Sport

FC Argeș a rămas din nou fără antrenor. Nicolae Dică nu mai e dorit pe banca ”vulturilor”

Sponsorul lui FC Argeș, Viorel Tudose, a exclus o revenire a lui Nicolae Dică pe banca tehnică a lui FC Argeș, după ce Eugen Beza a demisionat.
07.10.2023 | 19:47
FC Arges a ramas din nou fara antrenor Nicolae Dica nu mai e dorit pe banca vulturilor
Antrenorul Eugen Beza a demisionat de la FC Argeș, dar conducerea clubului nici nu ia în calcul o revenire pe banca tehnică a lui Nicolae Dică. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
07-10-2023
16:54

Dică, interzis la FC Argeș

Antrenorul Eugen Beza a demisionat de la FC Argeș, dar conducerea clubului nici nu ia în calcul o revenire pe banca tehnică a lui Nicolae Dică.

”OK, acum ce să facem? Încercăm să găsim soluții. Nu avem niciun nume pe listă. Am fost luați prin surprindere de plecarea lui Eugen Beza. (n.r. – ar putea veni Dică antrenor?) Înseamnă că nu ați văzut ce am declarat eu atunci. Cât voi mai fi eu la FC Argeș, Nicolae Dică are interzis la Pitești.

Nu sunt genul ală de om care declară ceva și mâine retractează. Am un respect deosebit pentru Nicolae Dică, dar nu mai avem ce să ne spunem”, a declarat Viorel Tudose, sponsorul principal al ”vulturilor”, pentru iamsport.ro.

Piteștenii au fost învinși extrem de clar în Ghencea, scor 1-3, într-o partidă în care au marcat abia la ultima fază. ”Violeții” se află pe locul 9 în clasament, cu 11 puncte, la două puncte față de CS Mioveni, formație aflată pe ultima poziție de play-off.

Antrenorul Eugen Beza a demisionat de la FC Argeș

La 24 de ore după ce FC Argeș a pierdut cu CSA Steaua în Liga 2 Casa Pariurilor, antrenorul Eugen Beza a anunțat că nu va mai continua pe banca tehnică, fiind extrem de dezamăgit de modul cu s-a prezentat echipa sa în Ghencea.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat ieri la meciul cu Steaua, echipa nu pierduse de câteva etape, am jucat bine cu Șelimbăr, am câștigat clar la Alexandria și cu Dej, dar eu simt că poate e nevoie de altcineva.

Am venit aici cu inima împăcată, m-am atașat de FC Argeș, n-am ce să-i reproșez domnului primar de la Pitești, a fost alături de mine. Pur și simplu mi-e greu să trec peste prestația noastră din meciul cu Steaua”, a declarat Beza, pentru sptfm.ro.

ADVERTISEMENT

Eugen Beza, în vârstă de 45 de ani ani a venit la FC Argeș la începutul sezonului împreună cu Alexandru Pelici, ocupând funcțiile de antrenor secund și analist. După îndepărtarea lui Pelici, el a fost numit interimar, apoi principal, dar după doar 4 meciuri a hotărât să plece de la piteșteni.

Eroare mare de arbitraj în Ghencea

Înaintea partidei cu CSA Steaua, managerul sportiv al celor de la FC Argeș, Răzvan Tunaru, a avut un atac virulent la adresa arbitrilor, considerând că formația sa a fost dezavantajată în mai multe rânduri.

ADVERTISEMENT

În ciuda semnalului de alarmă tras de oficialul piteștenilor, arbitrul Claudiu Marcu a luat o decizie total eronată împotriva acestora. El l-a eliminat pe Mihai Panait, căruia i-a arătat două cartonașe galbene în minutele 43 și 45.

Dacă primul avertisment a fost încasat cât se poate de corect de mijlocașul piteștenilor, al doilea a fost arătat total inexplicabil de către Marcu. Mihai Panait a fost lovit cu cotul în față de Raicu în preajma careului lui FC Argeș, dar ”centralul” a sancționat o abatare în prealabil asupra lui Chunchukov. Reluările TV au arătat în mod evident că bulgarul a simulat.

ADVERTISEMENT

Doar Claudiu Marcu a văzut fault a lui Panait asupra lui Chunchukov și, nu doar că a dictat lovitură liberă pentru gazde, dar l-a trimis și mai devreme la cabine pe mijlocașul în vârstă de 34 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: