Sport

FC Botoșani – FC Hermannstadt 0-0, în etapa a 18-a din SuperLiga. Criză fără sfârșit pentru moldoveni. Cum arată clasamentul

FC Botoșani continuă seria rezultatelor proaste și după despărțirea de Mihai Teja. Moldovenii au făcut doar 0-0 pe teren propriu cu Hermannstadt și rămân în subsolul clasamentului
14.11.2022 | 22:57
FC Botosani  FC Hermannstadt 00 in etapa a 18a din SuperLiga Criza fara sfarsit pentru moldoveni Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre FC Botosani si FC Hermannstadt, contand pentru Liga 1 SuperLiga Superbet, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, luni 14.11.2022. © FOTO:Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
14-11-2022
21:02

Cum arată clasamentul din SuperLiga după FC Botoșani - FC Hermannstadt 0-0

Despărțirea de Mihai Teja nu a adus revirimentul mult așteptat la FC Botoșani. Moldovenii au făcut un nou pas greșit, de data aceasta doar 0-0 pe teren propriu cu Hermannstadt, și rămân ancorați în zona periculoasă a retrogradării.

Hermannstadt nu a arătat nici ea mare lucru în acest meci, dar punctul obținut la Botoșani îi ajută pe băieții lui Marius Măldărășanu să petreacă pauza cauzată de CM din Qatar pe un loc de play-off. Vor începe apoi în forță, cu un meci restant contra lui CFR Cluj, după care se va vedea dacă au forța să se mențină în partea superioară sau totul a fost doar un vis.

superliga
Clasament SuperLiga
14-11-2022
19:00

FC Botoșani - FC Hermannstadt 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+2: Mihai Roman II înscrie cu un șut din careu, dar golul este anulat după intervenția VAR deoarece preluase mingea cu mâna înainte de a trimite către poarta lui Letica.

Min. 67: Petkovski șutează în forță de la marginea careului, Letica reușește să respingă.

Min. 65: Mihai Roman II șutează pe jos, Letica respinge greu în față, Petkovski încearcă să reia în poartă, cade în careu, dar nu se acordă nimic.

Min. 55: Petkovski scapă singur cu Letica, dar trimite pe lângă poartă.

Min. 53: Dican șutează puternic de la distanță, Letica reține.

Min. 49: Șutul lui Oroian trece mult pe lângă poarta gazdelor.

Min. 42: Oroian pătrunde în careu pe stânga, îi pasează pe 6 metri lui Butean, însă șutul acestuia este blocat salvator de Boli.

Min. 39: Petkovski pătrunde periculos în careu, dar este blocat în ultimul moment de Medina.

Min. 11: Același Zabou șutează periculos de la 18 metri, dar Letica e atent și respinge.

Min. 6: Șutul lui Zabou din marginea careului trece puțin pe lângă poarta lui Letica.

Min. 1: A început partida.

14-11-2022
17:46

Echipele de start la FC Botoșani - FC Hermannstadt

Echipele de start la meciul FC Botoșani – FC Hermannstadt.

  • FC Botoșani: Pap – Sadiku, Dican, Boli – Patache, Ivanov, Zabou, Dragu – M. Roman II, Petkovski, Mateus. Rezerve: Ureche, Mussis, Sno, Șeroni, Camara, Tîrcoveanu, Perianu, M. Roman I, Pinson. Antrenor: Alin Bejan.
  • FC Hermannstadt: Letica – Etienne, Antoche, Stoica, Butean – Mino, Răuță – Balaure, Biceanu, Oroian – Paraschiv. Rezerve: Muțiu, Issah, Alhassan, Năstăsie, P. Petrescu, D. Iancu, C. Popescu, Babic, Buhăcianu. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Meciul FC Botoșani – FC Hermannstadt are loc luni, 14 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 18-a, fiind disputa care pune capăt acestei runde și fotbalului din SuperLiga pentru minivacanța care se va încheia odată cu terminarea fazei grupelor la turneul final al CM din Qatar. Moldovenii ocupă locul 12, cu 19 puncte, sibienii poziția a 5-a, cu 26 de puncte, dar în ultimele cinci etape au mai făcut doar patru puncte.

Unde se joacă meciul FC Botoșani – FC Hermannstadt, în etapa a 18-a din SuperLiga

Confruntarea FC Botoșani – FC Hermannstadt se desfășoară luni, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Municipal” din orașul moldovean, în etapa a 18-a din SuperLiga. Evoluțiile din ultima vreme ale echipei patronate de Valeriu Iftime au cam îndepărtat suporterii de la stadion, care au venit în număr tot mai mic.

ADVERTISEMENT

De aceea, conducerea clubului a făcut apel la suporteri să revină lângă echipă, acum când treburile nu merg chiar foarte bine și FC Botoșani e mai degrabă aproape de zona periculoasă decât de obiectivul de la începutul stagiunii, intrarea în play-off. Valeriu Iftime a acordat recent un interviu și a menționat că el ține cont foarte mult de ceea ce doresc fanii, pentru că ei vin la stadion.

Cine transmite la TV partida FC Botoșani – FC Hermannstadt

Partida FC Botoșani – FC Hermannstdt se joacă luni, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Municipal din localitatea moldoveană și va fi televizată în direct pe cele trei canale de sport care au drept de difuzare a meciurilor din SuperLiga: Digi Sport, Orange Sport, ambele pe programul 1, și Prima Sport, pe programul 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Botoșani, vremea este în proces de răcire accentuată. Luni, 14 noiembrie, soarele nu va ieși decât foarte rar dintre nori, dar perspectivele de ploaie sunt destul de reduse. La ora amiezii vor fi 9 grade, dar la ora începerii partidului spectatorii vor trebui să fie foarte bine îmbrăcați, pentru că vor fi doar în jur de 2-3 grade. Va conduce meciul arbitrul Marcel Bîrsan din București.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC Botoșani – FC Hermannstadt

FC Botoșani nu mai are antrenor principal. Despărțirea de Mihai Teja a avut loc după eșecul din Cupa României de la Mioveni. Momentan pe bancă, la meciul cu echipa sibiană, se va afla uun tehnician interimar, Alin Bejan. Singura sa problemă de lot este absența fundașului Țigănașu, unul dintre căpitanii echipei, care este suspendat.

ADVERTISEMENT

Marius Măldărășanu nu are probleme de lot, dar este precoupat de faptul că echipa nu mai este deloc acea formație din prima parte a campionatului, când a rezistat neînvinsă timp de 13 meciuri. Convocarea la echipa națională a doi jucători de la Hermannstadt, fundașul Opruț și atacantul Paraschiv, înseamnă istorie pentru sibieni, fiind primii jucători ajunși vreodată sub tricolor.

Cote la pariuri la jocul FC Botoșani – FC Hermannstadt

Pentru bookmakeri, acesta este genul de meci extrem de echilibrat, în care cotele sunt foarte apropiate. Gazdele au 2,75 pentru a bifa cele trei puncte, oaspeții o pot face la cota de 3,00. Foarte joasă este cota pentru semnul de egalitate, numai 2,90, dovada faptului că un asemenea deznodământ ar fi foarte plauzibil.

ADVERTISEMENT

În turul campiontului, s-a consemnat remiza de 1-1, dar per ansamblu în anii anteriori în care cele două echipe și-au măsurat forțele în prima divizie, FC Botoșani a fost mai mereu echipa care a făcut legea. Din cinci partide directe jucate în Moldova, a câștigat patru și a remizat o singură dată.

ADVERTISEMENT