Sport

FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 2-1, în etapa 27 din SuperLiga. Prima înfrângere pentru Dică, iar oltenii speră la play-off. Video

FC U Craiova 1948 i-a provocat lui Nicolae Dică prima înfrângere în calitate de antrenor al lui CS Mioveni. S-a terminat 2-1 pentru gazde pe „Ion Oblemenco”.
24.02.2023 | 19:52
FC U Craiova 1948  CS Mioveni 21 in etapa 27 din SuperLiga Prima infrangere pentru Dica iar oltenii spera la playoff Video
FC U Craiova 1948 - CS Mioveni, ora 18:00, în etapa 27 din SuperLiga. Echipele de start: nume grele lăsate de Dică pe bancă. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
24-02-2023
15:59

FC U Craiova 1948 - CS Mioveni 2-1 (Chițu 12, D. Albu 90 / Scarlatache 66)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Final de meci – FC U Craiova câștigă in extremis cele trei puncte și rămâne în cursa pentru play-off. Oltenii au 36 de puncte, cu două mai puține decât ocupanta locului 6, Sepsi, care va juca mâine cu Hermannstadt. De cealaltă parte, CS Mioveni a suferit prima înfrângere cu Nicolae Dică pe bancă și ultima în SuperLiga, cu 18 puncte.

Min. 90 – GOOOL FC U Craiova 1948!!! Dragoș Albu face 2-1 cu un șut la colțul scurt! Mingea lovește bara, apoi pe Greab și intră în poarte.

Min. 80 – Arbitrul Iulian Dinamo a oprit meciul! Jandarmii au folosit gaze lacrimogene în tribune, iar unui spectator i s-a făcut rău. Ambulanța a intervenit imediat pentru a acorda îngrijiri medicale.

Min. 70 – Ocazie de 2-1 pentru olteni! Bahassa șutează din lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, dar Greab scoate de la vinclu!

Min. 66 – GOOOL CS Mioveni!!! Apărarea olteană îl scapă din marcaj la un corner pe Scarlatache, iar căpitanul argeșenilor restabilește egalitatea.

Min. 55 – Ocazie importantă pentru olteni și în startul reprizei a doua. Chițu șutează însă în bara porții lui Greab!

Min. 12 – GOOOL FC U Craiova 1948!!! Chițu profită de gafa colosală a lui Mboumbouni și deblochează tablea de marcaj cu un șut care nu-i dă nicio șansă lui Greab.

Min. 1 – A început meciul de pe „Ion Oblemenco”!

24-02-2023
14:59

Echipele de start din FC U Craiova 1948 - CS Mioveni

Au fost anunțate echipele de start din FC U Craiova 1948 – CS Mioveni, meciul care deschide etapa 27 din SuperLiga:

  • FC U Craiova 1948: Gurău – Paramatti, Duarte, Henriques, Huyghebaert – Albu, Achim(c) – Baeten, Ganea, Bahassa – Chițu; Rezerve: Mogoșanu, Negru, Mascarenhas, Zanfir, Van Durmen, Asamoah, Giovanni, Sidibe, Blănuță; Antrenor: Nicolo Napoli
  • CS Mioveni: Greab – Mboumbouni, Scarlatache(c), Burnea – Rădescu, Pop, Lepistu, Toma, Pedroso – Buziuc, Krasniqi; Rezerve: Croitoru, Balaur, Gutea, Diallo, Lixandru, Antal, Rusu, Bechaib, Coșereanu; Antrenor: Nicolae Dică

Meciul U Craiova 1948 – CS Mioveni are loc vineri, 24 februarie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 27-a, fiind jocul care inaugurează această rundă. Este o partidă foarte interesantă, chiar dacă vorbim despre două echipe din a doua parte a clasamentului, oaspeții fiind lanterna roșie, pentru că ambele au avut un start de an 2023 incredibil, fiind neinvinse.

Unde se joacă meciul FC U Craiova 1948 – CS Mioveni

Întâlnirea FC U Craiova 1948 – CS Mioveni se dispută vineri, 24 februarie, de la ora 18:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie în etapa 27 din SuperLiga. Este permis accesul suporterilor olteni la meci sub amendamentul că orice manifestare nelalocul ei, xenofobă, rasistă sau de injurii la adresa conducerii clubului va avea ca urmare evacuarea fanilor vinovați.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a spus clar că nu va tolera nici un fel de atac la adresa sa și a familiei sale și va cere oprirea partidei, chiar dacă va fi în pericol real de a pierde un nou meci cu 3-0 la masa verde ca urmare a comportamentului huliganic al unora dintre suporteri. Mititelu consideră câ echipa sa încă mai are șansă să se bată cu Sepsi pentru ultimul loc din play-off.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova 1948 – CS Mioveni

Partida FC U Craiova 1948 – CS Mioveni se joacă vineri, 24 februarie, de la ora 18:00, pe stadionul Ion Oblemenco din capitala județului Dolj, în etapa 27 din SuperLiga și va fi televizată pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vremea frumosă din cursul săptămânii, cu cerul senin și temperaturi ridicate devine istorie vineri, 24 februarie, la Craiova și în majoritatea localităților din țară. Va fi un cer acoperit aproape toată ziua, cu perspective serioase de a ploua în mai multe rânduri iar maxima zilei va fi de 11 grade la ora prânzului, cam două mai puțin la startul partidei condusă de ploieșteanul Iulian Dima.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC U Craiova 1948 – CS Mioveni

Nicolo Napoli continuă să fie un antrenor fericit în privința problemelor de lot. Tehnicianul italian are un singur absent, pe portarul Robert Popa, cel intrat în serios conflict cu patronatul clubului, după declarațiile dure făcute despre modul în care s-ar fi purtat cu el familia Mititelu.

ADVERTISEMENT

În schimb tizul său de pe banca Miovenilor, Nicolae Dică, are destule bătăi de cap pentru că nu mai puțin de trei dintre jucătorii titulari nu vor putea evolua din cauza faptului că sunt suspendați. Aceștia sunt fundașul dreapta Sno, fundașul central Garutti și mijlocașul la închidere Panait. Dică a recunoscut că sunt pierderi importante și că va trebui să facă improvizații.

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova 1948 – CS Mioveni

Poate și aceste absențe, destul de multe și de importante, din tabăra argeșenilor să fi determinat casele de pariuri să acorde cota de 1,75 la victorie echipei craiovene, deși CS Mioveni nu a pierdut nici un meci în 2023 și arată incomparabil mai bine decât ceea ce juca până la venirea lui Nic9lae Dică. În schimb oaspeții au primit cotă de 5,25 la victorie.  Pentru șansă dublă X2 cota este de 2,15 iar pentru un gol înscris de oaspeți ajunge la 1,80.

ADVERTISEMENT

Oricât ar părea de ciudat, dar de la promovarea celor două echipe în SuperLiga oltenii nu au reușit nici o victorie în fața galben-verzilor! Aceștia au remizat de două ori la Craiova și au obținut alte două victorii. Ultimul succes al echipei lui Adrian Mititelu datează din primăvara lui 2021, meciul cu cele mai multe goluri dintre cele două echipe, un 4-2 la Craiova.

ADVERTISEMENT