Sport

Fază de Mondial la golul de 2-0 în Columbia – România! Apărarea lui Edi Iordănescu, făcută KO după un călcâi strălucitor. Video

Columbia a fost superioară României în prima repriză a amicalului de la Madrid și a reușit să marcheze de două ori în poarta lui Horațiu Moldovan.
26.03.2024 | 22:41
Fază de Mondial la golul de 2-0 în Columbia - România! sursa foto: SportPictures
ADVERTISEMENT

Columbia – România a fost amicalul de gală disputat de ”tricolori” în această acțiune a echipei naționale. Elevii lui Edi Iordănescu au avut o primă repriză în care au fost dominați de sud-americani și au încasat două goluri.

Columbia a marcat al doilea gol în minutul 35 al partidei cu România

În minutul 35 al amicalului cu România, Columbia a reușit să își dubleze avantajul pe tabela de marcaj. Faza a plecat de la Daniel Munos, care a trimis o pasă spectaculoasă cu călcâiul până la Richard Rios.

ADVERTISEMENT

Atacat de Andrei Burcă, purtătorul tricoului cu numărul 6 a reușit să centreze din flancul stâng. Jhon Cordoba a atacat mingea, fiind urmărit de Radu Drăgușin, dar fundașul român a fost păcălit și balonul a ajuns la Jhon Arias.

Mijlocașul lui Fluminense a șutat cu piciorul drept și a trimis balonul în poarta apărată de Horațiu Moldovan, dublând avantajul Columbiei pe tabela de marcaj.

ADVERTISEMENT

Vezi aici golul al doilea din partida Columbia – România

Cum a încasat Horațiu Moldovan primul gol în amicalul contra Columbiei

Jucătorii selecționați de Nestor Lorenzo au deschis tabela încă din minutul 6 al înfruntării dintre Columbia și România.

După o centrare perfectă a lui Johan Mojica, Jhon Cordoba l-a învins pe Andrei Burcă în duelul aerian și a marcat cu capul primul său gol la națională.

ADVERTISEMENT

A fost primul gol încasat de Moldovan pe stadionul Civitas Metropolitano, de la transferul la Atletico Madrid, portarul român neprinzând niciun minut la formația din capitala Spaniei.

Echipele de start la partida Columbia – România

COLUMBIA (4-2-3-1): C. Vargas – D. Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica – Lerma, Rios – J. Arias, J. Rodriguez (cpt.), L. Diaz – J. Cordoba
Rezerve: D. Ospina, A. Montero – S. Arias, Castano, Cassierra, Carrascal, Cabal, C. Gomez, Mosquera, Borre, Quintero, Asprilla, Fuentes, Portilla, G. Puerta
Selecționer: Nestor Lorenzo

ADVERTISEMENT

ROMÂNIA (4-3-3): H. Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Opruț – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Moruțan, Alibec, Mihăilă
Rezerve: Niță, Aioani – Manea, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, I. Hagi, Drăguș, Man, Racovițan, Sorescu, Olaru, Fl. Coman, Șut, Fl. Tănase
Selecționer: Edi Iordănescu

ADVERTISEMENT
Tags: