Sport

FC Argeş – FCSB 2-3. Din nou victorie la ultima fază! Golul lui Dumiter o apropie pe FCSB la 5 puncte de liderul CFR Cluj. Video

FCSB a răpus-o pe FC Argeș la ultima fază a meciului din etapa a 2- a a play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. În urma acestui rezultat, lupta pentru titlu rămâne deschisă.
20.03.2022 | 17:55
FC Arges  FCSB 23 Din nou victorie la ultima faza Golul lui Dumiter o apropie pe FCSB la 5 puncte de liderul CFR Cluj Video
ADVERTISEMENT
20-03-2022
15:55

FC Argeș - FCSB 2-3 (Șerban 44 pen, Said 72 / Tănase 39, 55, Dumiter 90+4)

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului

FCSB pleacă cu toate cele trei puncte de la Pitești, după un gol marcat în ultimele secunde ale meciului de Dumiter, pe fondul gafei lui Greab, care a respins în față șutul expediat de Olaru. Cu această victorie, roș-albaștrii se apropie din nou la 5 puncte de liderul CFR Cluj și păstrează intacte șansele la titlul de campioană.

Min. 90+4: Goool FCSB! Olaru trage de la distanță, Greab respinge în față până la Dumiter, care înscrie din câțiva metri.    

Min. 86: Ocazie uriașă pentru FCSB. Coman pasează în centrul careului pentru V. Gheorghe, dar mingea șutată de acesta este deviată de Mușat și se duce pe lângă poartă

Min. 83: Toni Petrea mută din nou. Dumiter intră în locul lui Tănase.

Min. 77: Schimbare la FCSB. V. Gheorghe intră în locul lui Crețu.

Min. 76: Oct. Popescu șutează de la marginea careului, dar mingea trece mult peste poarta oaspeților.

Min. 72: Goool FC Argeș! Același Said transformă fără emoții.

Min. 71: Penalty pentru FC Argeș. Said este busculat în careu de Crețu, iar Horia Mladinovici indică din nou punctul cu var.

Min. 68: FC Argeș rămâne în inferioritate numerică. Șerban vede cartonașul roșu.

Min. 67: Un fault comis de Șerban asupra lui Tănase încinge spiritele pe stadionul din Pitești. Jucătorii celor două echipe sunt la un pas de bătaie.

Min. 65: O nouă schimbare la FCSB. Șut intră în locul lui Edjouma.

Min. 64: Cristea reia periculos cu capul mingea centrată din corner de același Tănase, însă Greab reușește să respingă.

Min. 55: Goool FCSB! Tănase execută pe jos, Greab ghicește colțul și atinge mingea, dar nu o poate opri din drumul spre gol.

Min. 54: Penalty pentru FCSB, după un fault comis de Tofan asupra lui Olaru.

Min. 52: Ocazie FC Argeș. Șerban îl lansează în adâncime pe Tofan, dar Târnovanu iese din poartă și îl oprește, cu un tackling de zile mari.

Min. 50: Oct. Popescu șutează de la distanță, mingea este deviată în transversală de Greab, după care sare pe linia porții.

Min. 46: Mută și Andrei Prepeliță. Said intră în locul lui Dobrosavlevici. Începe repriza secundă.

Min. 46: Dublă schimbare la FCSB. Cordea și Mamut părăsesc terenul, fiind înlocuiți cu Stoica, respectiv Coman.

Min. 45: Pauză pe arena din Trivale.

Min. 44: Goool FC Argeș! Căpitanul Șerban îl execută pe Târnovanu și restabilește egalitatea.

Min. 42: Penalty pentru FC Argeș. Centralul Horia Mladinovici indică punctul cu var după un fault comis în careu de Mamut asupra lui Ganea.

Min. 39: Goool FCSB! Olaru centrează pentru F. Tănase, care înscrie cu latul, din apropiere.

Min. 33: Ocazie FC Argeș. Dumitrașcu centrează pentru Ișfan, care reia balonul spectaculos, din „foarfecă”, dar nu-l poate învinge pe Târnovanu.

Min. 32: Olaru pasează pe culoar pentru Crețu, însă portarul oaspeților iese și reține.

Min. 26: Revenit pe teren, același Tănase caută poarta din lovitură liberă, dar Greab este atent și reține.

Min. 22: Florin Tănase se prăbușește pe gazon și are nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 12: Continuă asaltul roș-albaștrilor. Tănase așază frumos pentru același Oct. Popescu, care șutează de la distanță, însă Greab deviază balonul în bara transversală.

