Sport

FC Argeş – Sepsi Sf. Gheorghe 0-5 în etapa a 17-a din SuperLiga. Festival ofensiv al trupei lui Bergodi, prestație dezastruoasă pentru piteșteni

Vezi aici în format LIVE stream FC Argeş - Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul se joacă sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 15:00, în etapa a 17-a din SuperLiga.
05.11.2022 | 14:55
FC Arges  Sepsi Sf Gheorghe 05 in etapa a 17a din SuperLiga Festival ofensiv al trupei lui Bergodi prestatie dezastruoasa pentru pitesteni
FC Argeş - Sepsi Sf. Gheorghe Live stream ora 15:00 în etapa a 17-a din SuperLiga. Bergodi, în pericol, în caz de eşec. Foto: FC Argeş Facebook
ADVERTISEMENT
05-11-2022
12:54

FC Argeș - Sepsi Sf.Gheorghe 0-5 (C. Matei 28 - penalty, 37 - penalty, Rondon 52, Safranko 68, Tudorie 89)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.89: GOOOL Sepsi. Tudorie este găsit excelent de Păun și finalizează fără probleme.

Min.86: Straton parează un șut puternic, de la distanță, al lui Păun.

Min. 78: Ștefănescu și Rodriguez sunt înlocuiți cu Francisco Junior și Bărbuț.

Min.70: Rondon și Safranko sunt înlocuiți de Tudorie și Varga.

Min.68: GOOOL Sepsi. Safranko face 4-0, finalizând, cu latul, din 4 metri, o centrare perfectă a lui Ștefănescu.

Min.63: Garita, fără realizări, este înlocuit de Celestine.

Min.55: Pîrvu intră în locul lui Calcan. Debut în SuperLiga pentru puștiul care nu a împlinit 16 ani.

Min.52: GOOOL Sepsi. Rondon finalizează, din pasa lui Safranko, cu un șut la colțul lung, o acțiune rapidă de contraatac.

Min.47: Straton scoate în fața lui Păun, salvându-și echipa.

Min.46: Ciobotariu îi ia locul lui Bălașa. Dincolo, M. Colli și Bertrand intră în locul lui Raynov și Șerban.

Min.37: GOOOL Sepsi. Matei schimbă colțul și transformă lovitura de pedeapsă.

Min.35: Ștefănescu cade în careu, după un contact cu Dobroslavevici. Kovacs acordă penalty. Faza este verificată de VAR.

Min.31: Latovlevici este pedepsit pentru gafă și este scos. Intră G. Crețu.

Min.28:  GOOOL Sepsi. Latovlevici îl faultează pe Păun și se acordă penalty. Matei transformă și deschide scorul.

Min.10: Paun trimite cu capul spre poartă, dar Cătălin Straton reușește să intervină.

Min.7: Raynov scoate în ultimul moment din fața lui Ștefănescu, la 7 metri de poartă.

Min.5: O fază discutabilă. Matei trimite balonul în poartă, însă după ce unul dintre asistenți semnalase un ofsaid la Safranko. Reluările nu au confirmat acuratețea deciziei brigăzii de arbitri.

Min.1: Start meci

Echipele de start

FC ARGEȘ: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Latovlevici – Ad. Șerban, Raynov, Alceus – Ișfan, Garita, Calcan. Rezerve: Micle – Jakolis, M. Constantin, M. Colli, G. Crețu, Donisa, Bertrand, Celestine, Pîrvu. Antrenor: Marius Croitoru

SEPSI: Niczuly – Ninaj, Bălașa, M. Tamas, Dumitrescu – Rodriguez, I. Păun, C. Matei – Rondon, Safranko, M. Ștefănescu. Rezerve: Began – S. Ispas, D. Ciobotariu, Francisco Junior, Golofca, Bărbuț, Varga, Achahbar, Al. Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi

Meciul FC Argeş – Sepsi Sf. Gheorghe are loc sâmbătă, 5 noiembrie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul etapei a 17-a din SuperLiga. Piteştenii, la primul lor meci cu Marius Croitoru pe bancă, au obţinut etapa trecută victoria cu 1-0 la Arad. În schimb ,italianul Cristiano Bergodi este în pericol la Sepsi, dacă va înregistra al patrulea eşec consecutiv.

Unde se joacă meciul FC Argeş – Sepsi Sf. Gheorghe

Întâlnirea FC Argeş – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 15:00, pe stadionul Nicolae Dobrin din cartierul Trivale din Piteşti, în etapa a 17-a din SuperLiga. Va fi primul meci pe care vulturii violeţi îl vor susţine în faţa suporterilor cu noul antrenor, Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a evoluţiilor mai puţin reuşite din ultimele etape piteştenii nu prea au mai beneficiat de un suport consistent la meciurile de acasă, cu excepţia partidei cu Universitatea Craiova, la care au fost şi destui olteni, explicabil prin rivalitatea istorică dintre cele două echipe. Însă acum, după succesul de la Arad, sunt semnale că la acest joc vor fi cel puţin 5000 de spectatori în tribune.

Cine transmite la TV partida FC Argeş – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida FC Argeş – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 15:00, pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, în etapa a 17-a din SuperLiga şi va fi televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 5 noiembrie, la Piteşti va fi o vreme plăcută, dar cu un cer variabil, mai mult acoperit pe tot parcursul celor 24 de ore. Cu toate acestea şanse a cădea cel puţin câteva picături de ploaie sunt foarte mici. La ora amiezii vor fi în jur de 19 grade, la ora jocului cu două grade mai puţin. Partida de la Piteşti va beneficia de prezenţa celui mai bun arbitru român, Istvan Kovacs.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Argeş – Sepsi Sf. Gheorghe

Marius Croitoru are în continuare aceeaşi doi absenţi din perioada în care pe banca Argeşului s-a aflat Andrei Prepeliţă. Este vorba de cel mai bun fundaş central, Grigore Turda şi de mijlocaşul Bryan Alceus, ambii încă nerefăcuţi complet după accidentări mai mult sau mai puţin grave.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi nu îl are pe puternicul mijlocaş Aganovic, suspendat dar e decis să încerce o formulă de joc mai ofensivă, în sensul că atacantul Mario Rondon ar urma să fie trecut pe post de mijlocaş de bandă,  de fapt ca o extremă iar în centru va fi din primul minut slovacul Pavel Safranko.

Cote la pariuri la jocul FC  Argeş – Sepsi Sf. Gheorghe

Foarte ciudată aprecierea caselor de pariuri pentru acest meci. Argeşul e înainte cu un loc şi cu un punct, dar Sepsi este favorită la o cotă de 1,65, deşi meciul este la Piteşti! Cota gazdelor pentru victorie este incredibilă, respectiv 5,75. Şansă dublă 1X are cotă 2,15 iar un gol marcat de piteşteni ajunge la cota de 2,00.

ADVERTISEMENT

Istoricul meciurilor directe este unul foarte scurt,  doar două confruntări la Piteşti. Ambele meciuri au avut acelaşi deznodământ, cu acelaşi rezultat final, respectiv scorul de 1-1. Doar la Sfântu Gheorghe au existat victorii, ultimul meci, din acest sezon, însemnând un clar 4-0 pentru covăsneni.

 

ADVERTISEMENT