea meciului din Cupa României Betano: „Nu o să le fie ușor cu noi”

Farul și-a prelungit seria meciurilor consecutive fără înfrângere, după ultimul meci din campionat, scor 2-1 cu Mioveni. Formația lui Gică Hagi și-a consolidat poziția în fotoliul de lider al clasamentului, fiind ajutată de FCSB, care a învins-o fără drept de apel pe Rapid, ocupanta locului secund. Gică Hagi le-a pus gând rău giuleștenilor înainte de meciul direct.

ADVERTISEMENT

„Abia aștept să treacă aceste două meciuri și să vină pauza competițională. În cupă și în campionat. Sper să facem două meciuri bune și să le câștigăm. (n.r. – despre meciul din Cupă cu Rapid și cel din campionat cu Chindia) Am tineri foarte buni și o să îi vedeți acolo.

Ușor nu o să le fie cu noi, 100%”, au fost cuvintele lui Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid. Este al doilea meci în decurs de 18 zile între cele două formații. În prima etapă a returului din SuperLiga, cele două formații au remizat în unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului.

ADVERTISEMENT

Farul Constanța caută prima victorie în grupele Cupei României Betano

Farul Constanța caută primul succes în acest sezon în Cupa României Betano. În prima etapă, „marinarii” au remizat surprinzător, scor 2-2 în fața formației teleormănene din Liga a 3-a, CSM Alexandria. La finalul partidei, Gică Hagi a răbufnit chiar la adresa echipei lui Adrian Mutu.

„Rapidul joacă meci acasă, noi mergem 400 de km. Pentru unii ceva, pentru alții altceva. Am venit la meci, n-am văzut copii de mingi. E Cupa României, oficial și n-am văzut copii de mingi. Dacă avem pretenții, trebuie să avem pretenții, dar nu se poate așa ceva.

ADVERTISEMENT

Să nu existe copii de mingi. După aceea, ce s-a văzut și pe teren. Scuzați-mă. Penalty foarte clar, dacă ăla nu e penalty atunci. Gol valabil prima repriză, la fel, offside. Asta e, mergem înainte. Nu comentez. Eu doar vă spun că am făcut 400 de km și nu erau copii de mingi, în meci oficial, televizat. Ce să înțeleg? Ăsta e nivelul, unde suntem. Nu știu ce organizare a fost, cum s-a organizat meciul, dar nu se poate. Din punctul meu de vedere, ce-am văzut, suntem prea departe”, declarat Gică Hagi, la finalul meciului cu CSM Alexandria.

Farul a fost nevoită să se deplaseze pentru meciul cu Alexandria la Turnu Măgurele, Teleorman, în timp ce Rapid a jucat în primul meci din Cupa României Betano pe teren propriu deși evolua contra CSC Dumbrăvița echipa mai slab cotată. Totuși, echipa din județul Timiș a acceptat să joace în Giulești meciul considerat „acasă”.

ADVERTISEMENT

Rapidul vine după o înfrângere dureroasă în campionat cu FCSB

Rapidul are un program de foc înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar. Echipa pregătită de Adrian Mutu a remizat cu Farul în prima etapă returului din SuperLiga, a câștigat cu CFR Cluj în următoarea etapă și a pierdut cu FCSB în ultima partidă.

Perioada de foc a giuleștenilor continuă cu meciul din Cupa României Betano împotriva Farului, iar în weekend, pe 12 noiembrie, formația din Giulești primește vizita Universității Craiova. „Am făcut câteva greşeli care ne-au costat. E un duş rece. Nu avem ce face, trebuie să ne recunoaştem înfrângerea. Nu am revăzut golul 2, nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Dacă s-a dat, înseamnă că a fost.

Nu e vorba de un blocaj. Am făcut două cadouri. Atunci când faci două cadouri, cazi. E greu să te agăţi de ceva, duci o luptă ca să mergi până la capăt. Le-am spus la vestiar că nu mai contează prima repriză, iar după pauză a fost un meci echilibrat. Eram disperaţi să dăm gol repede şi am fost prinşi pe contraatac. Ne recunoaştem învinşi, plecăm capul şi trebuie să muncim.

Nu au fost greşeli provocate, au fost greşelile noastre. Noi mergem înainte. Nu suntem o echipă pe care o bate un scor. Vreau să-l felicit pe Pinti pentru treaba făcută în aceste zile. Nu-i luaţi meritele lui Pinti”, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului cu FCSB.

ADVERTISEMENT