Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Neluţu Varga, şedinţă cu Mutu şi Balaj după CFR – Rapid 0-1: “E mult diferit față de cum era înainte”

Neluțu Varga a avut o ședință de urgență cu Adrian Mutu și Cristi Balaj după CFR Cluj - Rapid, scor 0-1. Președintele ardelenilor a dezvăluit ce au discutat.
17.02.2024 | 08:10
Nelutu Varga sedinta cu Mutu si Balaj dupa CFR  Rapid 01 E mult diferit fata de cum era inainte
Neluţu Varga, şedinţă cu Mutu şi Balaj după CFR - Rapid 0-1: “A fost o discuţie constructivă!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga, Adrian Mutu, dar și Cristi Balaj au solicitat o ședință la prima oră a dimineții după înfrângerea din derby-ul cu Rapid. Președintele celor de la CFR Cluj a dezvăluit motivul vederii și spune că patronul ardelenilor este un om cu mult schimbat față de anii trecuți.

Neluţu Varga, şedinţă cu Mutu şi Balaj după CFR – Rapid 0-1: “A fost o discuţie constructivă!”

Neluțu Varga l-a instalat pe Adrian Mutu la CFR Cluj în speranța că ardelenii vor reveni în lupta pentru titlu, iar „Briliantul” nu i-a dezamăgit. Antrenorul a înregistrat două succese din trei partide disputate pe banca „feroviarilor” și a adus și întâriri pentru a câștiga un trofeu în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a dezvăluit că a avut o ședință la prima oră a dimineții cu Neluțu Varga și Adrian Mutu după derby-ul CFR Cluj – Rapid. Cei trei au discutat despre transferuri și au urgentat venirea lui Aly Abeid de la UTA Arad, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

„Nu era nervos când am discutat. A fost o discuție provocată de ambele părți pentru că era o zi de duminică și luni a fost ultima zi de transferuri. Trebuia să luăm niște decizii importante. Sămbătă a fost meciul, duminică am provocat această discuție și dorința a fost de ambele părți.

ADVERTISEMENT

Cei care l-au cunoscut înainte pe domnul Varga, eu nu dar îl știu din povești, este mult diferit în acest moment față de cum era înainte. Echilibrat, discutăm și este genul de om căruia îi plac argumentele, când le ai și justifici când prezinți un subiect sau o soluție înțelege mai repede decât și-ar imagina unii.

Alături de noi a fost și Adi Mutu, a fost cât se poate de constructivă. S-a luat și decizia în ceea ce înseamnă aducerea fundașului stânga de la UTA. Am renunțat la Lovro și am făcut o compensare și lui îi expira contractul în vară”, a spus Balaj.

ADVERTISEMENT

Veste groaznică pentru Aly Abeid: „Nu va putea debuta”

Ultimul transfer de la CFR Cluj a primit o veste groaznică înaintea derby-ului din Bănie cu FC U Craiova 1948. Mama lui Aly Abeid a decedat și a plecat de urgență în Mauritania.

„Din păcate nu îl avem pe Abeid pentru că a avut un deces în familie. Suntem alături de el, i-a murit mama. Și pentru noi era important să se întoarcă în țara lui. Camora a făcut antrenamente alături de echipă, în cele din urmă este antrenorul cel care decide.

ADVERTISEMENT

În momentul în care transferi jucători există un procent, ideal ar fi să fie cât mai mic, ca unii jucători să te surprindă pozitiv sau să fii și dezamăgit. Ne asumăm, doar cine nu muncește nu greșește”, spune Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

Ședință la Cluj după derby-ul cu Rapid. Ce au dsicutat Mutu, Balaj și Varga

ADVERTISEMENT