Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FC Botoşani a oficializat transferul lui Luka Kukic! Update exclusiv

FC Botoșani a anunțat oficial transferul portarului Luka Kukic și se întărește în lupta pentru salvarea de la retrogradare.
23.02.2024 | 14:14
FC Botosani a oficializat transferul lui Luka Kukic Update exclusiv
FC Botoşani a oficializat transferul lui Luka Kukic FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
23-02-2024
12:17

Luka Kukic la Botoșani!

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Luka Kukic este noul portar al celor de la FC Botoșani. Moldovenii aveau nevoie de întăriri după evoluțiile slabe ale lui Răzvan Ducan.

Echipa antrenată de Bogdan Andone a anunțat oficial transferul portarului de 27 de ani.

“Bine ai venit, Luka Kukic!
FC Botoșani anunță transferul portarului bosniac Luka Kukic, care a evoluat ultima dată în Uzbekistan, pentru FC Buxoro. CV-ul goalkeeperului de 27 de ani mai numără echipe precum NK Imotski, RNK Split, NK Osijek II (toate din Croația), Korona Kielce (Polonia), Sloboda Tuzla, Zrinjski Mostar (ambele din Bosnia), Novi Pazar (Serbia) și HSK Posusje (Bosnia).

Mult succes, Luka, și cât mai multe evoluții de calitate în poarta echipei noastre!” este anunțul postat de Botoșani pe pagina oficială de Facebook.

16-02-2024
11:43

Luka Kukic, noul portar al lui FC Botoșani

FANATIK a aflat în exclusivitate numele portarului care vine la FC Botoșani să îi facă concurență lui Răzvan Ducan. Este vorba despre Luka Kukic (27 de ani), un bosniac care a ajuns deja în România.

Din informațiile obținute de site-ul nostru, Kukic nu va intra în următorul meci al moldovenilor, cu Universitatea Craiova, dar va debuta contra FCSB-ului. Partida de pe Național Arena e programată duminică, 25 februarie, de la ora 20:00.

Valeriu Iftime transferă portar! Răzvan Ducan are zilele numărate în poarta Botoșaniului. Goalkeeperul în vârstă de 23 de ani i-a „îngropat” pe moldoveni, la Arad, când a greșit grav la golul de 2-2 marcat în prelungiri de UTA prin Luckassen.

Ce transfer face FC Botoșani după ce Răzvan Ducan a „îngropat-o” la meciul cu UTA

Răzvan Ducan a jucat în 24 de meciuri pentru FC Botoșani în acest sezon de SuperLiga și a încasat nu mai puțin de 43 de goluri. Goalkeeperul în vârstă de 23 de ani a păstrat poarta moldovenilor intactă în doar patru partide.

ADVERTISEMENT

„Ne-am retras. Nu știu de ce ne-am retras cu nu știu câți fundași p-acolo. Și am luat un gol de portar, dar ce portar nu greșește? Nu poți spune că a fost un meci pierdut de Răzvan Ducan. Pur și simplu așa e în fotbal.

Fotbalul te pedepsește când nu ai curaj, când nu ești încrezător că poți duce până la final un rezultat pe care l-ai obținut cu foarte, foarte multă muncă”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime îi aduce concurent serios la Botoșani lui Ducan. Patronul moldovenilor anunță transferul unui goalkeeper străin. Momentan, Ducan nu îi are în spate decât pe Andrei Ureche (25 de ani) și Alin Ciobanu (16 ani), care nu au evoluat deloc în acest campionat.

Răzvan Ducan joacă la FC Botoașni din iarna lui 2023, liber de contract după despărțirea de FCSB. (n.r. – ați adus atâția jucători, dar un portar când vă luați?) Piața asta de aducere de jucători e foarte, foarte dinamică și chiar vreau să vă spun că e mai vie decât piața energiei.

ADVERTISEMENT

E așa de plină de informație și de schimbătoare și de noutăți. Trebuie să fii foarte atent să nu faci greșeli. Avem un portar care vine acum. E un bosniac.

Vine sigur un portar, dar nu va fi la meciul ăsta (n.r. – cu Universitatea Craiova). Eu nu cred că Răzvan e un portar la care să renunțăm ușor. Dar eu cred că Răzvan trebuie să muncească mai mult și să fie mai curajos.

ADVERTISEMENT

Și trebuie să știe că în spatele lui e un portar care îi poate lua locul dacă nu e în formă. Din păcate, în spatele lui n-a fost în ultimul an. Poate și asta l-a făcut un pic comod, dar sunt sigur că e un portar valoros și cred că ne va ajuta mult”, a adăugat patronul lui FC Botoșani.

FC Botoșani este pe locul 15 în SuperLiga, cu 19 puncte, cu opt mai puține decât Poli Iași, ocupanta locului 14, loc de baraj. Echipa lui Bogdan Andone are meci greu în runda următoare. FC Botoșani primește vizita Universității Craiova, duminică, 18 februarie, de la ora 17:15.

Valeriu Iftime, REACTIE SPUMOASA dupa Farul - Dinamo 0-2: “AGONIE”

ADVERTISEMENT