Sport

FC Argeş – Chindia 2-1, în etapa a 7-a din SuperLiga. Paul Gariga a marcat un gol din „foarfecă”. Video

FC Argeș a câștigat cu 2-1 meciul cu Chindia din etapa a 7-a din SuperLiga. Paul Garita a oferit faza zilei, cu golul din minutul 58, reușit din „foarfecă”.
28.08.2022 | 13:31
FC Arges  Chindia 21 in etapa a 7a din SuperLiga Paul Gariga a marcat un gol din foarfeca Video
Paul Arnold Garita marcheaza un gol din foarfeca de langa Modestas Vorobjovas si Daniel Marinel Celea in meciul de fotbal dintre FC Arges si Chindia Targoviste, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, duminica 28 august 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
28-08-2022
10:33

FC Argeș - Chindia 2-1 (Garita 58, Ișfan 76 / Popadiuc 31)

Cum arată clasamentul după FC Argeș – Chindia 2-1:

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 76 – GOOOL FC Argeș!!! Gazdele răstoarnă scorul! Alexandru Ișfan face 2-1 după ce fructifică cu o lovitură de cap mingea centrată de Tofan.

Min. 58 – GOOOL FC Argeș!!! Garita restabilește egalitatea cu o execuție din „foarfecă”, care îl bagă în poartă pe Căbuz cu tot cu minge! E a treia reușită a sezonului pentru vârful camerunez.

Min. 31 – GOOOL Chindia!!! Marius Constantin a făcut o eroare imensă! A vrut să-i paseze cu capul lui Straton, dar mingea a ajuns la Popadiuc, care a deschis scorul la Pitești.

Min. 1 – A început meciul din Trivale!

28-08-2022
10:31

FC Argeș - Chindia, echipele de start

FC Argeș: Straton – Jakolis, M. Constantin, Cestor, Vianna – Meza Colli, Nijke – Ișfan, Alceus, Bertrand – Garita
Rezerve: Greab, Tofan, Latovlevici, Rainov, I. Șerban, Calcan, Dobrosavlevici, Celestine, Covaci. Antrenor: Andrei Prepeliță

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, Ad. Ioniță – Vorobjovas, Passaglia – A Șerban, Popadiuc, D. Dumitrașcu – D. Popa. Rezerve: Moldovan, Jipa, Cooper, Atanase, Cherchez, C. Dinu, Mihaiu. Antrenor: Adrian Mihalcea

Meciul FC Argeş – Chindia Târgovişte are loc duminică, 28 august, cu începere de la ora 13:30, în cadrul etapei a 7-a din SuperLiga. Gazdele au 9 puncte în timp ce echipa pregătită de Adrian Mihalcea este penultima în clasament, cu numai două puncte şi, evident, fără victorie în acest sezon.

Unde se joacă meciul FC Argeş – Chindia

Întâlnirea FC Argeş – Chindia se dispută duminică, 28 august, de la ora 13:30, pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, în etapa a 7-a din Superliga. Piteştenii vin după victoria din derbyul argeşean de la Mioveni, în timp ce Chindia, după ce a făcut o primă repriză magică la Bucureşti, cu FCSB, conducând cu 2-0 a primit în a doua parte trei goluri şi nu s-a ales cu nici un punct.

ADVERTISEMENT

Partida de la Piteşti este în atenţia autorităţilor, deoarece între Piteşti şi Târgovişte nu există o distanţă mare şi rivalitatea este destul de aprigă. Sunt aşteptaţi şi suporteri dâmboviţeni la joc şi nu doar o sută sau două. Deşi se joacă la o oră nepotrivită, cea a prânzului, probabil că pe stadion vor fi cel puţin cinci mii de spectatori.

Cine transmite la TV partida FC Argeş – Chindia

Partida FC Argeş – Chindia se joacă duminică, 28 august, de la ora 13:30, pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, în etapa a 7-a din Superliga şi este trasmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi urmări şi alegând să accesaţi site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

La Piteşti duminică, 28 august, va fi una dintre ultimele zile cu temperaturi ridicate, maxima zilei ajugând la 34 de grade chiar la ora meciului, ceea ce la nivelul solului înseamnă cel puţin 40 de grade! Este evident că vor fi pauze de hidratare pe reprize, poate chiar două de fiecare parte a jocului, în funcţie de ce va decide arbitrul bucureştean Iulian Dima.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Argeş – Chindia

FC Argeş a renunţat, cel puţin pentru moment, să se despartă de câţiva jucători care nu mai intrau în planurile antrenorului Andrei Prepeliţă, jumătate dintre aceştia sosind chiar în vară. Unul dintre ei, mijlocaşul Alceus, este anunţat titular. Singura absenţă, destul de importantă, este cea a fundaşului central Grigore Turda, în cotinuare accidentat.

ADVERTISEMENT

Chindia continuă să facă achiziţii, în speranţa ca vă ieşi soarele şi pe strada echipei antrenate de Adi Mihalcea. Ultimul venit este un cecen cu cetăţenie franceză, care a mai jucat acum un an la noi, dar în Liga 2, la Comuna Recea. Pentru jocul de la Piteşti există o absenţă notabilă din compartimentul ofensiv, cea a lui Neguţ, suspendat.

Cote la pariuri la jocul FC Argeş – Chindia

Deşi FC Argeş are 9 puncte iar dâmboviţenii doar două, casele de pariuri au un mod destul de ciudat de a vedea această partidă. Piteştenii au nu mai puţin de 2,40 pentru a tranşa jocul în favoarea lor iar oaspeţii au cota de 3,40 pentru primul lor succes din campionat. Un gol înscris de Chindia valorează 1,55. Nu se aşteaptă goluri multe, pentru că la over 1,5 cota este de 1.40.

ADVERTISEMENT

Sezonul trecut au fost doar două partide între cele două echipe, ambele în prima parte, pentru că apoi piteştenii au jucat în play-off iar Chindia în play-out. Ambele meciuri s-au terminat la egalitate. Cu un an în urmă au fost trei partide, ambele formaţii jucând în play-out. A fost în sezonul regulat succes Argeş acasă şi egal afară, dar în play-out au învins dâmboviţeniii la Piteşti cu 1-0.

ADVERTISEMENT