Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fază genială la Steaua, cu Adi Ilie și Robert Niță în prim-plan: “El cu Jeep, eu cu abonament la RATB”. Video Exclusiv

Robert Niță a povestit la Fanatik Superliga un moment inedit în care fostul jucător de la Rapid s-a urcat în mașina lui Adrian Ilie, fostul fotbalist al FCSB.
28.12.2022 | 21:45
Faza geniala la Steaua cu Adi Ilie si Robert Nita in primplan El cu Jeep eu cu abonament la RATB Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

Robert Niță și Adrian Ilie au depănat amintiri la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Vorbind despre curaj și loitalitate, „Cobra” i-a adus aminte lui Robert Niță de un moment în care fostul fotbalist al Rapidului s-a urcat în Jeep-ul fostului jucător de la Steaua (n.r. FCSB).

Robert Niță, fază genială cu Adrian Ilie în prim-plan: „El avea Jeep, eu abonament la 368”

Robert Niță a amintit un episod genial cu Adrian Ilie din perioada de la Steaua (n.r. FCSB). Fostul fotbalist de la Rapid a povestit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI momentul în care a fost luat în mașină de Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

„Prima oară când m-am urcat în mașină la Adrian Ilie. El nu își mai aduce aminte că eram la autostop. După vizita medicală de la Centrul Național de Medicină Sportivă avea un Jeep, un Mitsubishi. 

Cum să fiu invidios pe Adrian Ilie când el avea Jeep și eu aveam metrou și abonament la 368. Era mai mare, cum să fii gelos pe mai mic? M-a băgat în spate. Era mașină în două uși. N-am scos un sunet. Mă uitam și ziceam, doamne Dumnezeule, sunt în mașină la Adrian Ilie”, a mărturisit Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, copleșit de emoții în momentul în care s-a urcat în mașina lui Adrian Ilie: „Mi-era rușine”

Robert Niță a continuat să povestească momentul, mărturisind că a fost foarte rușinos pe parcursul călătoriei. „Am fost la vizita medicală la Centrul Național de Medicină Sportivă, am terminat mai târziu și eu eram acolo că autocarul plecase pentru că nu aștepta juniorii.

Când termina cel mai important, care era ultimul, te urcai în autocar și mergeai la stadion. Adi terminase mai târziu și a zis, vino, copile! Vino cu mine. M-a băgat în spate. Tu erai copil de top și eu eram copil de trupă.

ADVERTISEMENT

Îți dau cuvântul meu de onoare că nici în ziua de azi nu știu când am ajuns la stadion la Ghencea. Am stat și m-am uitat la schimbătorul de viteze că mi-era rușine”, a declarat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

@fanatik.ro #fanatksuperliga #fanatikro #horiaivanovici #robertnita #adrianilie #adiilie #poveste #intamplare #dezvaluire #fotbal #romania ♬ sunet original – Fanatik.ro

Adrian Ilie, remarcă haioasă după povestea lui Robert Niță: „Nu aveam carnet. Nu șitu cum s-a urcat”

Adrian Ilie și-a amintit de întâmplarea genială povestită de Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a stârnit amuzamentul în platoul emisiunii. „L-aș fi întrebat dacă vrea să conducă mașina pentru că eu nu aveam carnet. Nu știu cum s-a urcat”, au fost cuvintele lui Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a continuat. „Am fost la fotbal și m-am urcat în autocar și eu nu știam că ăia mai șmecheri din echipă stau în spate. Credeam că stau în față. Și m-am dus și eu acolo. Când am văzut că toți veneau și îi vedeam doar la televizor, m-am adus și am stat pe scară la ușa din spate, unde era WC.

Nici geam nu aveai la ușă, te uitai în ușă până a venit unul și a zis vino, stai și tu aici. Acum primii care se urcă sunt puștii”, a mai spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT
Tags: