Sport

FC Barcelona – Atletico Madrid 1-0, în etapa 15 din La Liga. Joao Felix “l-a curentat” pe Simeone

FC Barcelona se apropie de primele clasate după 1-0 cu Atletico Madrid. Derby decis chiar de Joao Felix, jucător care aparține de Atleti, dar nu a prea fost pe placul lui Simeone.
03.12.2023 | 22:40
FC Barcelona  Atletico Madrid 10 in etapa 15 din La Liga Joao Felix la curentat pe Simeone
Joao Felix a marcat în poarta lui Atletico Madrid, echipa de care aparține. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
03-12-2023
19:56

FC Barcelona - Atletico Madrid 1-0 (J. Felix 28). Cum arată clasamentul

VIDEO

Clasament La Liga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament La Liga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Min. 90+5: Final de meci.

Min. 28: GOOOL FC Barcelona. 1-0. Joao Felix înscrie în fața echipei de care aparține cu un lob superb.

Min. 1: A început partida.

FC Barcelona – Atletico Madrid, echipe de start. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Meciul FC Barcelona – Atletico Madrid are loc duminică, 3 decembrie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei a 15-a din La Liga. Ambelșe echipe vin după victorii importante, care le-au asigurat calificarea în optimile de finală ale Champions League: Atletico a câștigat pe terenul lui Feyenoord, la Rotterdam, catalanii acasă cu FC Porto.

Unde se joacă meciul FC Barcelona – Atletico Madrid

Întâlnirea FC Barcelona – Atletico Madrid se dispută duminică, 3 decembrie, de la ora 22:00, pe stadionul Olimpic din capitala Cataloniei, în etapa a 15-a din La Liga. Este un examen greu pentru echipa lui Xavi Hernandez, pentru că se știe cât de bine joacă afară trupa lui Diego Simeone, o formație extrem de greu de pus la podea.

ADVERTISEMENT

Meciul este sold-out, interesul fiind ridicat pentru că ambele echipe au un nivel ridicat de joc și se așteaptă un spectacol de top, după El Clasico Barca – Real Madrid derbyul capitalei și acest Barcelona – Atletico  fiind partidele de vârf ale sezonului de fiecare dată în La Liga de când Simeone a preluat clubul rojiblanco.

Cine transmite la TV partida FC Barcelona – Atletico Madrid

Partida FC Barcelona p Atletico Madrid se joacă duminică, 3 decembrie, de la ora 22:00, pe Estadio Olimpico din Barcelona, în etapa a 15-a din La Liga și va fi transmisă în direct la TV pe posturile Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 3 decembrie, la Barcelona va fi o zi frumoasă, cu cerul senin pe tot parcursul ei, fără ca vreo  amenințare de ploaie să existe un singur minut. De altfel, în Catalonia vremea frumoasă este ceva obișnuit, maxima zilei urmând a ajunge la prânz la 13 grade iar la ora partidei se vor menține în jur de 6-7 grade.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Barcelona – Atletico Madrid

Barcelona are doi oameni importanți out dintre care unul nici nu se știe dacă va mai putea prinde turneul final al EURO 2024 de vara viitoare, din Germania. Acesta este mijlocașul Gavi, un adevărat creier la mijlocul terenuluji. A doua piesă de bază lipsă este portarul german ter Stegen, cu i problemă la spate.

ADVERTISEMENT

La Atletico Madrid sunt trei jucători lipsă, dar nici unul dintre ei nu are importanța celor doi jucători pe care nu se poate baza Xavi la Barcelona. Este vorba despre Vitolo, Lemar și  Gimenez, dar cum știm Simeone, un maestru al jocului defensiv, sigur a găsit deja soluțiile necesare.

Cote la pariuri la jocul FC Barcelona – Atletico Madrid

FC Barcelona este favorita caseloe de pariuri la cota de 2,10, plecându-se și de la faptul că deși este o echipă foarte bună afară Barcelona a cam fost mai mereu călcâiul lui Achile pentru madrileni. Care au cotă de 3,40 pentru a reuși acum o victorie. Șansă dublă 1X are cotă de 1,28 iar șansă dublă X2 cotă de 1,75. Un gol marcat de gazde valorează doar 1,22 iar unul al lui Atletico ajunge la 1,50.

ADVERTISEMENT

FC Barcelona este cu adevărat șefă clară în disputele directe iar cea mai bună dovadă în acest sens este dată de faptul că ultimul succesv al madrilenilor la Barcelona datează tocami din sezonul 2005-2006, când două goluri ale Fernando Torres făceau liniște pe Nou Camp.

 

ADVERTISEMENT