Sport

FC Botoșani, acuzată că este copia fidelă a Gloriei Bistrița din trecut: ”Rezultate previzibile, aproape de scos de la pariuri. Sper să retrogradeze!”

Marian Iancu a lansat o tiradă la adresa echipei FC Botoșani și spune că seamănă foarte mult cu Gloria Bistrița, formație acuzată în trecut de trucare de rezultate.
20.01.2023 | 14:03
FC Botosani acuzata ca este copia fidela a Gloriei Bistrita din trecut Rezultate previzibile aproape de scos de la pariuri Sper sa retrogradeze
Marian Iancu a lansat o tiradă la adresa echipei FC Botoșani și spune că seamănă foarte mult cu Gloria Bistrița, formație acuzată în trecut de trucare de rezultate. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fostul patron de la Poli Timișoara a fost eliberat condiționat în vara anului trecut, după ce a efectuat 8 ani de închisoare din cei 12 la care a fost condamnat în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cunoscut ca “RAFO”.

Marian Iancu acuză FC Botoșani că seamănă tot mai mult cu Gloria Bistrița

Marian Iancu s-a arătat dezamăgit de FC Botoșani, considerând că echipa seamănă tot mai mult cu Gloria Bistrița din trecut. Iar pe patronul Valeriu Iftime l-a comparat cu Jean Pădureanu, cel care era considerat pe vremuri șeful ”Cooperativei”.

ADVERTISEMENT

”Noi nu eram parte din Cooperativă, cooperativizarea o făcea Mircea Sandu, nu noi. Gloria Bistrița are, în oglindă, o oarecare corespondentă în SuperLiga, nu știu dacă e nevoie s-o numesc eu.

E o echipă din zona Moldovei (n.r. – FC Botoșani), cu un conducător mult mai emancipat din toate punctele de vedere, un om de onoare în sens fotbalistic (n.r. – Valeriu Iftime). 

ADVERTISEMENT

Dar care se comportă exact ca răposatul (n.r. – Jean Pădureanu), cu rezultate previzibile, aproape de scos de pe lista Pronosport sau a pariurilor sportive. Îmi doresc ca acea echipă să fie printre cele care vor retrograda, din punct de vedere al viitorului!”, a declarat Iancu, la Pro Arena.

Iancu a pus tunurile pe Dan Șucu

Marian Iancu nu s-a arătat deloc entuziasmat de venirea lui Dan Șucu la Rapid, considerând că acesta nu are spiritul Giuleștiul, și a dat ca exemplu faptul că prima sa decizie a fost vânzarea lui Rareș Ilie.

ADVERTISEMENT

”Vreau să vorbesc din punct de vedere al unui investitor, finanțator, când ai o echipă și îl vinzi pe Rareș Ilie, vii la echipă să investești, nu să vinzi cel mai important jucător la acel moment, jucător de finețe, care îți umple de mândrie tribuna”, a afirmat Iancu.

Fostul patron de la Poli Timișoara a lăudat proiectul pus la punct de Neluțu Varga la CFR Cluj și este de părere că Gigi Becali la FCSB și Mihai Rotaru la Universitatea Craiova nu au nicio șansă la titlu în fața ardelenilor.

ADVERTISEMENT

”Acolo (n.r. – la CFR Cluj) e multă liniște, acolo unde ipocrizia patronului intervine, motivat de tribună, de relația cu jucătorii, acolo nu sunt rezultate, a se vedea Craiova din ultimii ani, Rapidul de acum”, a precizat Iancu.

ADVERTISEMENT