Sport

Cristiano Bergodi, exasperat după Sepsi – U Craiova 0-1: „O perioadă în care nu merge nimic, parcă suntem blestemați!”

Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut cu 0-1 pe teren propriu cu Universitatea Craiova, într-un meci dominat de covăsneni, care au avut și două bare și multe alte ocazii.
30.10.2022 | 00:14
Cristiano Bergodi exasperat dupa Sepsi  U Craiova 01 O perioada in care nu merge nimic parca suntem blestemati
Sepsi Sfântu Gheorghe a căzut pe locul 9 în SuperLiga. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reușit o victorie norocoasă în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci în care covăsnenii și-au creat ocazii uriașe de gol.

Cristiano Bergodi, la capătul puterilor după a patra înfrângere consecutivă a lui Sepsi: „E frustrare și dezamăgire mare”

Antrenorul italian e convins că rezultatul este unul nedrept pentru Sepsi: „Un meci în care nu meritam să pierdem. Vătăjelu a avut o execuție extraordinară. E frustrare și dezamăgire mare pentru băieți. Eu sunt obișnuit și sunt perioade în care nu merge nimic, parcă suntem blestemați! Am numărat șapte ocazii de gol”.

ADVERTISEMENT

Bergodi e de părere că echipa sa a făcut un meci foarte bun, iar rezultatele vor veni: „Am jucat bine. Am schimbat sistemul de joc și am închis toate culoarele. Au avut posesia, dar plimbau mingea cu trei fundași și nu au avut nicio situație. Trebuie să mergem înainte și nu o facem o tragedie”.

Tehnicianul a dezvăluit că Mirel Rădoi i-a spus la finalul partidei că Sepsi merita să câștige: „Mi-a spus și mie Mirel, e un antrenor care în față o carieră frumoasă și e foarte bun. A recunoscut că meritam să câștigăm. Nu au nici băieții vină, am avut și ghinion. În fotbal contează și trei centimetri”.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, în impas după înfrângerile cu FCSB și U Craiova: „Parcă sunt meciuri fotocopie”

Sepsi Sfântu Gheorghe a avut ocazii uriașe atât cu FCSB, cât și împotriva Universității Craiova, însă covăsnenii au plecat acasă făr niciun punct: „Nu există să jucăm italienește. Mie îmi place să jucăm ofensiv, dar să avem un echilibru. Joi seară am schimbat sistemul de joc și a ieșit foarte bine după o oră de tactică!

O oră! Am vorbit cu ei și după meciul cu FCSB, parcă sunt meciuri fotocopie! Am jucat bine și nu pot să le reproșez nimic. Eu cred că o conjunctură negativă, nu o problemă de finalizare”, a declarat Cristiano Bergodi după o nouă înfrângere a lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Sepsi, exasperați de ratările din meciul cu Craiova: „Dacă jucam trei zile nu reușeam să marcăm!”

Jucătorii lui Sepsi Sfântu Gheorghe au ajuns la patru înfrângeri consecutive în SuperLiga, însă rămân în continuare optimiști: „Am avut atâtea ocazii… Cred că de trei meciuri avem același scenariu. 4-5 ocazii clare de gol și pierdem cu 1-0. Nu găsesc nicio scuză. Toată lumea spune că jucăm bine, dar cele trei puncte sunt importante. Sperăm să vină și rezultatele bune. Cred că prima victorie o să ne descătușeze.

E clar, obiectivul nostru e play-off-ul. Momentan avem patru înfrângeri și suntem departe. Trebuie să ne uităm și în jos. Nu ne gândim, dar dacă te uiți la clasament, suntem acolo.

ADVERTISEMENT

Toată lumea se dăruiește pe teren, dar nu suntem în stare să dăm un gol! Dacă jucam trei zile nu reușeam să marcăm. E frustrant. Sper la Pitești să ne revenim și să ne batem până la final pentru play-off. Mai sunt etape”, a declarat Marius Ștefănescu după înfrângerea cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT