Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Voluntariul acuză: „Suntem nedreptățiți. E ceva intenționat. Sunt partipriuri” Și Dinamo e în aceeași „barcă”

FC Voluntari se consideră neîndreptățită cu privire la program, spunând că sunt partipriuri intenționate pentru dezavantajarea anumitor formații, cum ar fi și Dinamo.
12.04.2024 | 16:01
Voluntariul acuza Suntem nedreptatiti E ceva intentionat Sunt partipriuri Si Dinamo e in aceeasi barca
FC Voluntari se simte nedreptățită privind programările partidelor / Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a discutat despre o problema pe care FC Voluntari o întâmpină. Directorul general al Voluntariului a spus că se simte nedreptățit, iar clubul ilfovean nu este singurul aflat în această situație.

FC Voluntari, program infernal din cauza deplasărilor

Bogdan Bălănescu a discutat despre programul infernal al lui FC Voluntari, angrenată și în semifinalele cupei, contra Corvinul Hunedoara. Directorul general al ilfovenilor a spus că programările defectuoase par intenționate contra clubului, pentru că nu are un bazin mare de fani.

ADVERTISEMENT

„Suntem singura echipa din semifinalele cupei care jucăm la 2-3 zile. Nu este prima dată în sezonul asta, am jucat multe meciuri luni, ultimul meci din etapă, după care am jucat primul meci din etapă vineri.

Noi suntem nedreptățiți. La un moment dat, cred că s-ar putea să fie și o chestiune intenționată. [..] Sunt niște partipriuri care nu ar trebui să își aibă loc în SuperLiga dacă vrem corectitudine. Înțeleg anumite lucruri, brandurile, înțeleg suporterii, că suntem o echipa fără suporteri.

ADVERTISEMENT

Dar totuși, suntem o competititoare și pentru celelalte formații și ar trebui să fim tratați cu respect.Ar trebui să pună în balanță, cum se ține cont de echipele care joacă în cupele europene, așa ar trebui și cu echipele care joacă în Cupa României în timpul sezonului.

Sunt echipe care joacă numai duminică, care joacă numai sâmbătă, trebuie schimbat!“, a spus Bogdan Bălănescu în direct la FANATIK Superliga, care poate fi văzută live pe site lunea, marțea și vinerea, de la 10:30!

ADVERTISEMENT

FC Voluntari cere schimbarea criteriilor de programare

Bogdan Bălănescu consideră că trebuie făcut un sistem de rotație al cluburilor, întrucât ilfovenii au închis și deschis etapele frecvent. Lipsa timpului dintre partide este contrar principiului performanței pe care clubul și-l dorește.

„Sunt mai multe criterii prin care se fac aceste programări, în funcție de carele de transmisie, în funcție de VAR. Noi le știm, vrem să fim și noi măcar o dată în viață tratați corect. [..] Fără noi nu poți avea rating într-un Rapid – FC Voluntari.”, a spus Bogdan Balanescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Trecut prin curtea lui Dinamo, Bogdan Bălănescu nu a uitat de clubul alb-roșu și i-a plasat în „barcă“ cu Voluntari. Directorul general al Voluntariului a spus că și Dinamo are un program defectuos, asemenea clubului ilfovean, interzis in cupele europene.

“Am dat exemplu de Dinamo că și ei au un program care se pot considera neîndreptățiți. Nu cred că Voluntari are forța să mute, deși a încercat să solicite un anumit program, dat fiind că sunt două deplasări extrem de lungi.

Nu poți să anunți programul oficial cu 9 zile înainte, îți trebuie avion, îți trebuie hotel. Te pune într-o postură să modifici programul, nu poți face performanță. Să cer echipei să îi plimb 7 ore cu autocarul la Hunedoara și apoi la Iași.“, a mai spus directorul general al Voluntariului.

FC Voluntari se simte nedreptățită privind programările

ADVERTISEMENT