Min. 3: Ocazie FCSB. Servit excelent de Oct. Popescu, Olaru caută poarta, dar mingea trece pe lângă. 

Min. 1: Începe partida.

FC Argeș: Greab – Dobrosavlevici, Turda, Miguel – Dumitrașcu, Raynov, Șerban, Tofan – Cr. Tănase, Ganea, Ișfan. Rezerve: Micle, Moisie, Viana, Boldor, Mușat, Onciu, Palic, Said, Arias. Antrenor: Andrei Prepeliță.

FCSB: Târnovanu – Crețu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Edjouma, F. Tănase – Cordea, Mamut, Oct. Popescu. Rezerve: Vlad, Coman, Șut, Dumiter, Stoica, Burlacu, Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă. Antrenor: Toni Petrea.

Meciul FC Argeş – FCSB are loc duminică, 20 martie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 2-a din play-off-ul Casei Pariurilor Ligs 1. FC Argeş are 24 de puncte şi ocupă ultimul loc din cele șase echipe, fiind în premieră calificată în play-off, în timp ce FCSB se află pe locul 2 şi cu o victorie ar putea să mai reducă din diferenţa faţă de liderul CFR Cluj, care este de opt puncte.

Unde se joacă meciul FC Argeş – FCSB

Confruntarea FC Aegeş – FCSB se desfăşoară duminică, 20 martie, de la ora 19:00, pe stadionul Nicolae Dobrin din Parcul Trivale din municpiul Piteşti în etapa a 2-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi cu siguranţă va atrage o afluenţă ridicată de spectatori, fiind primul joc acasă în play-off pentru argeşeni.

ADVERTISEMENT

Dacă suporterii alb-violeţilor vor veni în număr mare la stadion, pentru a încuraja favoriţii, care le-au produs în ultimul moment o surprizâ atât de frumoasâ prin intrarea în play-off nu la fel se poate spune despre fanii FCSB, aflaţi în conflict cu patronul Gigi Becali şi care protesteazâ boicotând partidele.

Cine transmite la TV partida FC Argeş – FCSB

Partida  FC Argeş – FCSB se joacă duminică, 20 martie, de la ora 19:00, în etapa a 2-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1, meciul având loc pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti. Este televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport şi Look Plus dar o mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Piteşti este o vreme mult mai caldă decât în zilele precedente, cu maxima zilei sjungând până la 8-9 grade, dar seara, ora partidei va coborî până pe la 2-3 grade, dar fără vreun risc de ploaie. Jocul de la Piteşti a fost încredinţat arbitrului Horia Mladinovici din Bucureşti, un arbitru care a mai condus de două ori FCSB în sezonul regulat.

Ce jucători lipsesc în întâlnirea FC Argeş – FCSB

Antrenorul Andrei Prepeliţă are câteva absenţe importante la acest meci. Nu se poate baza pe Şerban şi posibil Mezza Coli, la ultimul existând ceva şanse de recuperare, suspendatul Latovlevici şi pe Cristian Dumitru, care fiind jucătorul lui FCSB împrumutat la Piteşti nu are drept joc în meciul direct.

ADVERTISEMENT

 Şi FCSB are probleme de lot. Din păcate, veştile despre Ionuţ Panţâru sunt dintre cele mai proaste şi sunt destul de mari probabilităţile ca el să fie nevoit să abandoneze activitatea fotbaliatică. Accidentat este şi jucătorul adus de urgenţă în iarnă de la Clinceni, fundaşul Florin Achim, dar cel care îngrijorezî cel mai mult este fundaşul central brazilian Vinicius, care face cinci partide de când nu a mai jucat.

Cote la pariuri la jocul FC Argeş – FCSB

Deşi echipa lui Toni Petrea nu a făcut meciuri deosebite în  ultima vreme, punctele fiind aduse mai degrabă execuţiiloe de geniu ale puştiului Octavian Popescu, bookmakerii acordă credit destul de mare bucureştenilor, care au primit cota de 1,75 pentru a pleca din Trivale cu toate punctele, în timp ce vulturii violeţi au 5,60 pentru a fi ei învingători. Totuşi, ar fi de reţinut faptul cî în seyonul regulat a fost 1-0 pentru Argeş pe acest stadion, iar anul trecut, când a revenit în prima divizie după 12 ani, a scos remiza albă.

ADVERTISEMENT