Sport

FC Barcelona, echipament special pentru „El Clasico“. Ce super artistă apare pe tricouri cu Real Madrid!

FC Barcelona schimbă sponsorul de pe echipament special pentru meciul cu Real Madrid, un derby așteptat de milioane de fani spanioli, supranumit „El Clasico“
13.04.2024 | 16:36
FC Barcelona echipament special pentru El Clasico Ce super artista apare pe tricouri cu Real Madrid
Cântăreață din Columbia, sponsor pentru FC Barcelona contra lui Real Madrid / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Conducerea Barcelonei se pregătește deja pentru marele derby cu Real Madrid, unde vor avea un sponsor nou. Colaboratori cu Spotify, catalanii au purtat în multe rânduri logo-uri ale trupelor sau artiștilor în vogă.

Al treilea derby al sezonului, echipament special pentru Barcelona

FC Barcelona, care a invins-o pe PSG la Paris, se pregătește pentru al treilea duel cu Real Madrid din acest sezon Pe pieptul catalanilor va fi un nume celebru. Formația spaniolă a ales o colaborare cu cântăreața columbiană Karol G.

ADVERTISEMENT

Colaborarea cu Spotify este un punct bun de vizibilitate pentru Barcelona, aflată într-un scandal rasist, care a atras numeroase vedete pe stadion. Catalanii au dezvăluit colaborarea cu Karol G pe rețelele de socializare, alături de fotografii cu noul echipament.

Echipamentele vor fi ediție limitată, fiind disponibile curând pentru achiziție de către fani, care au provocat un scandal mare. Logo-ul de pe pieptul Barcelonei va fi un tatuaj al cântăreței, o inima din spini cu numele acesteia pe interior.

ADVERTISEMENT

„Tatuajul reprezintă un moment din viața mea în care m-am pus mult la îndoială, am devenit mai puternică și m-am slăbit foarte mult. A fost un moment foarte important pentru mine personal, nu pentru carieră mea. Pentru Carolina”, a spus artista Karol G, conform presei internaționale.

Colaborări cu nume mari în trecut

FC Barcelona a mai colaborat cu nume mari din industria muzicală de-a lungul timpului. Începând cu 2022, catalanii au purtat pe piept logo-ul artistului de rap și hip-hop Drake.

ADVERTISEMENT

Internatul s-a luat la întrecere cu meme-uri despre Drake, despre care se spune că ar avea un blestem asupra echipelor pe care le susține. „Blestemul lui Drake“ a fost valabil și contra Realului, întrucât madrilenii au câștigat duelul de pe Santiago Bernabeu.

Rosalia, o artistă din zona Cataluniei, a fost și ea pe pieptul formației lui Xavi. Atunci când au purtat logo-ul artistei, FC Barcelona s-a impus cu 2-1 contra lui Real Madrid pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Ultimul El Clasico i-a adus pe pieptul formației „blaugrana“ pe the Rolling Stones, care nu le-au purtat noroc catalanilor. Lamine Yamal & Co au deschis scorul, dar Bellingham le-a închis speranțele pentru victorie.

ADVERTISEMENT